Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w necie, ale bez ściemy?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.03, 12:27
    Witam! Czy ktoś z Was zna sposoby dorobienia/zarobienia przy pomocy sieci,
    pomijając oczywiście durne "klikania", czytanie maili i tym podobne piramidy
    szczęścia. Napiszcie
    Obserwuj wątek
      • Gość: uczciwa praca Re: Praca w necie, ale bez ściemy? IP: 195.116.146.* 12.07.03, 17:20
        zajrzyj na strone
        www.zarabiajwdomukase.republika.pl
        Nie zniechęcaj się. Życzę Ci powodzenia:)
        • Gość: 123 Re: Praca w necie, ale bez ściemy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.03, 16:19
          Gość portalu: uczciwa praca napisał(a):

> zajrzyj na strone
          > www.zarabiajwdomukase.republika.pl
          > Nie zniechęcaj się. Życzę Ci powodzenia
          Dziękuję, postoję, właśnie czodziło mi o normalne mozliwości, a nie klikanie!
      • witchwq Re: Praca w necie, ale bez ściemy? 22.07.03, 13:35
        a podobno mialo byc bez "durnego klikania"? cala ta strona jest poswiecona
        programom typu Paid2Click, Read i takie tam... a wiekszosc z nich i tak jest
        nieuczciwa. wiem cos o tym. mam kilka programow, ktore naprawde zaplacily
        kase... niewielka, ale lepsze to, niz 3 miechy klikania i wywalenie z programu
        przed sama wyplata, nie?

pozdrawiam
        • Gość: 123 Re: Praca w necie, ale bez ściemy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.03, 19:00
          witchwq napisała:

> a podobno mialo byc bez "durnego klikania"? cala ta strona jest poswiecona
          > programom typu Paid2Click, Read i takie tam... a wiekszosc z nich i tak jest
          > nieuczciwa. wiem cos o tym. mam kilka programow, ktore naprawde zaplacily
          > kase... niewielka, ale lepsze to, niz 3 miechy klikania i wywalenie z
          programu
          > przed sama wyplata, nie?
          >
          > pozdrawiam
          Cześć, miałem to samo! a Nitroclicks? też ściema! Na poczatek kupa zadań do
          wykonania, ale po okolo 2 mies., mając okolo 320 $ (wypłacaja podobno od 500$),
          nagle zadanka się kończa, pojawia się jedno, dwa na miesiąc! Po prostu trzeba
          wciągać refferalsów i ewentualnie zbijać punkty na piramidce...dzięki za takie
          zabawy. Pozdr.
          • witchwq Re: Praca w necie, ale bez ściemy? 24.07.03, 13:30
            niestety, tak to jest. jesli chodzi o polskie programy, to nawet nie ma o czym
            mowic... widzialam taki jeden... wiecej bledow ortograficznych na stronie niz
            to wszystko warte... a tresc zadan skonstruowana tak, ze czasem naprawde trudno
            bylo to zrozumiec... :)
            co do programow z wysoka wyplata... naprawde sie nie oplaca... ja nie mam
            mozliwosci wciagania referalsow, a nie chce tez nikogo oszukiwac. dlatego
            zapisuje sie do programow, gdzie nie ma minimum... powiedzmy, ze na jednym
            takim mozna zarobic ok. 10-30 centow miesiecznie... jak sie znajdzie
            odpowiednia ilosc takich programow, to mozna zarobic dolara lub wiecej na
            miesiac. wiem, nie sa to astronomiczne sumy, ale lepsze to, niz klikanie za
            darmo i nabijanie komus kasy przez kilka miechow.
            mnie sie zdarzylo wyleciec z kilku programow tylko za to, ze mam net z kablowki
            i jedno IP wyjsciowe... wystarczy, zeby ktos z mojego osiedla, kto tez ma stale
            lacze, zalogowal sie do tego samego programu co ja i oboje lecimy... (chyba, ze
            program sprawdza jeszcze nazwe komputera, co czasem sie zdarza). naklikalam sie
            jak glupia i nic mi z tego nie przyszlo...

pozdrawiam
      • Gość: In Re: Praca w necie, ale bez ściemy? IP: *.klubwww.pl 24.07.03, 18:29
        W polskiej grupie Klamm, zarobiłem już w krótkim czasie 1 euro tylko za
        ustawienie strony startowej.
        Zobaczymy jak to będzie dalej, płacą 0,003 euro za odsłonę.
        Są jeszcze inne sposoby zarabiania, które podwyższają kasę.
        Jak kogoś to ciekawi niech napisze do mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka