Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Lukas Bank

IP: *.kom / 10.105.8.* 16.08.03, 18:30
    Dostałam pracę w Lukas Banku. proszę o info od ludzi tam pracujących: jak
    jest??
    Obserwuj wątek
      • Gość: syla Re: Praca w Lukas Bank IP: *.fema.pl / 192.168.2.* 17.08.03, 08:27
        Duża sieczka była na rozmowie kwalifikacyjnej? Bo dawno dawno temu starałam
        się tam o pracę, ale wtedy to była jedna z moich 1 rozmów i popełniłam masę
        błedów.
        A o pracy słyszałam tyle ze są b. niewygodne godziny pracy,np do 19. Nie wiem
        jak Ty, ale ja przez te godziny własnie nie chciałabym tam pracować.
        • Gość: Lilka Re: Praca w Lukas Bank IP: *.kom / 10.105.8.* 17.08.03, 10:22
          Brałam udział w 3 etapach rozmów kwalifikacyjnych i jakos udało sie:) Będę
          pracować na 2 zmiany co mi akurat bardzo odpowiada gdyż mam dzieci i jak będę
          miała II zmianę to opieka do dzieci będzie tylko na kilka godzin, póki mąż nie
          wróci. Pozdro :)))
        • Gość: jacek01g Re: Praca w Lukas Bank IP: *.stereo.pl 20.08.03, 13:59
          > A o pracy słyszałam tyle ze są b. niewygodne godziny pracy,np do 19. Nie wiem
          > jak Ty, ale ja przez te godziny własnie nie chciałabym tam pracować.

Chcialbym zauwazyc, ze godziny pracy sa dla klientow a nie dla pracownikow.

Jasne, najlepiej, aby wszystkie banki byly czynne od 10 do 16. Wtedy na pewno
          tylko berzobotni albo rencisci albo budzetówka bedzie mogla z nich korzystac.
          Ja z uwagi na skrocenie czasu pracy mojego oddzialu Kredyt Banku z 19 do 18
          zalozylem sobie konto w Multibanku i nie musze z byle pierdola jezdzic na
          koniec miasta z zwalniac sie wczesnie z pracy aby zadarzyc.
      • Gość: Casper Re: Praca w Lukas Bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.03, 19:49
        Mój kolega pracuje w Lukasie w Lublinie, jak twierdzi wylecieć można tylko za
        jazde po pijaku. Ponadto jest to rodzinna firma jak już się dostaniesz to
        tylko siedz i rób więcej niż inni a będziesz awansować.

Jednym słowem firma na prawie całe życie

Powodzenia
        • Gość: Lilka Re: Praca w Lukas Bank IP: *.kom / 10.105.8.* 20.08.03, 15:07
          Bardzo dziękuję-pracuje od poniedziałku i narazie jest OK, bardzo miło :)))
          Pozdrawiam :)))
          • Gość: Cronos Re: Praca w Lukas Bank IP: *.gdynia.mm.pl 20.08.03, 17:34
            Gartuluję! A jak zarobki?
            • Gość: Lilka Re: Praca w Lukas Bank IP: *.kom / 10.105.8.* 20.08.03, 20:06
              Nie jest to rewelka ale licze na mozliwosc rozwoju i ewentualnego awansu w
              przyszlosci, jest pensja podst.+ prowizja
      • Gość: kia Re: Praca w Lukas Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 21:53
        Pracowałam tam na umowę zlecenie i 60 osobom nie przedłużono w grudniu umowy
        podobno tak tam robia a potem zarudliali po znajomościach...........to
        naprawdę rodzinna firma
        • Gość: Lilka Re: Praca w Lukas Bank IP: *.kom / 10.105.8.* 20.08.03, 22:13
          No nie brzmi to zbytnio optymistycznie :( Narazie mam umowe na 3 m-ce na okres
          probny zobaczymy...
          • Gość: Cronos Re: Praca w Lukas Bank IP: 192.167.2.* 21.08.03, 21:55
            I spokojnie! To, że komuś nie przedłużyli, nie oznacza,
            że tak będzie w Twoim przypadku! Uszy i nie tylko do góry!:))
            • Gość: Lilka Re: Praca w Lukas Bank IP: *.kom / 10.105.8.* 22.08.03, 21:04
              Bardzo dziekuje:)))
              Narazie jest OK, jest super atmosfera i praca bardzo ciekawa-jest fajnie:)
              • Gość: Cronos Re: Praca w Lukas Bank IP: 192.167.2.* 22.08.03, 21:50
                To fajnie. Oby jak najdłużej!
                Pzdr
      • Gość: Monika Re: Praca w Lukas Bank IP: *.vline.pl / 172.16.4.* 23.08.03, 12:29
        Gratuluję! Czy możesz opowiedzieć o całym procesie rekrutacji? Jestem bardzo
        ciekawa.
        • Gość: Lilka Re: Praca w Lukas Bank IP: *.kom / 10.105.8.* 23.08.03, 13:19
          Już opowiadałam-zdaje się moja druga wypowiedż w tym wątku :)))
          • Gość: Lilka Re: Praca w Lukas Bank IP: *.kom / 10.105.8.* 23.08.03, 13:21
            Gość portalu: Lilka napisał(a):

> Już opowiadałam-zdaje się moja druga wypowiedż w tym wątku :)))
            Upss napisałam tylko, ze były trzy etapy-najpierw rozmowa telefoniczna, potem
            rozmowa indywidualna i koncowa, rozne dziwne pytania, zadania, sprawdzania
            umiejetnosci pracy na komputerze, ale generalnie bylo bardzo milo i bezstresowo.
            :)))
            • Gość: gos-26 Re: Praca w Lukas Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 18:58
              do Lilki

czy posiadasz kierunkowe wykształcenie do pracy w banku?. jestem ciekawa, czy w
              Lukasie / i w ogóle w innych bankach też/ zatrudniaja tylko osoby po konkretnej
              szkole.
              • Gość: Lilka Re: Praca w Lukas Bank IP: *.kom / 10.105.8.* 23.08.03, 21:54
                Pocieszę Cię być może: nie mam bankowego wykształcenia, mam za to doświadczenie
                w pracy w instytucjach finansowych, wykształcenie mam wyższe humanistyczne.
                Pozdrówka :)))
                • frutelka lilka z lukas banku pomoz:) 01.09.03, 15:37
                  jakie no pytania ci zadawali ide na rozmowe swoja pierwsza w zyciu i nei wiem
                  czy mam wiedziec cos o banku konkretnego ???
                  mam byc doradca klienta

dzieki;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka