Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

opis stanowiska w CV

28.08.08, 23:40
    Witam
    jkabyście opisali w cv zakres obowiązków polegających byciem od wszystkiego??
    tj. mniej więcej 2/3 są to moje standardowe obowiązki i tu nie ma problemu ale
    reszta zadań są tak zróżnicowane więc nie wiem jak to opisać. Człowiek do
    zadań specjalnych??? Wynika to z faktu że dużo działam w terenie więc jak coś
    trzeba załatwić w mieście to jestem ja wysyłany od takie prostej czynności jak
    przewiezienie papierów z firmy a do b aż po załatwianie jakiś zezwoleń czy też
    przeprowadzenie małego rozpoznania np konkurencji,. Tak przychodzi mi do głowy
    że może jest to rodzaj reprezentacji firmy na zewnątrz - ot jestem taką szpicą
    firmy :). Help :).
    pozdrawiam
    marcin jan
    Obserwuj wątek
      • annajustyna Re: opis stanowiska w CV 29.08.08, 08:44
        Tych prostych, standardowych obowiazkow bym nie wymieniala. Skupilabym sie na
        obowiazkach wyrozniajacych Cie z "tlumu". I oczyiwscie pasujacych do profilu
        stanowiska, na ktore kandydujesz.
        • Gość: remelia Re: opis stanowiska w CV IP: *.crowley.pl 29.08.08, 10:09
          Napisz dbanie o dobry wizerunek firmy, przestrzeganie procedur
          firmowych, a na spotkaniu rekrutacyjnym opowiesz dokładniej :)
      • Gość: abc Re: opis stanowiska w CV IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.08, 16:27
        > jkabyście opisali w cv zakres obowiązków polegających byciem od wszystkiego??
        "przynieś, wynieś, pozamiataj"
      • Gość: abc Re: opis stanowiska w CV IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.08, 19:21
        Człowiek do
        > zadań specjalnych??? Wynika to z faktu że dużo działam w terenie więc jak coś
        > trzeba załatwić w mieście to jestem ja wysyłany od takie prostej czynności jak
        > przewiezienie papierów z firmy a do b aż po załatwianie jakiś zezwoleń czy też
        > przeprowadzenie małego rozpoznania np konkurencji,.

Inna nazwa takiego stanowiska, to "goniec".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka