Gość: Kassi IP: *.acn.waw.pl 08.05.06, 10:31 Jakim programem zrobić raport (spis) co jest w folderze. Tak żeby można było to wydrukować. Najlepiej żeby to był doc lub txt. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Kassi Re: Total Commander IP: *.acn.waw.pl 08.05.06, 11:01 A w jaki sposób? Nie za bardzo się orientuję w tym programie. Link Zgłoś
Gość: Kassi Re: Jakim programem zrobić spis IP: *.acn.waw.pl 08.05.06, 11:12 Dzięki już doszłam sama:) Bez głupich podtekstów proszę. Link Zgłoś
Gość: Kassi Directory Lister IP: *.acn.waw.pl 08.05.06, 13:43 Znalazłam jeszcze prościutki programik darmowy o sporej potencji:) Tylko bez skojarzeń. "Directory Lister" można go ściągnąć z tąd: freeware.prv.pl/ Link Zgłoś
Gość: Heniu Re: Directory Lister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 15:21 Gość portalu: Kassi napisał(a): > Znalazłam jeszcze prościutki programik darmowy o sporej potencji:) A po co programik ??? Od zawsze wystarczały komendy wpisywane w wierszu poleceń. :) Prosto, wygodnie, niezawodnie ! Tyle, że bez..."sporej potencji" . :( Link Zgłoś
kell99 Re: Directory Lister 08.05.06, 15:39 Heniu napisał(a): > Od zawsze wystarczały komendy wpisywane w wierszu poleceń. :) No wiesz, co sugerujesz. Trzeba uzyc klawiatury i do tego pomyslec!;) Link Zgłoś