Gość: jeszcze student IP: *.lodz.mm.pl 08.03.08, 17:01 witam czy jeżeli jestem po studiach licencjackich to liczy mi się 4 lata za ukończenie liceum czy 8 lat za ukończenie szkoły wyższej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: okres pracy po studiach licencjackich IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.08, 17:22 www.infor.pl/prawo-pracy/aktualnosci/67636,Uprawnienia-urlopowe-pracownika.html www.twoja-firma.pl/ekspert/pytanie/35,ile-dni-urlopu-wypoczynkowego-po-studiach.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze student Re: okres pracy po studiach licencjackich IP: *.lodz.mm.pl 08.03.08, 21:09 no i co z tego wynika, przecież z mojej wypowiedzi można wywnioskować, że ten fragment kodeksu mam przeczytany, tylko nie wiem czy aby mieć te 8 lat muszę ukończyć studia magisterskie (w przykładach właśnie one są uwzględniane) czy wystarczy że skończę licencjackie może w takim razie może sformułuje pytanie inaczej: Czy ukończenie studiów licencjackich jest równoważne ukończeniu szkoły wyższej czy tylko ukończenie studiów magisterskich jest równoważne ukończeniu szkoły wyższej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: okres pracy po studiach licencjackich IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.08, 21:25 Z twojej wypowiedzi wnioskuję, że jesteś cholernie leniwy i nie wszedłeś na żadną z podanych przeze mnie stron, ale to już twój problem. Tam wyraźnie pisze co to są studia licencjackie i ile lat zalicza się do urlopu. Jak chcesz wiedzieć, to WEJDŹ I POCZYTAJ !!! a nie czekaj na "gotowca" Odpowiedz Link Zgłoś