jola.iza1 05.11.10, 13:49 www.prezydent.pl/dla-dzieci/zrob-bialo-czerwony-kotylion/art,1,zrob-bialo-czerwony-kotylion.html Czekam na efekty:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola.iza1 Re: Grasz? 05.11.10, 14:18 W takie nie:) A jak efekty od wnucząt zobaczę, to prześlę te kotyliony. Całe szczęście, że internetowo/ telefonicznie sie nie da, mam spokój:) Główną motywacją mojej aktywności politycznej była potrzeba władzy i żądza popularności. Ta druga była nawet silniejsza od pierwszej, bo chyba jestem bardziej próżny, niż spragniony władzy. -Tusk Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Zrób sobie sam kotylion 05.11.10, 22:36 Oświadczam, do Podkarpacia nie dotarło . Moje córki nie przerabiają na lekcjach z uczniami Moje Wnuczęta nic nie wiedzą na temat. Chyba sama zrobię , kopertą bąbelkową wyślę?? Główną motywacją mojej aktywności politycznej była potrzeba władzy i żądza popularności. Ta druga była nawet silniejsza od pierwszej, bo chyba jestem bardziej próżny, niż spragniony władzy. -Tusk Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Zrób sobie sam kotylion 05.11.10, 23:03 MajoM , o kotylionach nie chcoM czytać, to nie religia, nie będzie stopni:) A swoją drogą, religijna jest Ruda, do kółka misyjnego należy To się zapytałam: ale o co chodzi?? I wiem, to teoretycznie dla drugiej Babci. Ale jak pierwsza przyjdziesz na różaniec, dostaniesz wafelka. Jak wytrzymasz w kółku misyjnym , pojedziesz na wakacje . Iii?? Mam się zapożyczyć na wakacje ?? Ksiundz więcej obiecuje. Wiesz, że jeżdżę Główną motywacją mojej aktywności politycznej była potrzeba władzy i żądza popularności. Ta druga była nawet silniejsza od pierwszej, bo chyba jestem bardziej próżny, niż spragniony władzy. -Tusk Odpowiedz Link
ave.duce Re: Zrób sobie sam kotylion 05.11.10, 23:08 To wyślij im link do tej instrukcji. Wiem, że jeździsz. Jesteś lepsza od księdza! ;) Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Zrób sobie sam kotylion 05.11.10, 23:34 Link masz, a te wafelki, to ja, kuźwa w zębach, chyba muszę?? Główną motywacją mojej aktywności politycznej była potrzeba władzy i żądza popularności. Ta druga była nawet silniejsza od pierwszej, bo chyba jestem bardziej próżny, niż spragniony władzy. -Tusk Odpowiedz Link