Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wypaliłam się

IP: *.crowley.pl 28.08.03, 11:42
    Wypaliłam się. Ostatecznie stwierdzam że mam dość pracy w tej firmie.
    Wykańcza mnie psychicznie moje stanowisko. Traktowanie mnie i stanowiska
    sekretarki. Teraz rozumiem dlaczego poprzednia sekretarka się zwolniła
    mówiąc że ma dość...:(
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja tez Re: Wypaliłam się IP: *.proxy.aol.com 28.08.03, 12:00
        wlasciciel firmy
        • Gość: she Syla... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 12:07
          to mam nadzieje, ze jak bedziesz szukac innej roboty i skladac swoje cv i
          motywacyjne to ktos z Ciebie bedzie sie smial - bo swego czasu pisalas jak to
          jestes ubawiona splywajacymi cv do Twojej firmy...

lepiej byc troche bardziej pokornym,
          nie pozdrawiam,
          s.
          • Gość: syla Re: Syla... IP: *.crowley.pl 28.08.03, 16:51
            Bo z napływających do mnie CV nadal jestem ubawiona. Ale tak jak pisałam - na
            ponad 1000 podan które napłyneły w tym tygodniu, ubawiliśmy się z 3. Tak że
            nie jest żle:)
            A śmiać się z podania nikt nie bedzie ponieważ nie wysyłam z nimi zdjęc
            fomratu 10/15 z psem w ramionach, nie pisze podań w stylu "Oto Miś!" czy tym
            podobnych. Pisze podania w normalnym stylu, w takim jak naszczescie większość
            z Was.
            Ale posłuchaj..przecież mówiąc o takich podaniach ja nie miałam nic złego na
            myśli. Przecież najwyżej ktoś kto zamierzał wysłać swoje giga zdjęcie wraz z
            podaniem, jak to czyta to juz nie wyśle bo wie ze takie coś jest wręcz źle
            traktowane w powaznych firmach.
            Ale ten wątek był o wypaleniu.
            • Gość: doradca Re: Syla... IP: *.acn.waw.pl 02.09.03, 16:01
              Gość portalu: syla napisał(a):

> Bo z napływających do mnie CV nadal jestem ubawiona. Ale tak jak pisałam -
              na
              > ponad 1000 podan które napłyneły w tym tygodniu, ubawiliśmy się z 3. Tak że
              > nie jest żle:)
              > A śmiać się z podania nikt nie bedzie ponieważ nie wysyłam z nimi zdjęc
              > fomratu 10/15 z psem w ramionach, nie pisze podań w stylu "Oto Miś!" czy tym
              > podobnych. Pisze podania w normalnym stylu, w takim jak naszczescie
              większość
              > z Was.
              > Ale posłuchaj..przecież mówiąc o takich podaniach ja nie miałam nic złego na
              > myśli. Przecież najwyżej ktoś kto zamierzał wysłać swoje giga zdjęcie wraz z
              > podaniem, jak to czyta to juz nie wyśle bo wie ze takie coś jest wręcz źle
              > traktowane w powaznych firmach.
              > Ale ten wątek był o wypaleniu.
              Jezeli chociaz jedno podanie w ktorym zdanie rozpoczyna sie od slowa "Więc" mi
              pokazesz to wtedy przestane nazywac Ciebie PIERDOLNIETA POLKĄ. Jak na razie to
              dostajesz darmowe lekcje i skorzystaj z nich dziewczynko bo na przyszlosc
              bedziesz miala z tego korzysc. A smiac to sie moge z Ciebie i z Twoich
              nauczycieli , ktorzy nauczyli Ciebie, ze zdanie rozpoczyna sie od slowa "Więc".
              Bez wyrazow szacunku
        • Gość: syla Re: Wypaliłam się IP: *.crowley.pl 28.08.03, 16:52
          A ty czym się wypaliłeś?
          Mam nadzieje że nie z powodu sekretarki ;)
          Pozdrawiam.
      • Gość: martin Re: Wypaliłam się IP: 212.160.134.* 28.08.03, 19:05
        Gość portalu: syla napisał(a):

> Wypaliłam się. Ostatecznie stwierdzam że mam dość pracy w tej firmie.
        > Wykańcza mnie psychicznie moje stanowisko. Traktowanie mnie i stanowiska
        > sekretarki. Teraz rozumiem dlaczego poprzednia sekretarka się zwolniła
        > mówiąc że ma dość...:(

Ja tez się wypalilem, już kilka miesięcy bez zajęcia !:((
        • Gość: knot Oboje napijcie sie oliwy. IP: *.bondi.pl 29.08.03, 11:38
          • Gość: martin Re: Oboje napijcie sie oliwy. IP: 212.160.134.* 31.08.03, 20:25
            Właśnie się delektuję ale "Tyskie"
      • Gość: kamila Re: Wypaliłam się IP: *.pop.e-wro.net.pl 01.09.03, 13:35
        a skąd jesteś?
        Może zechciałbyś podjąć pracę jako konsultanka Oriflame?
        Jest to nie tylko możliwość sprzedawania kosmetyków w systemie sprzedaży
        bezpośredniej, ale również możliwość awansu na wyzsze stanowiska i lepsze
        zarobki. Gorąco polecam, bo nie trzeba mieć żadnych kwalifikacji, a praca
        ciekawa, z ludźmi i tylko od Ciebie zależy ile zarobisz, ja zarabiam w
        ten sposób na studia, od niedawna podjęłam się tej pracy, ale jestem bardzo
        zadowolona, chodzę na specjalne bezpłatne szkolenia kosmetyczne i
        marketingowe, świetna praca, ciągle poznaję nowych ludzi i pracuję tyle ile
        chcę i kiedy chcę. We wrzesniu promocje dla nowych konsultantów. Jak chces się
        więcej dowiedzieć, zadzwoń. tel.: (071)795 87 91
        ciekawa praca jako stala i jako dodatkowa. gorąco polecam, moja grupa bardzo
        pomaga nowym osobom. pozdrawiam
        • Gość: dominik666 Re: Wypaliłam się - uwaga sekta atakuje !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.03, 12:17
          Gość portalu: kamila napisał(a):

> a skąd jesteś?
          > Może zechciałbyś podjąć pracę jako konsultanka Oriflame?
          > Jest to nie tylko możliwość sprzedawania kosmetyków w
          systemie sprzedaży
          > bezpośredniej, ale również możliwość awansu na wyzsze
          stanowiska i lepsze

LIE !!

> zarobki. Gorąco polecam, bo nie trzeba mieć żadnych
          kwalifikacji, a praca

za robki :0 nawet IQ się nie liczy ...

> ciekawa, z ludźmi i tylko od Ciebie zależy ile
          zarobisz, ja zarabiam w
          > ten sposób na studia, od niedawna podjęłam się tej
          pracy, ale jestem bardzo
          > zadowolona, chodzę na specjalne bezpłatne szkolenia
          kosmetyczne i
          > marketingowe, świetna praca, ciągle poznaję nowych
          ludzi i pracuję tyle ile
          > chcę i kiedy chcę. We wrzesniu promocje dla nowych
          konsultantów. Jak chces się
          > więcej dowiedzieć, zadzwoń. tel.: (071)795 87 91
          > ciekawa praca jako stala i jako dodatkowa. gorąco
          polecam, moja grupa bardzo
          > pomaga nowym osobom. pozdrawiam

i taki kit wtawiacie ludzią od lat ...
          gorąco polecam .. takie to fajne i piękne ...
          po co ci ludzie w ogóle pracują .. po co się uczą
          przecież zycie to wielki multi level marketing a na topie
          jest .... ori flame ..
          spłoń w tym płomieniu
          • Gość: doradca Re: Wypaliłam się - uwaga sekta atakuje !!! IP: *.acn.waw.pl 02.09.03, 16:04
            Gość portalu: dominik666 napisał(a):

