Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy

IP: *.icpnet.pl 20.02.08, 17:06
    Chciałabym się dowiedzieć czy są jakies opinie o tym pracodawcy. Czy
    ma ktoś doświadczenie na stanowisku wdrożeniowca w firmie Unisoft.
    Czy praca jest ciekawa? Dobrze-źle płatna? Chodzi mi o pracę w
    oddziale Poznań.
    Obserwuj wątek
      • Gość: gość Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.08, 09:12
        ludzie są najlepsi, a co do reszty to warto (a może nie) zobaczyć
      • Gość: pankracy Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: 62.29.166.* 20.05.08, 12:21
        Pracowalem w tej firmie i szczerze jej nie polecam. Ludzie sa OK to sie zgodze.
        Ale zarobki wyplacane na rozne sposoby :/ po prostu prezes - jest skapy i trzeba
        sie dogadac na poczatku co i jak ma byc - na PIŚMIE!!!!!!!!
        • Gość: gość Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 14:57
          ciekawe kto to jest pankracy... :D:D my już wiemy
          • Gość: Edyta Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 12:06
            Jade dzisiaj na rozmowe jako Asystentka Dyrektora Oddziału - rejon
            Katowice. Wszystko byloby ok gdyby nie poinfrmowano mnie ze... firma
            jest w remoncie a konkretnie DOM JEDNORODZINNY w ktorym miesci sie
            owy oddzial firmy Unisoft. Nie wiem co o tym myslec. Jechac czy nie.
            Jak to jest z tymi oddzialami duzych firm? Zeby domy prywatne
            sluzyly jako "oddzial" to sie pierwszy raz spotykam:/

Prosze o pilna odp.
            Pozdrawiam
            • Gość: gość ten sam Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 14:03
              ta willa akurat nie jest problemem... to jest najlepszy aspekt tej pracy, słońce, ogród, ławeczka
          • Gość: solek Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: 212.160.172.* 17.06.08, 13:49
            Dołaczam sie do rozmowy... w koncu ile mozna dostac brutto w
            UNISOft ?
            • Gość: jack Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 21:58
              Podobno nie za duzo kasy
        • Gość: kobieta Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.chello.pl 31.07.08, 09:38
          Masz na mysli krakowski oddział? Ludzie są w porządku? pracują tam jakies kobiety?
      • annajustyna Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy 13.06.08, 15:29
        Za taki gwalt na polskiej fleksji i ortografii zrobilam Cie na
        miejscu Unisoftu co najmniej prezesem:))) O pardon:
        Prezes´em :)))))))))))))
        • Gość: gość Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 10:23
          kogo?
        • Gość: Wacław Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.aster.pl 17.06.08, 10:34
          kompleksy polonistki?
          • annajustyna Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy 17.06.08, 12:12
            Nie, uwazam, ze wypada pisac i mowic poprawnie.
      • Gość: marta Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.emapa.pl 09.07.08, 11:55
        No i jak po rozmowe na stanowisko Asystentki? Ile kasy zaproponowali?
      • kobietka25 Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy 09.07.08, 11:57
        No i jak wrazenia po rozmowie o pracę? Ile kasy zaproponowali na stanowisko Asystentki?
        • Gość: marek Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.emapa.pl 31.07.08, 12:31
          Na stanowisko asystenta/asystentki proponują przeważnie 1200 netto. A praca polega na niczym innym jak na sprzedaży, więc pod piękną nazwą ukrywa się nic innego jak sprzedawca/przedstawiciel handlowy.
          • Gość: kasiula Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.icpnet.pl 02.09.08, 12:13
            zgadza się!również byłam na rozmowie i zaproponowano mi 1200 netto i jeszcze
            oczekuje się wyników w sprzedaży za te pieniądze normalnie jaja sobie z ludzi robią!
      • Gość: kobieta Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.chello.pl 31.07.08, 09:39
        Proszę o opinie o tej firmie, konkretnie o jej krakowski oddzial. Czy ludzie są
        w porządku?
        • Gość: gosc Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 15:52
          Ludzie są super, gorzej z płacą.
          pracuje w unisofcie 4 lata
          • Gość: zainteresowany Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 15.11.08, 18:53
            ile zarabia wdrożeniowiec?
            • Gość: gosc Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.215.broadband6.iol.cz 18.11.08, 21:15
              podbijam bo nikt jeszcze nie odpisal - ILE?
              • Gość: illuminati Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: 62.69.213.* 27.11.08, 21:58
                skoro asystentka/sekretarka 1200 to wdrożeniowiec może w porywach 1800 netto.
                Zapytajcie przez telefon ile proponują i najwyżej podziękujcie, bo więcej niż
                2000 to dwóch studentów się łapie :)
                • Gość: zainteresowany Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.11.08, 09:10
                  To strasznie mało, czy ktoś jeszcze za takie pieniądze pracuje?????:(:(:(
              • Gość: onyks Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.cable.smsnet.pl 09.01.09, 18:19
                bylam wlasnie na rozmowie jako wdrozeniowiec w oddziale katowickim
                Nie wiem jak gdzie indziej ale tutaj nie bardzo cenia czas i
                czlowieka ktory ubiega sie o prace To co mnie uderzylo to fakt ze pan
                ciagle palil oraz to ze sie wogole nie przygotowal do rozmowy ze mna
                Mnie pytal co wiem na temat jego firmy a sam nie przeczytal mojego CV
                ktore mial od ok 2 miesiecy Nie mial bladego pojecia czym sie zajmuje
                , ze pracuje od lat jako wdrozeniowiec itd Zadawal tendencyjne pytania Jednym slowem zenada Co do pytania o ile sie zarabia nie
                wiem bo oczywiscie to on chcial znac moje widelki
                • ofertino Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy 10.02.09, 12:18
                  Onyks - mnie zaprosili na jutro - napisz proszę na priv jak to wyglądało (ofertino@gazeta.pl) lub gg:4283758. Bardzo proszę - nie chce mi się niepotrzebnie brać dnia wolnego.
                • hevraan Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy 10.02.09, 12:49
                  Onyks, mam się jutro stawić na rozmowie... odezwij się proszę na
                  hevraan@gmail.com - z góry serdeczne dzięki!
            • Gość: gosc Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 14:00
              wdrozeniowiec zarabia tyle ile umie, jak nie umie nic i zanim sie nauczy to zarabia kiepsko, jak wypracuje swoje to jest w stanie zarobic porzadną kase
              • Gość: gosc Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 14:02
                własnie, ludzie by tylko chcieli dostac, a praca gdzie?
              • Gość: gostek Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.08, 09:50
                dobre..... :D
                • Gość: gostek jeszcze raz Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.08, 09:52
                  "wdrozeniowiec zarabia tyle ile umie, jak nie umie nic i zanim sie nauczy to
                  zarabia kiepsko, jak wypracuje swoje to jest w stanie zarobic porzadną kase"

hahahahahahaha..... piękna propaganda... pogadaj prywatnie z jakimś pracownikiem
                  to się prawdy dowiesz... czy czują się docenieni za swoją wiedzę i umiejętności...
                  • Gość: gość Re: Praca w Unisoft 'cie opinie o pracy IP: *.icpnet.pl 16.01.09, 23:19
                    często robią rekrutację we wszystkich oddziałach więc coś musi być z nimi nie
                    tak.....takie jest moje zdanie-czy ktoś może potwierdzić moje przypuszczenia?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka