Gość: goldbergo IP: *.euronet.net.pl 05.08.08, 18:57 pracuje ktoś z Was w kauflandzie w rokszycach? bardzo jest ciężko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kauflandziarz Re: Kaufland Rokszyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 21:48 ja pracuje juz prawie dwa lata i jest bardzo ciezko ale da sie wytrzymac. ogólnie jest ok ale teraz jest straszna lipa z kasa. premie ci ucinają bez powodu nadgodzin niema. nic tylko na L4 troche posiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Syfffffffffffffffffffffffffffffff fffffffff IP: *.dolsat.pl 17.12.08, 17:29 Syf jest na maxa mało płacą 1500zł średnio i do tego naprawdę trzeba ostro tyrać po 12h jeśi ktoś nie ma wykształcenia ani doświadczenia to można się przemęczyć.Ale ogólnie firma działa coraz gorzej zarobki ucinają z miesiąca na miesiąc a oczekują od każdego coraz więcej.Najlepiej żeby znów ludzie odeszli i zaczeli szanowac pracowników bo właśnie z tym jest problem człowiek pracuje ponad rok a zarabia tyle co świeżak co dopiero zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trelek Re: Syfffffffffffffffffffffffffffffff fffffffff IP: *.toya.net.pl 13.11.10, 20:34 masz racje syf totalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Kaufland Rokszyce IP: *.dolsat.pl 17.12.08, 17:24 Pracuje sie ale jest coraz gorzej zarabia sie po 1500zł a trzeba ostro zapier.......i cały czas sie czepiają wydajności pracy.Ogólnie to praca polega na 12h truchcie po hali i zbieraniu pudełek które czasem waż po 20kg ZAPRASZAMY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kaufland Rokszyce IP: 94.72.127.* 17.12.08, 17:43 Pracowałam w Kauflandzie na pół etatu, ale tylko na papierze. Kaufland to jeden wielki syf i obóz pracy. Brakowało tylko pokrzykiwań po niemiecku.. Szkoda zdrowia... i życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 76 Re: Kaufland Rokszyce IP: *.toya.net.pl 13.01.09, 13:11 Tobie odpowiadała by praca przy zbieraniu puszek na śmietnikach ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: durex Re: Kaufland Rokszyce IP: *.147.183.144.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.10, 13:09 pracuje w kauflandzie już 2 lata początki były cięzkie ale człowiek sie przyzwyczaił co do kierowników nie są tacy żli wiadomo zdażają się hu....je np taki czarnota brygadziści wpożo sami odpierdalają więc ludzi sie nie czepiają płacą gożej niż kiedyś ale to sie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kaufland Rokszyce IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.09, 21:45 bojku... straszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalesko Re: Kaufland Rokszyce IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.09, 02:33 jeden wielki obóz pracy!!!! kierownictwo ciągle sponiewiera ludzi na "apelach" zaczynających zmianę i narzeka ze normy słabe i ciągle gorzej i gorzej, grożą zwolnieniem. Ja pracowałem tam 6 dni i mnie zwolnili bo pojechałem brygadziście z "bloków" takiemu w okularach, ci... jak nie wiem ale w robocie uważa się za bóg wie kogo i ludzi gania do roboty szybciej i szybciej. nie moge sie doczekać jak sie z pizdą spotkam:-]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol826 Re: Kaufland Rokszyce IP: *.radom.vectranet.pl 22.01.10, 10:22 pracowałem i zgadzam się z opinią .tylko że ja pracowałem przez efekt serwis, na dwa tygonie cztery razy w pracy po 12 godzin .Jak sie domyslacie zarobiłem kupe szmalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 76 Re: Kaufland Rokszyce IP: *.toya.net.pl 13.01.09, 13:07 Nie jest ciężko jeżeli myślisz /. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kaufland Rokszyce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 14:48 W pracy bardzo wiele zależy od kierownictwa oraz stosunku do pracowników. -- Kaufland Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Kaufland Rokszyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 22:34 a ten stosunek jest jak nie powiem w obozach pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjkm Re: Kaufland Rokszyce IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.09, 23:37 beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Kaufland Rokszyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 10:26 Bardzo ale da się wytrzymac jak pomyślisz i bedziesz się ukrywac aby Cię niezłapali na gadaniu i ukrywaniu się ,to jest ok . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: Kaufland Rokszyce IP: *.centertel.pl 14.07.09, 15:01 Da sie pracowac jak ci nie zalerzy na kregoslupie albo masz jakis tytan,lubisz jak kierownictwo traktuje cie jak smiecia,na zyciu rodzinnym ci nie zalerzy,a w wolne dni czekasz w domu na tel.bo moze kaza przyjsc do pracy to smialo zatrudnij sie;) tylko w umowie o prace niech ci napisza zatrudniony na stanowisku niewolnika:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kaufland Rokszyce IP: *.dolsat.pl 30.07.09, 16:22 ogólnie h...nia z kutasówą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: Kaufland Rokszyce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 11:40 ja tam nie nazekam kasa na czas moze licha ale zawsze duzo wolnego,a ze po 12h to przywyknąc idzie,a tym co zle proponuje jechac 4 na 1 albo 6 na 1 z kasa za 2500pln to zobaczysz co to znacy zapierdol jesl wogóle wiesz o czym mówie ,bo z tego co piszeszto chyba masz 19,20 lat i niewiesz co to znaczy prawdziwa robota bo mamusia zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Kaufland Rokszyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 14:11 piszesz jak wiesniak byle by byla poliwka i mozna zapierdalac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Kaufland Rokszyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 22:36 czysta prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamek Re: Kaufland Rokszyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.10, 22:23 nie jest lekko ponieważ norma wynosi 250 opakowań na godzine a praca trwa 12 godzin mi się już odechciało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja212321 Re: Kaufland Rokszyce IP: *.ingram.com.pl 14.11.10, 21:31 a na stanowisku magazynier jak się pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nytro Re: Kaufland Rokszyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 15:04 beznadziejnie zycze powodzenia i wytrwałosci Odpowiedz Link Zgłoś
wispipik.0 Re: Kaufland Rokszyce 16.11.10, 15:18 pl.wikipedia.org/wiki/Rokszyce A o które Rokszyce chodzi ? Czy są jeszcze jakieś ? Czy w Polsce nawet na wsiach są hipermarkety ? Odpowiedz Link Zgłoś