> Gość portalu: kamila napisał(a):
            >
            > > a skąd jesteś?
            > > Może zechciałbyś podjąć pracę jako konsultanka Oriflame?
            > > Jest to nie tylko możliwość sprzedawania kosmetyków w
            > systemie sprzedaży
            > > bezpośredniej, ale również możliwość awansu na wyzsze
            > stanowiska i lepsze
            >
            > LIE !!
            >
            > > zarobki. Gorąco polecam, bo nie trzeba mieć żadnych
            > kwalifikacji, a praca
            >
            > za robki :0 nawet IQ się nie liczy ...
            >
            > > ciekawa, z ludźmi i tylko od Ciebie zależy ile
            > zarobisz, ja zarabiam w
            > > ten sposób na studia, od niedawna podjęłam się tej
            > pracy, ale jestem bardzo
            > > zadowolona, chodzę na specjalne bezpłatne szkolenia
            > kosmetyczne i
            > > marketingowe, świetna praca, ciągle poznaję nowych
            > ludzi i pracuję tyle ile
            > > chcę i kiedy chcę. We wrzesniu promocje dla nowych
            > konsultantów. Jak chces się
            > > więcej dowiedzieć, zadzwoń. tel.: (071)795 87 91
            > > ciekawa praca jako stala i jako dodatkowa. gorąco
            > polecam, moja grupa bardzo
            > > pomaga nowym osobom. pozdrawiam
            >
            > i taki kit wtawiacie ludzią od lat ...
            > gorąco polecam .. takie to fajne i piękne ...
            > po co ci ludzie w ogóle pracują .. po co się uczą
            > przecież zycie to wielki multi level marketing a na topie
            > jest .... ori flame ..
            > spłoń w tym płomieniu
            Mozna to strescic krocej i o wiele dobiteniej. PIERDOLONE OSZUSTWO czyli
            Oriflame
        • Gość: doradca Re: Wypaliłam się IP: *.acn.waw.pl 02.09.03, 16:03

> a skąd jesteś?
          > Może zechciałbyś podjąć pracę jako konsultanka Oriflame?
          > Jest to nie tylko możliwość sprzedawania kosmetyków w systemie sprzedaży
          > bezpośredniej, ale również możliwość awansu na wyzsze stanowiska i lepsze
          > zarobki. Gorąco polecam, bo nie trzeba mieć żadnych kwalifikacji, a praca
          > ciekawa, z ludźmi i tylko od Ciebie zależy ile zarobisz, ja zarabiam w
          > ten sposób na studia, od niedawna podjęłam się tej pracy, ale jestem bardzo
          > zadowolona, chodzę na specjalne bezpłatne szkolenia kosmetyczne i
          > marketingowe, świetna praca, ciągle poznaję nowych ludzi i pracuję tyle ile
          > chcę i kiedy chcę. We wrzesniu promocje dla nowych konsultantów. Jak chces
          się
          > więcej dowiedzieć, zadzwoń. tel.: (071)795 87 91
          > ciekawa praca jako stala i jako dodatkowa. gorąco polecam, moja grupa bardzo
          > pomaga nowym osobom. pozdrawiam
          Tak wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu. Proponuje abys zatrudnila Anete
          Borowiec i Izabele Marczyk z "GW". Te swiatowej slawy dziennikarki zrobia z
          Toba wywiad i jeszcze zamieszcza Twoja fotografie w dodatku Praca.
          • Gość: kamila do doradcy IP: *.pop.e-wro.net.pl 02.09.03, 21:45
            to nie byl tekst do Ciebie, ale propozycja dla syli, wiec prosze sie nie
            wtracac, nie wiem co Ci sie takiego stało w zyciu, bo musisz byc bardzo
            nieszczesliwy, skoro tak bardzo krytykujesz cos o czym nie masz zielonego
            pojecia, chyba ktos musial Cie bardzo skrzywdzic lub oszukac, proponuje
            terapie pedagogiczna...
            • Gość: doradca do Kamili IP: *.acn.waw.pl 02.09.03, 22:06

> to nie byl tekst do Ciebie, ale propozycja dla syli, wiec prosze sie nie
              > wtracac, nie wiem co Ci sie takiego stało w zyciu, bo musisz byc bardzo
              > nieszczesliwy, skoro tak bardzo krytykujesz cos o czym nie masz zielonego
              > pojecia, chyba ktos musial Cie bardzo skrzywdzic lub oszukac, proponuje
              > terapie pedagogiczna...
              Nikt mnie nie skrzywdzil. Mam o tym nie tylko zielone ale i kazde pojecie.
              Jesli ktos mnie oszukal to zrobil to tylko raz. Z Twojej propozycji nie
              skorzystam bo propozycje od PIERDOLONYCH OSZUSTOW nie maja dla mnie
              najmniejszego znaczenia.
              A co do wtracania to wyrazilem swoja wole i swoje poglady do ktoryzch mam
              prawo. Zycze przeczytac sobie odpowiedni rozdzial w ksiazce od Statystyki na
              temat prawdopodobienstwa to moze wtedy przejrzysz na oczy i przestaniesz
              zajmowac sie oszukiwaniem i naciaganiem ludzi.
              • Gość: kamila do doradcy IP: *.pop.e-wro.net.pl 03.09.03, 14:37
                jestes chyba jakims prostackim uczniakiem.
                owszem, masz prawo wyrazic wlasne zdanie, ale nie masz prawa obrazac mnie w
                ten sposob, kazdy kto przystepuje do oriflame, ma umowe przed soba, radze ci
                ja kiedys przeczytac, to moze przejrzysz na oczy i nie bedziesz nazywal firmy
                oszustem. i nie zycze sobie wyzwisk, a zwlaszcza takich bez cenzury!
                • Gość: kamila Re: do doradcy IP: *.pop.e-wro.net.pl 03.09.03, 14:43
                  dodam jeszcze, ze osoby wspolpracujace ze mna, dajace sobie nawzajem wsparcie
                  zarabiaja srednio 2000 zl
                  kiedys jeden facet, podobnie jak ty uczniaku, nienawidzil oriflame i uwazal za
                  oszustwo... i nawet nie wiem jak to sie stalo, ale widzialm go ostatnio przy
                  kasie w oddziale, jak robil zamowienie.
                  jak widzisz, czasami trzeba dorosnac, zeby zauwazyc niektore szczegoly.
                  • Gość: beatapl Re: do kamili IP: 217.11.136.* 03.09.03, 14:48
                    rozumiem ze trzeba gdzies pracowac, ale taka agitacja jaka Ty uprawiasz jest
                    wstrętna i podstepna. Chcesz zachecac do pracy-wykup ogloszenie a nie tu miedzy
                    wierszami swoich wypowiedzi werbowac wspolpracownikow dla dostania prowizji

Generalnie zgadzam sie w calej rozciaglosci z doradca. sadze jednak ze nie musi
                    ubarwiac swoich wyopowiedzi wzmocnieniami
                    pzodrawiam serdecznie
                    • Gość: do beatapl Re: do kamili IP: *.pop.e-wro.net.pl 03.09.03, 15:01
                      denerwuja mnie ludzie, ktorzy nic nie wiedza o firmie, a sie wypowiadaja, w
                      ofiflame NIE MA PROWIZJI OD OSOBY, ktora sie zapisze. ja zarabiam dopiero
                      wtedy, kiedy pomoge zarobic tym osobom. pomylilo wam sie chyba z avonem, tam
                      placą od "łebka". swoja drogą ogloszenie wykupilam, ale nikogo nie molestuje,
                      dalam propozycje tej jednej osobie, ktora akurat mogla skorzystac, ale nie
                      chciala i juz... czy mozemy zakonczyc temat?
                      • Gość: kamila do beatapl IP: *.pop.e-wro.net.pl 03.09.03, 15:02
                        tamto mialo byc do Ciebie, pomylilam rubryki
                      • Gość: beatapl Re: do kamili IP: 217.11.136.* 03.09.03, 15:04
                        mozemy zakonczyc temat. jestem po prostu wyczulona na agitacje dlatego
                        poruszylam ten watek
                        • Gość: kamila do beatapl IP: *.pop.e-wro.net.pl 03.09.03, 15:10
                          ciesze sie, ze jest tu jakas inteligentna osoba, ktora ma inne jeszcze zajecia
                          niz spalanie sie na dyskusje o czyms, co jej nie dotyczy. pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka