Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

okres pracy po studiach licencjackich

IP: *.lodz.mm.pl 08.03.08, 17:01
    witam
    czy jeżeli jestem po studiach licencjackich to liczy mi się 4 lata za
    ukończenie liceum czy 8 lat za ukończenie szkoły wyższej?
    Obserwuj wątek
      • Gość: abc Re: okres pracy po studiach licencjackich IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.08, 17:22
        www.infor.pl/prawo-pracy/aktualnosci/67636,Uprawnienia-urlopowe-pracownika.html
        www.twoja-firma.pl/ekspert/pytanie/35,ile-dni-urlopu-wypoczynkowego-po-studiach.html
        • Gość: jeszcze student Re: okres pracy po studiach licencjackich IP: *.lodz.mm.pl 08.03.08, 21:09
          no i co z tego wynika, przecież z mojej wypowiedzi można wywnioskować, że ten
          fragment kodeksu mam przeczytany,

tylko nie wiem czy aby mieć te 8 lat muszę ukończyć studia magisterskie (w
          przykładach właśnie one są uwzględniane) czy wystarczy że skończę licencjackie

może w takim razie może sformułuje pytanie inaczej:

Czy ukończenie studiów licencjackich jest równoważne ukończeniu szkoły wyższej
          czy tylko ukończenie studiów magisterskich jest równoważne ukończeniu szkoły
          wyższej?
          • Gość: abc Re: okres pracy po studiach licencjackich IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.08, 21:25
            Z twojej wypowiedzi wnioskuję, że jesteś cholernie leniwy i nie wszedłeś na żadną z podanych przeze mnie stron, ale to już twój problem. Tam wyraźnie pisze co to są studia licencjackie i ile lat zalicza się do urlopu. Jak chcesz wiedzieć, to WEJDŹ I POCZYTAJ !!! a nie czekaj na "gotowca"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka