ritazien 05.02.08, 10:57 A co to jest Narmiroff? Jak już to Nemiroff. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prawda Re: Wódka Sobieski chce pobić Absoluta IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.02.08, 11:02 Problemem Polskich marek i firm jest to że nie trzymają norm jak coś odniesie sukces to za 0,5 roku jest albo nie do picia albo nie do jedzenia albo rozlatuje się po włączeniu, nie tak jak produkty Niemieckie uczcie się Polaczki Odpowiedz Link Zgłoś
verenar Re: Wódka Sobieski chce pobić Absoluta 07.12.08, 12:53 no nie w każdym przypadku. Luksusowa na przykład od dawna już trzyma poziom i wcale nie traci na jakości. wręcz przeciwnie. jestem jest zwolennikiem od dawna i raczej tak zostanie, bo zgodzę się, że w przypadku innych marek tendencja spadkowa jest zachowana. no ale cóż każdy ma swój gust i własne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konradk Re: Wódka Sobieski chce pobić Absoluta IP: *.euro-net.pl 05.02.08, 11:08 rece opadaja, wyrzucam strone z zakladek codziennie ogladanych. "Narmiroff", "alkocholowych", "Żubórwka" i jeszcze kilka innych w jednym artykule. Jakies dziecko prowadzi ta strone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniana 10 Re: Wódka Sobieski chce pobić Absoluta IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.02.08, 11:10 Najlepsze są Polskie sklepy w UK syf , brud na zapleczu koty sprzedawczyni z mina jak by się zesrała w gacie i dają ci reklamówki polskie te białe jak włożysz do nich słoik z ogórkami to wyleci ci przez diurę 20 metrów od sklepu. Polski standard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do "specjalisty" o Re: Wódka Sobieski chce pobić Absoluta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 11:11 Niemiaszki nie mają pojęcia ani o piciu, ani o jedzeniu, Wszystko tam jest bez smaku, "znawco". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Wódka Sobieski chce pobić Absoluta IP: *.acn.waw.pl 05.02.08, 11:13 Artykuł pisał chyba jakiś analfabeta, tyle błędów! Może szef Managerii opisze sam siebie, najlepiej w drwiącym i prześmiewczym tonie! >> do prawda Prawda jest taka, że polska wódka trzyma doskonałą jakość, a wiele z nich odniosło już ogromne sukcesy. Co do niemieckich produktów, to tak są dobre, zwłaszcza te produkowane w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duooo Re: Wódka Sobieski chce pobić Absoluta IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.02.08, 11:18 Czytaj głąbie dokładnie - chodzi o to że Niemcy są powtarzalni czyli produkowany produkt czy to śrubokręt, salami lub sok są zawsze takie same nawet po 10 latach od zaczęcia produkcji i o to chodzi. A powiem ci że jak kupujesz piwo i zarcie w Lidlu to no comets na temat tego co jest w Niemczech dobre bo ja kupuje w Niemieckim sklepie schab, ziemniaczki i koperek do tego ogóre i smietana na mizerie i tak sami smakuje jak w Polsce dupku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >absolut< Re: Wódka Sobieski chce pobić Absoluta IP: *.ericsson.net 07.02.08, 12:37 "duooo" durniu jeden, ty jestes przynajmniej 10 razy glupszy niz niemiecka konstytucja przewiduje. siedz na dupie w tym swoim wymarzonym haimacie i nie blakaj sie po tych polskich stronach. ja moge zrozumiec, ze tesknisz, ze bezrobocie i wyalienowanie ze srodowiska ci doskwiera, ale sam wybrales a niemcem nie byles i nie bedziesz, bo i tu w Polsce i tam u ciebie nie lubia farbowanych lisow, a jak juz lubia to w postaci futra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenin Re: Wódka Sobieski chce pobić Absoluta IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.02.08, 11:22 Kolega Rosjanin, który siedzi dwa biurka dalej mówi mi że sprzedać Polską wódkę w Rosji to jak chcieć sprzedać importowany mróz , hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Wódka Sobieski chce pobić Absoluta IP: *.tpnet.pl 05.02.08, 11:22 Poza błędami, które wymienili już inni, to na zdjęciu nad artem jest rozlewana wódka Chopin, a nie Sobieski. Żenua! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opos Re: Wódka Sobieski chce pobić Absoluta IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.02.08, 11:24 Te Panie na zdjęciu dodają do kazdej butelki 3 krople moczu i 2 krople okresówki - dla smaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Wódka Sobieski chce pobić Absoluta IP: *.icpnet.pl 05.02.08, 12:25 Moze ilosc bledow wynika z tego, ze autor artykulu przy okazji sprawdzal jak smakuja produkty o ktorych pisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Wódka Sobieski chce pobić Absoluta IP: *.nrth.cable.ntl.com 05.02.08, 13:33 GW zatrudnia chyba samych nieukow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Wódka Sobieski chce pobić Absoluta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 21:35 ech... ja tam ani Sobieskiego, ani Chopina ani Absoluta. tylko Soplica. a teraz jeszcze większa motywacja, bo i trochę fajnych gadżetów można wygrać. jak to w promocji wódeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sztaba1 Re: Wódka Sobieski chce pobić Absoluta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 21:42 Nie zamykałbym się w jednym smaku, ale fakt, Soplica to bardzo dobra wódka i z miłą chęcią smakuję w odpowiednim gronie :) Dobrze ze mowisz o tym konkursie. Moze mi powiesz, gdzie jest ukryty ten numer, ktory trzeba wyslac SMSem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Wódka Sobieski chce pobić Absoluta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 03:55 tu nie chodzi o zamykanie się w jednym smaku. Po prostu po przetestowaniu kilkunastu wódek, jakie są na naszym rynku polubiłem tylko Soplicę i ew. rachmaninoffa (ale to rzadziej). a kod do wysłania to jest pod kapselkiem - pod gumką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojejku Re: Wódka Sobieski chce pobić Absoluta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 23:04 jaki konkurs? jak zwykle jestem do tyłu z wieściami ze świata. tak to już jest jak się mieszka w akademiku :D ale zainteresujemy się chyba z kumplami, bo trzeba próbować nowych rzeczy, a Soplicy jeszcze nie było na stanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojek Re: Wódka Sobieski chce pobić Absoluta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 20:16 no jest konkurs! pod nakrętkami Soplicy są kody, które jak wyślesz smsem, to możesz wygrać kieliszki, talony na benzynę albo samochów. wygrać kieliszki jest łatwo, więc warto grać. gorzej jeśli ktoś chce koniecznie samochód, ale przecież to tylko zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepszy Re: Wódka Sobieski chce pobić Absoluta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 22:39 hehe :) standardowy konkurs, ale fajny. dobre szkło zawsze jest w cenie, więc się chyba skuszę. Soplicy jeszcze nie kosztowałem. słyszałem za to sporo dobrego, więc raczej nie będę czuł oporów przed skosztowaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
sztaba1 Re: Wódka Sobieski chce pobić Absoluta 03.12.08, 21:58 Ja oprócz ŻG uznaję tylko Luksuwoą. 17 PLN za butelkę i wieczór idzie na jak się patrzy. Na weselach u nas tez popularna. Ot przyzwyczajenie. Odpowiedz Link Zgłoś