Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kaufland Rokszyce

IP: *.euronet.net.pl 05.08.08, 18:57
    pracuje ktoś z Was w kauflandzie w rokszycach? bardzo jest ciężko?
    Obserwuj wątek
      • Gość: kauflandziarz Re: Kaufland Rokszyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 21:48
        ja pracuje juz prawie dwa lata i jest bardzo ciezko ale da sie
        wytrzymac. ogólnie jest ok ale teraz jest straszna lipa z kasa.
        premie ci ucinają bez powodu nadgodzin niema. nic tylko na L4 troche
        posiedziec
        • Gość: Radek Syfffffffffffffffffffffffffffffff fffffffff IP: *.dolsat.pl 17.12.08, 17:29
          Syf jest na maxa mało płacą 1500zł średnio i do tego naprawdę trzeba ostro tyrać
          po 12h jeśi ktoś nie ma wykształcenia ani doświadczenia to można się
          przemęczyć.Ale ogólnie firma działa coraz gorzej zarobki ucinają z miesiąca na
          miesiąc a oczekują od każdego coraz więcej.Najlepiej żeby znów ludzie odeszli i
          zaczeli szanowac pracowników bo właśnie z tym jest problem człowiek pracuje
          ponad rok a zarabia tyle co świeżak co dopiero zaczyna.
          • Gość: trelek Re: Syfffffffffffffffffffffffffffffff fffffffff IP: *.toya.net.pl 13.11.10, 20:34
            masz racje syf totalny
      • Gość: Wojtek Kaufland Rokszyce IP: *.dolsat.pl 17.12.08, 17:24
        Pracuje sie ale jest coraz gorzej zarabia sie po 1500zł a trzeba ostro
        zapier.......i cały czas sie czepiają wydajności pracy.Ogólnie to praca polega
        na 12h truchcie po hali i zbieraniu pudełek które czasem waż po 20kg ZAPRASZAMY.
        • Gość: gość Re: Kaufland Rokszyce IP: 94.72.127.* 17.12.08, 17:43
          Pracowałam w Kauflandzie na pół etatu, ale tylko na papierze. Kaufland to jeden
          wielki syf i obóz pracy. Brakowało tylko pokrzykiwań po niemiecku..

Szkoda zdrowia... i życia.
          • Gość: gość 76 Re: Kaufland Rokszyce IP: *.toya.net.pl 13.01.09, 13:11
            Tobie odpowiadała by praca przy zbieraniu puszek na śmietnikach ha ha.
            • Gość: durex Re: Kaufland Rokszyce IP: *.147.183.144.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.10, 13:09
              pracuje w kauflandzie już 2 lata początki były cięzkie ale człowiek
              sie przyzwyczaił co do kierowników nie są tacy żli wiadomo zdażają
              się hu....je np taki czarnota brygadziści wpożo sami odpierdalają
              więc ludzi sie nie czepiają płacą gożej niż kiedyś ale to sie
              zmienia
            • Gość: ggggg Re: Kaufland Rokszyce IP: *.chello.pl 26.08.10, 19:37
              \\

• Gość: gość Re: Kaufland Rokszyce IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.09, 21:45
            bojku... straszne
          • Gość: kowalesko Re: Kaufland Rokszyce IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.09, 02:33
            jeden wielki obóz pracy!!!! kierownictwo ciągle sponiewiera ludzi na "apelach"
            zaczynających zmianę i narzeka ze normy słabe i ciągle gorzej i gorzej, grożą
            zwolnieniem. Ja pracowałem tam 6 dni i mnie zwolnili bo pojechałem brygadziście
            z "bloków" takiemu w okularach, ci... jak nie wiem ale w robocie uważa się za bóg
            wie kogo i ludzi gania do roboty szybciej i szybciej. nie moge sie doczekać jak
            sie z pizdą spotkam:-]]]]
          • Gość: karol826 Re: Kaufland Rokszyce IP: *.radom.vectranet.pl 22.01.10, 10:22
            pracowałem i zgadzam się z opinią .tylko że ja pracowałem przez
            efekt serwis, na dwa tygonie cztery razy w pracy po 12 godzin .Jak
            sie domyslacie zarobiłem kupe szmalu
      • Gość: gość 76 Re: Kaufland Rokszyce IP: *.toya.net.pl 13.01.09, 13:07
        Nie jest ciężko jeżeli myślisz /.
      • Gość: gość Re: Kaufland Rokszyce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 14:48
        W pracy bardzo wiele zależy od kierownictwa oraz stosunku do pracowników.
        --
        Kaufland Warszawa
        • Gość: ktoś Re: Kaufland Rokszyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 22:34
          a ten stosunek jest jak nie powiem w obozach pracy
      • Gość: hjkm Re: Kaufland Rokszyce IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.09, 23:37
        beznadzieja
      • Gość: Gośc Re: Kaufland Rokszyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 10:26
        Bardzo ale da się wytrzymac jak pomyślisz i bedziesz się ukrywac aby
        Cię niezłapali na gadaniu i ukrywaniu się ,to jest ok .
        • Gość: byly pracownik Re: Kaufland Rokszyce IP: *.centertel.pl 14.07.09, 15:01
          Da sie pracowac jak ci nie zalerzy na kregoslupie albo masz jakis
          tytan,lubisz jak kierownictwo traktuje cie jak smiecia,na zyciu
          rodzinnym ci nie zalerzy,a w wolne dni czekasz w domu na tel.bo moze
          kaza przyjsc do pracy to smialo zatrudnij sie;) tylko w umowie o
          prace niech ci napisza zatrudniony na stanowisku niewolnika:))
          • Gość: xyz Re: Kaufland Rokszyce IP: *.dolsat.pl 30.07.09, 16:22
            ogólnie h...nia z kutasówą
          • Gość: zen Re: Kaufland Rokszyce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 11:40
            ja tam nie nazekam kasa na czas moze licha ale zawsze duzo
            wolnego,a ze po 12h to przywyknąc idzie,a tym co zle proponuje
            jechac 4 na 1 albo 6 na 1 z kasa za 2500pln to zobaczysz co to
            znacy zapierdol jesl wogóle wiesz o czym mówie ,bo z tego co
            piszeszto chyba masz 19,20 lat i niewiesz co to znaczy prawdziwa
            robota bo mamusia zrobi
            • Gość: aka Re: Kaufland Rokszyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 14:11
              piszesz jak wiesniak byle by byla poliwka i mozna zapierdalac
          • Gość: ktoś Re: Kaufland Rokszyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 22:36
            czysta prawda
      • Gość: adamek Re: Kaufland Rokszyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.10, 22:23
        nie jest lekko ponieważ norma wynosi 250 opakowań na godzine a praca trwa 12 godzin mi się już odechciało :)
      • Gość: ja212321 Re: Kaufland Rokszyce IP: *.ingram.com.pl 14.11.10, 21:31
        a na stanowisku magazynier jak się pracuje
        • Gość: nytro Re: Kaufland Rokszyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 15:04
          beznadziejnie zycze powodzenia i wytrwałosci
      • wispipik.0 Re: Kaufland Rokszyce 16.11.10, 15:18
        pl.wikipedia.org/wiki/Rokszyce
        A o które Rokszyce chodzi ? Czy są jeszcze jakieś ? Czy w Polsce nawet na wsiach są hipermarkety ?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka