parispari 08.09.07, 15:47 Mam ochotę na tydzień wolnego (chcę trochę odetchnąć od tego młynu)...a nie mogę wziąść urlopu...sezon grypowy jeszcze nie nastał...w jakie dolegliwości uwierzy lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Tydzień... 08.09.07, 15:53 Bol pecherza, tylko mow, ze piszesz ekstremalnie duzo, to uwierzy, ze nia ma w moczu bakterii;). Jeszcze zatoki sa dobre:))). Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Tydzień... 08.09.07, 20:58 Znam bogatego gościa, który niedługo wyjeżdża na tydzień. Niestety, ma zamki Gerda w drzwiach, których nie potrafię otworzyć. Czy ktoś mógłby mi pomóc lub coś doradzić ? Odpalę coś z fantów w podzięce. S. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Tydzień... 09.09.07, 08:45 Yeto to jeszcze, ale gerda nie idzie:(((. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Tydzień... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.07, 21:54 ostatnio dostalam tydzien zwolnienia, poniewaz bylam przemeczona, nie symulowalam i zwolnienie nie za bardzo bylo mi na reke ale lekarz powiedzial, ze jak pare dni nie odpoczne to moga byc powazniejsze konsekwencje. Poszlam do lekarza bo sadzilam, ze mam anemie ale wyniki mialam w porzadku. Przemęczenie nie jest trudne do symulowania no i zawsze mozna powiedziec, ze juz urlop na ten rok wybrany albo ze szef nie da urlopu bo uwaza, ze bez Ciebie firma lezy:) Odpowiedz Link Zgłoś