Gość: marpie IP: 83.1.50.* 26.02.08, 08:14 będę wdzięczna za opinie kogoś kto wie jak pracuje się w tej firmie.Jadę dzis na rozmowe ,przeszłam już wstępna selekcję i teraz jade na ostatni etap.Jest o co walczyć czy dać sobie spokój ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mundek Re: praca w Sferis 26.02.08, 13:44 etapy rekrutacji w Sferisie?? Za moich dawnych czasow trwalo to 15min po czym na drugi dzien przyszedlem do pracy. zaluje do tej pory. Skladek na ZUS nie odprowadzili, do dzis dzien co jakis czas przysyla mi skarbowka z Wa-Wy listy, ze znow bedzie u nich kontrola. Placa: minimum plus grosze od sprzedarzy (0.5% od utargu do podzialu na wszystkich pracownikow sklepu). Tak bylo 2 lata temu, przepracowalem az 4 miesiace i tylko raz nie musialem czekac na wyplate. Dla mnie to byl blad zyciowy. Ciekawe jak tam jest teraz. PS Sklepy SFERIS w moim miescie zlikwidowali po kilku miesiacach od mojego rozstania bo sie ekipy pozwalnialy - cale szczescie, i tam tam nikt nie kupowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozin z bazin Re: praca w Sferis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 21:45 Ja też tam aplikuje, bede wdzięczny za każdą nawet najmniej istotną informacje czy warto podjąć współpracę z tą firmą?? Podobno praca kiedyś wyglądała tam nieciekawie czy coś sie na lepsze zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozin z bazin Re: praca w Sferis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 18:36 Ja też tam aplikuje, bede wdzięczny za każdą nawet najmniej istotną informacje czy warto podjąć współpracę z tą firmą?? Podobno praca kiedyś wyglądała tam nieciekawie czy coś sie na lepsze zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozin z bazin Re: praca w Sferis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 18:50 Ja też tam aplikuje, bede wdzięczny za każdą nawet najmniej istotną informacje czy warto podjąć współpracę z tą firmą?? Podobno praca kiedyś wyglądała tam nieciekawie czy coś sie na lepsze zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś