Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

indesit lodz

IP: *.domainunused.net 28.03.08, 16:07
    prosze o odpowiedz ile zarabia sie w indesit nie chodzi mi o kierownicze
    pensje tylko normalne robotnicze
    Obserwuj wątek
      • Gość: ares1970 Re: indesit lodz IP: *.teoc.pl 28.03.08, 22:45
        marnie jak na potrzeby przeciętnego zjadacza chleba
        • Gość: XXX Re: indesit lodz IP: *.pai.net.pl 20.04.08, 16:56
          Na początku jakies 9 pln./h ,a potem jakies podwyzki po 50-70 gr./h(po jakims
          roku)na trzy zmiany żadna rewelka,nie polecam.
          • Gość: re re re Re: indesit lodz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.08, 20:24
            obiecali podwyżkę od 1 kwietnia a dali tylko po 40 groszy . Tylko ich wyśmiać .
            • Gość: gosc Re: indesit lodz IP: *.toya.net.pl 13.05.08, 21:16
              aha szkoda tylko że jak podliczyc premie kwartalne i obecne podwyżki
              dla ludzi " niezastąpionych" = czyli, którym zależy na pracy, to
              nawet ludzie z biura mogą byc w lekkim szoku
              • Gość: reparatore Re: indesit lodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 18:12

pracuje w indesicie juz 2,5 roku rewelacji nie zwlaszcza ze pracownik tak
                naprawde im duzej pracuje tym mniej zarabia ja na dzien dobry mialem 7,15\h
                teraz mam 12/h moze sie wydawac ze to calkiem niezle ale jak popatrzec na to jak
                w tym czasie rosnie stawka dla nowo przyjetych pracownikow to jestem niezle w
                plecy.Generalnie jak ktos jest gotowy robic za trzech to zapraszam ale nie
                liczcie na cos wielkiego,zero socjalu jedna silownia i to wszystko...ups bym
                zapomniał paczka kawy i herbaty na swieta i do tego 3 szyszki i słoma...dobrze
                widzicie słoma a kierownictwo bawi sie w pubach alkohol dowoli no i oczywiście
                każdego taryfa przywozi nawet na konkursy Malysza jeżdżą za nasz socjal,ale
                dyrekcja jak zwykle medią powie że to pracownicy pojechali-mają racje pracownicy
                ale to nie byli nawet kierownicy najniższego szczebla.Jakby co to moge napisać
                więcej mój adres reparatore@op.pl.Nie mam internetu w domu więc moge długo odpisywać
                • Gość: zainteresowany Re: indesit lodz IP: *.190-82-b.business.telecomitalia.it 01.07.08, 11:52
                  Wyjazd na Małysza był, ale... prawie trzy lata temu, a to dlatego,
                  że firma sponsorowała wówczas skoki narciarskie. Wyjazd był
                  zorganizowany dla wszystkich pracowników średniego i wyższego
                  szczebla.
                  Tylko jedna siłownia. Straszne... Zwłaszcza, że świeci pustkami.
                  12PLNx168= 2016 PLN brutto. Czasami chyba tez jakaś premia wchodzi,
                  nieprawdaż? Naturalnym jest, że wszyscy chcą coraz więcej zarabiać,
                  no ale... co by na to powiedziały pielęgniarki i nauczyciele?
      • radekmarek4 Re: indesit lodz 02.07.15, 18:52
        Nie dość, że zarabia się tam niecałe 1500 zł, to jeszcze jest to obóz pracy, gdzie panuje wielki burdel z haosem. Świeżego pracownika wykorzystują na maxa do najgorszych prac, których starzy pracownicy nie chcą wykonywać. Po 8 godzinach pracy człowiek jest zjebany jak koń po westernie, a tu jeszcze kierownik na koniec nawet nie proponuje tylko nakazuje na zostanie po godzinach i lepiej, żeby mu nie odmawiać (chodzi tu o dział logistyki), bo nie będzie już nas postrzegał jak do tej pory i bedzie źle. Unikajcie Indesitu w Łodzi, jak ognia!!! OBÓZ PRACY!!!!!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka