Gość: 123 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.03, 12:27 Witam! Czy ktoś z Was zna sposoby dorobienia/zarobienia przy pomocy sieci, pomijając oczywiście durne "klikania", czytanie maili i tym podobne piramidy szczęścia. Napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uczciwa praca Re: Praca w necie, ale bez ściemy? IP: 195.116.146.* 12.07.03, 17:20 zajrzyj na strone www.zarabiajwdomukase.republika.pl Nie zniechęcaj się. Życzę Ci powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Praca w necie, ale bez ściemy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.03, 16:19 Gość portalu: uczciwa praca napisał(a): > zajrzyj na strone > www.zarabiajwdomukase.republika.pl > Nie zniechęcaj się. Życzę Ci powodzenia Dziękuję, postoję, właśnie czodziło mi o normalne mozliwości, a nie klikanie! Odpowiedz Link Zgłoś
witchwq Re: Praca w necie, ale bez ściemy? 22.07.03, 13:35 a podobno mialo byc bez "durnego klikania"? cala ta strona jest poswiecona programom typu Paid2Click, Read i takie tam... a wiekszosc z nich i tak jest nieuczciwa. wiem cos o tym. mam kilka programow, ktore naprawde zaplacily kase... niewielka, ale lepsze to, niz 3 miechy klikania i wywalenie z programu przed sama wyplata, nie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Praca w necie, ale bez ściemy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.03, 19:00 witchwq napisała: > a podobno mialo byc bez "durnego klikania"? cala ta strona jest poswiecona > programom typu Paid2Click, Read i takie tam... a wiekszosc z nich i tak jest > nieuczciwa. wiem cos o tym. mam kilka programow, ktore naprawde zaplacily > kase... niewielka, ale lepsze to, niz 3 miechy klikania i wywalenie z programu > przed sama wyplata, nie? > > pozdrawiam Cześć, miałem to samo! a Nitroclicks? też ściema! Na poczatek kupa zadań do wykonania, ale po okolo 2 mies., mając okolo 320 $ (wypłacaja podobno od 500$), nagle zadanka się kończa, pojawia się jedno, dwa na miesiąc! Po prostu trzeba wciągać refferalsów i ewentualnie zbijać punkty na piramidce...dzięki za takie zabawy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
witchwq Re: Praca w necie, ale bez ściemy? 24.07.03, 13:30 niestety, tak to jest. jesli chodzi o polskie programy, to nawet nie ma o czym mowic... widzialam taki jeden... wiecej bledow ortograficznych na stronie niz to wszystko warte... a tresc zadan skonstruowana tak, ze czasem naprawde trudno bylo to zrozumiec... :) co do programow z wysoka wyplata... naprawde sie nie oplaca... ja nie mam mozliwosci wciagania referalsow, a nie chce tez nikogo oszukiwac. dlatego zapisuje sie do programow, gdzie nie ma minimum... powiedzmy, ze na jednym takim mozna zarobic ok. 10-30 centow miesiecznie... jak sie znajdzie odpowiednia ilosc takich programow, to mozna zarobic dolara lub wiecej na miesiac. wiem, nie sa to astronomiczne sumy, ale lepsze to, niz klikanie za darmo i nabijanie komus kasy przez kilka miechow. mnie sie zdarzylo wyleciec z kilku programow tylko za to, ze mam net z kablowki i jedno IP wyjsciowe... wystarczy, zeby ktos z mojego osiedla, kto tez ma stale lacze, zalogowal sie do tego samego programu co ja i oboje lecimy... (chyba, ze program sprawdza jeszcze nazwe komputera, co czasem sie zdarza). naklikalam sie jak glupia i nic mi z tego nie przyszlo... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: In Re: Praca w necie, ale bez ściemy? IP: *.klubwww.pl 24.07.03, 18:29 W polskiej grupie Klamm, zarobiłem już w krótkim czasie 1 euro tylko za ustawienie strony startowej. Zobaczymy jak to będzie dalej, płacą 0,003 euro za odsłonę. Są jeszcze inne sposoby zarabiania, które podwyższają kasę. Jak kogoś to ciekawi niech napisze do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś