purpurowa_komnata 29.12.07, 14:03 Czy wpisujecie do CV kilkumiesięczną (3)pracę na umowę-zlecenie? Bardzo proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darek Re: Czy wpisujecie do CV? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 15:53 o wlasnie tez jestem tego ciekawy,bo praccoawalem 1 miesiac(i nie wiem czy to wpisac) ale pewnie wpisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Czy wpisujecie do CV? IP: *.lama.net.pl 29.12.07, 21:35 a czy uważacie ze wpisanie tych doświadczeń pomoże Wam w zdobyciu pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purpurowa_komnata Re: Czy wpisujecie do CV? IP: 81.219.30.* 30.12.07, 12:26 Jeśli chodzi o mnie-wykonując to zajęcie nie ma możliwości pracy na etat(etat mają ludzie w centrali)jedynie pozostaje zlecenie. Obiektywnie rzecz biorąc poszerza to moje umiejętności w zawodzie jaki wykonuję na etacie. Niestety jest niezwykle czasochłonne i z tego powodu oraz problemów zdrowotnych muszę zrezygnować. Więc pytam jeszcze raz czy będzie to wyglądało dobrze jeśli te 3 miesiące wpiszę do CV czy raczej lepiej nic nie wpisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Czy wpisujecie do CV? IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.07, 21:39 wszytsko tak naprawde zalezy od tego, czy jest sie mloda osoba Jezeli to nasze pierwsze kroki, to dlaczego niw pisac? To napewno duzo lepsze niz brak doswiadczenia w cv. Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Czy wpisujecie do CV? 30.12.07, 18:40 No właśnie, jak ktoś ma 10 lat doświadczenia to te 3 miesiące nie musi wpisywać ale jak ktoś ma np. rok doświadczenia to te trzy miechy może mu przecież pomóc Odpowiedz Link Zgłoś