Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Problem z Pracą :( Pomocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 15:37
    Mam problem, ponieważ 3 dni temu złozyłem CV do sklepu House. Kierownik od razu
    zaczał ze mną rozmowę i powiedział, że jak coś to zadzwoni do mnie. Minęło
    jakieś 15min i zadzwonił do mnie i powiedział, że moze mi zaoferować prace,
    kazał mi się wrócić i powiedział mi jakie dokumenty są mi potrzebne. Wypełniłem
    formularz ( pisało Umowa zlecenie ). Następnie kazał mi czekać na umowe do
    podpisania. Po jakiś 2h czekania powiedział mi, że szef robi jakies problemy ale
    moja umowa jest już podpita i podpisana przez szefa. Umówiłem sie z nim, że w
    poniedziałek o 10 mam sie pojawić w pracy. W ten sam dzien zadzwonił do mnie i
    powiedział żebym nie przychodził na 10 bo nie wiadomo czy będzie umowa w tym
    czasie, powiedział że zadzwoni do mnie jak będzie wszystko gotowe. Niestety w
    poniedziałek nie zadzwonił i ja postanowiłem to zrobić. Powiedział mi, że
    szefowi przedłużyły się sprawy służbowe i nie ma decyzji odnośnie mojej umowy.
    POwiedział, że zadzwoni do mnie jak będzie decyzja.

Powiedźcie mi co sądzicie o tej sprawie ? Czy moge liczyć na to, że zadzwoni i
    mnie zatrudnią tam ? Czy kierownik ściemnia i mnie nie zatrudnią ??

Proszę o odpowiedź, to bardzo ważne dla mnie :( Bo nie wiem czy składać CV do
    innych sklepów :(
    Obserwuj wątek
      • annajustyna Re: Problem z Pracą :( Pomocy 11.06.08, 15:40
        Skladaj podania do innych, to jakas sciema...
        • Gość: Pracownik Re: Problem z Pracą :( Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 15:43
          Nawet jeśli podpisywałem kwestionariusz, w którym pisało Umowa Zlecenie ??
          Poczekam do piątku i od poniedziałku zaczynam składać nowe CV do innych sklepów :(

Ale czy jak coś to jest szansa na prace w tym Housie ? Kolejne dni mijają i
          nadal nie ma decyzji.
      • snajper55 Re: Problem z Pracą :( Pomocy 11.06.08, 15:52
        To nie jest zatrudnienie (umowa o pracę) tylko umowa zlecenie.

S.
        • Gość: Pracownik Re: Problem z Pracą :( Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 16:46
          Ale chyba to do czegoś zobowiązuje. Co mam teraz zrobić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka