Gość: alek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 15:30 ja pracuję w firmie ubezpieczeniowej, ciężko znaleźć coś lepszego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dany Re: co robisz po prawie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 15:32 hej ja jestem na 4 roku prawa zaocznego i tez pracuje w firmie ubezpieczeniowej, ale jestem zadowolony ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: co robisz po prawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 15:56 a w jakiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: co robisz po prawie? IP: *.3s.pl 27.09.07, 16:07 Ja jestem po prawie 7 miesięcy i cały czas szukam pracy!!! szkoda gadać!!! szkoda mi teraz tego czasu na studiach bo nigdy bym nie pomyślał że mogę po tych studiach ponad pół roku szukać pracy dającej godne życie a nie pieprzoną wegetację w tym kraju!!! Dno!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dany Re: co robisz po prawie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 08:18 Warta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: co robisz po prawie? IP: *.srg.vectranet.pl 28.09.07, 09:54 prawnikow jest jak psow,ja juz rok szukam pracy i nic nie widac,szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: co robisz po prawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 13:17 jA JESYEM OPERATOREM DZWIGU NA BUDOWIE. sERIO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mijo Re: co robisz po prawie? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.09.07, 23:26 A mój kumpel prawnik jest pomocnikiem budowlanym w Irlandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mijo Re: co robisz po prawie? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.09.07, 23:25 Masz rację, w Krakowie co roku z murów uczelni wychodzi ich 1000 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puzio Re: co robisz po prawie? IP: *.mlyniec.gda.pl 01.10.07, 14:19 jestem bezrobotny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: co robisz po prawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 16:55 ja od kwietnia szukam pracy!porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawniczka Re: co robisz po prawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 16:09 Jestem kierownikiem sekcji przetargów w dużej spółce (przedsiębiorstwo sektorowe), nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronkaaa Re: co robisz po prawie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.07, 15:46 a gdzie kończyłaś studia jesli mozna wiedzieć ? i tak od razu jako mgr prawa zostałaś kierownikiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex-us :P Re: co robisz po prawie? IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.07, 10:11 Pracuje w call center w banku. Nie jest to praca marzeń, ale cóż le[piej tak pracować, niż się ciągle wściekać, że po "tak wspaniałym kierunku" nie mogę znaleźć lepszej pracy. Smutna prawda jest taka, że bez aplikacji ani rusz. Tylko nie każdego stać na kolejne kila lat płacenia. A z samym mgr prawa to niewiele można - brak zawodu. A jeszcze gorsze jest to, że wydziały prawa są przeteoretyzowane -stanowczo za mało praktyki i skutek jest taki, że przeciętny absolwent prawa nie jest w stanie sklecić prostego pisma procesowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: co robisz po prawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 16:15 Pracuję jako specjalista ds. prawnych w jednej z instytucji. Ponadto jestem na I roku aplikacji radcowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kimi Re: co robisz po prawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 16:41 Moja siostra skończyła prawo w Polsce, a teraz kończy doktorat w Niemczech - pracowała jako asystentka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasełek Re: co robisz po prawie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 10:08 po prawie robie poprawe Odpowiedz Link Zgłoś
kinimod1 Re: co robisz po prawie? 16.10.07, 12:53 Ja pracuję w firmie windykacyjnej a zaczołem jeszcze na studiach zaocznych. Kasa dobra ale niewdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: co robisz po prawie? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 16.10.07, 15:14 Ja po prawie zostałam aktorką. Poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś