Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sygma Bank - Kierownik Zespolu / Sprzedawca

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.07, 19:50
    Witam.
    Orientuje sie ktos jak wyglada praca w Sygma Banku na stawowiskach
    wymienionych w temacie? Moja dziewczyna wybiera sie tam na rozmowe
    kwalifikacyjna dlatego chcialem sie cos wiecej dowiedziec. Jaka atmosfera
    pracy, jakie srednie wynagrodzenie itd.
    Obserwuj wątek
      • Gość: gienek Re: Sygma Bank - Kierownik Zespolu / Sprzedawca IP: 81.210.43.* 26.09.07, 19:56
        Sygma Bank to ludzie od Halogotówki, oraz programów lojalnościowych dla klientów
        sieci handlowych. Tyle o nich wiem. Raczej nie można się spodziewać że jest to
        dobra firma, to taki niby bank, a nawet w dużych bankach ciężko się pracuje i
        niewiele zarabia
        • Gość: amarantowy Re: Sygma Bank - Kierownik Zespolu / Sprzedawca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.07, 20:03
          Sam pracuje juz w drugim banku i w tej chwili jest wspaniale:) Natomiast
          dziewczyna niedawno odeszla z "topowego banku" (lepiej nie bede wymienial nazwy)
          gdzie spotkala sie z niesamowitym mobbingiem, wyscigiem szczurow, zenujaco
          niskiej placy i absolutnym wyzyskiem... Dlatego lepiej zapytac. Wiem od
          znajomych, ze atmosfera jest bardzo w porzadku, ale ciekawe jak placa?
          • Gość: gienek Re: Sygma Bank - Kierownik Zespolu / Sprzedawca IP: 81.210.43.* 26.09.07, 20:14
            A z jakiego Banku odeszła Twoja dziewczyna? Może z BGŻ:-) Jesteś gościem z
            branży więc o coś zapytam, co wiesz o SKOKu Stefczyka, ten sam temat, atmosfera
            i zarobki. Mogę tam przejść.
            • Gość: amarantowy Re: Sygma Bank - Kierownik Zespolu / Sprzedawca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.07, 03:52
              U Stefczyka nie ma co liczyc na kokosy. Atmosfera z tego co wiem panuje calkiem
              przyjemna. Natomiast pracownik sredniego szczebla nie dobija do dwojki z przodu
              (podstawa).
              • Gość: gienek Re: Sygma Bank - Kierownik Zespolu / Sprzedawca IP: 193.108.194.* 27.09.07, 08:54
                Ja dostałem ofertę powyżej 2tys netto. A skąd masz informacje o
                atmosferze panującej w firmie? Ja się czuję już zmęczony
                molestowaniem psychicznym ze strony mojego pracodawcy, nie chcę
                wpaść z deszczu pod rynnę
                • Gość: amarantowy Re: Sygma Bank - Kierownik Zespolu / Sprzedawca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.07, 11:16
                  Znajomy, z ktorym studiowalem, pracuje w filii SKOKu Stefczyka. Szczerze mowiac
                  to jesli czujesz sie molestowany psychicznie w obecnym miejscu pracy to uciekaj
                  jak najdalej. Zdrowie jest najwazniejsze :)
                  A pracodawca niech sie martwi, bo teraz znalezienie dobrego finansisty z
                  doswiadczeniem wcale nie nalezy do najprostszych zadan.
                  • Gość: gienek Re: Sygma Bank - Kierownik Zespolu / Sprzedawca IP: 193.108.194.* 27.09.07, 15:08
                    Masz rację szkoda zdrowia. Twój znajomy jest zadowolony z pracy w
                    SKOKu St.?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka