Gość: Lilka IP: *.kom / 10.105.8.* 16.08.03, 18:30 Dostałam pracę w Lukas Banku. proszę o info od ludzi tam pracujących: jak jest?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: syla Re: Praca w Lukas Bank IP: *.fema.pl / 192.168.2.* 17.08.03, 08:27 Duża sieczka była na rozmowie kwalifikacyjnej? Bo dawno dawno temu starałam się tam o pracę, ale wtedy to była jedna z moich 1 rozmów i popełniłam masę błedów. A o pracy słyszałam tyle ze są b. niewygodne godziny pracy,np do 19. Nie wiem jak Ty, ale ja przez te godziny własnie nie chciałabym tam pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: Praca w Lukas Bank IP: *.kom / 10.105.8.* 17.08.03, 10:22 Brałam udział w 3 etapach rozmów kwalifikacyjnych i jakos udało sie:) Będę pracować na 2 zmiany co mi akurat bardzo odpowiada gdyż mam dzieci i jak będę miała II zmianę to opieka do dzieci będzie tylko na kilka godzin, póki mąż nie wróci. Pozdro :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek01g Re: Praca w Lukas Bank IP: *.stereo.pl 20.08.03, 13:59 > A o pracy słyszałam tyle ze są b. niewygodne godziny pracy,np do 19. Nie wiem > jak Ty, ale ja przez te godziny własnie nie chciałabym tam pracować. Chcialbym zauwazyc, ze godziny pracy sa dla klientow a nie dla pracownikow. Jasne, najlepiej, aby wszystkie banki byly czynne od 10 do 16. Wtedy na pewno tylko berzobotni albo rencisci albo budzetówka bedzie mogla z nich korzystac. Ja z uwagi na skrocenie czasu pracy mojego oddzialu Kredyt Banku z 19 do 18 zalozylem sobie konto w Multibanku i nie musze z byle pierdola jezdzic na koniec miasta z zwalniac sie wczesnie z pracy aby zadarzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casper Re: Praca w Lukas Bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.03, 19:49 Mój kolega pracuje w Lukasie w Lublinie, jak twierdzi wylecieć można tylko za jazde po pijaku. Ponadto jest to rodzinna firma jak już się dostaniesz to tylko siedz i rób więcej niż inni a będziesz awansować. Jednym słowem firma na prawie całe życie Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: Praca w Lukas Bank IP: *.kom / 10.105.8.* 20.08.03, 15:07 Bardzo dziękuję-pracuje od poniedziałku i narazie jest OK, bardzo miło :))) Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: Praca w Lukas Bank IP: *.gdynia.mm.pl 20.08.03, 17:34 Gartuluję! A jak zarobki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: Praca w Lukas Bank IP: *.kom / 10.105.8.* 20.08.03, 20:06 Nie jest to rewelka ale licze na mozliwosc rozwoju i ewentualnego awansu w przyszlosci, jest pensja podst.+ prowizja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: Praca w Lukas Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 21:53 Pracowałam tam na umowę zlecenie i 60 osobom nie przedłużono w grudniu umowy podobno tak tam robia a potem zarudliali po znajomościach...........to naprawdę rodzinna firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: Praca w Lukas Bank IP: *.kom / 10.105.8.* 20.08.03, 22:13 No nie brzmi to zbytnio optymistycznie :( Narazie mam umowe na 3 m-ce na okres probny zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: Praca w Lukas Bank IP: 192.167.2.* 21.08.03, 21:55 I spokojnie! To, że komuś nie przedłużyli, nie oznacza, że tak będzie w Twoim przypadku! Uszy i nie tylko do góry!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: Praca w Lukas Bank IP: *.kom / 10.105.8.* 22.08.03, 21:04 Bardzo dziekuje:))) Narazie jest OK, jest super atmosfera i praca bardzo ciekawa-jest fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: Praca w Lukas Bank IP: 192.167.2.* 22.08.03, 21:50 To fajnie. Oby jak najdłużej! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Praca w Lukas Bank IP: *.vline.pl / 172.16.4.* 23.08.03, 12:29 Gratuluję! Czy możesz opowiedzieć o całym procesie rekrutacji? Jestem bardzo ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: Praca w Lukas Bank IP: *.kom / 10.105.8.* 23.08.03, 13:19 Już opowiadałam-zdaje się moja druga wypowiedż w tym wątku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: Praca w Lukas Bank IP: *.kom / 10.105.8.* 23.08.03, 13:21 Gość portalu: Lilka napisał(a): > Już opowiadałam-zdaje się moja druga wypowiedż w tym wątku :))) Upss napisałam tylko, ze były trzy etapy-najpierw rozmowa telefoniczna, potem rozmowa indywidualna i koncowa, rozne dziwne pytania, zadania, sprawdzania umiejetnosci pracy na komputerze, ale generalnie bylo bardzo milo i bezstresowo. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos-26 Re: Praca w Lukas Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 18:58 do Lilki czy posiadasz kierunkowe wykształcenie do pracy w banku?. jestem ciekawa, czy w Lukasie / i w ogóle w innych bankach też/ zatrudniaja tylko osoby po konkretnej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: Praca w Lukas Bank IP: *.kom / 10.105.8.* 23.08.03, 21:54 Pocieszę Cię być może: nie mam bankowego wykształcenia, mam za to doświadczenie w pracy w instytucjach finansowych, wykształcenie mam wyższe humanistyczne. Pozdrówka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
frutelka lilka z lukas banku pomoz:) 01.09.03, 15:37 jakie no pytania ci zadawali ide na rozmowe swoja pierwsza w zyciu i nei wiem czy mam wiedziec cos o banku konkretnego ??? mam byc doradca klienta dzieki;) Odpowiedz Link Zgłoś