Gość: marek IP: *.domainunused.net 28.03.08, 16:07 prosze o odpowiedz ile zarabia sie w indesit nie chodzi mi o kierownicze pensje tylko normalne robotnicze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ares1970 Re: indesit lodz IP: *.teoc.pl 28.03.08, 22:45 marnie jak na potrzeby przeciętnego zjadacza chleba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: indesit lodz IP: *.pai.net.pl 20.04.08, 16:56 Na początku jakies 9 pln./h ,a potem jakies podwyzki po 50-70 gr./h(po jakims roku)na trzy zmiany żadna rewelka,nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re re re Re: indesit lodz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.08, 20:24 obiecali podwyżkę od 1 kwietnia a dali tylko po 40 groszy . Tylko ich wyśmiać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: indesit lodz IP: *.toya.net.pl 13.05.08, 21:16 aha szkoda tylko że jak podliczyc premie kwartalne i obecne podwyżki dla ludzi " niezastąpionych" = czyli, którym zależy na pracy, to nawet ludzie z biura mogą byc w lekkim szoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reparatore Re: indesit lodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 18:12 pracuje w indesicie juz 2,5 roku rewelacji nie zwlaszcza ze pracownik tak naprawde im duzej pracuje tym mniej zarabia ja na dzien dobry mialem 7,15\h teraz mam 12/h moze sie wydawac ze to calkiem niezle ale jak popatrzec na to jak w tym czasie rosnie stawka dla nowo przyjetych pracownikow to jestem niezle w plecy.Generalnie jak ktos jest gotowy robic za trzech to zapraszam ale nie liczcie na cos wielkiego,zero socjalu jedna silownia i to wszystko...ups bym zapomniał paczka kawy i herbaty na swieta i do tego 3 szyszki i słoma...dobrze widzicie słoma a kierownictwo bawi sie w pubach alkohol dowoli no i oczywiście każdego taryfa przywozi nawet na konkursy Malysza jeżdżą za nasz socjal,ale dyrekcja jak zwykle medią powie że to pracownicy pojechali-mają racje pracownicy ale to nie byli nawet kierownicy najniższego szczebla.Jakby co to moge napisać więcej mój adres reparatore@op.pl.Nie mam internetu w domu więc moge długo odpisywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: indesit lodz IP: *.190-82-b.business.telecomitalia.it 01.07.08, 11:52 Wyjazd na Małysza był, ale... prawie trzy lata temu, a to dlatego, że firma sponsorowała wówczas skoki narciarskie. Wyjazd był zorganizowany dla wszystkich pracowników średniego i wyższego szczebla. Tylko jedna siłownia. Straszne... Zwłaszcza, że świeci pustkami. 12PLNx168= 2016 PLN brutto. Czasami chyba tez jakaś premia wchodzi, nieprawdaż? Naturalnym jest, że wszyscy chcą coraz więcej zarabiać, no ale... co by na to powiedziały pielęgniarki i nauczyciele? Odpowiedz Link Zgłoś
radekmarek4 Re: indesit lodz 02.07.15, 18:52 Nie dość, że zarabia się tam niecałe 1500 zł, to jeszcze jest to obóz pracy, gdzie panuje wielki burdel z haosem. Świeżego pracownika wykorzystują na maxa do najgorszych prac, których starzy pracownicy nie chcą wykonywać. Po 8 godzinach pracy człowiek jest zjebany jak koń po westernie, a tu jeszcze kierownik na koniec nawet nie proponuje tylko nakazuje na zostanie po godzinach i lepiej, żeby mu nie odmawiać (chodzi tu o dział logistyki), bo nie będzie już nas postrzegał jak do tej pory i bedzie źle. Unikajcie Indesitu w Łodzi, jak ognia!!! OBÓZ PRACY!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś