Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wojsko szuka ludzi do pracy

• Gość: RAUBER min 5000 netto + premia, w Poznaniu i mogę iść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 09:35
        Min 5000 netto + premia, w Poznaniu, bez opcji przeprowadzek i mogę dla WP
        popracować, znam dwa języki obce, mam skończone zarządzanie.

A :) i umiem precyzyjnie strzelać z broni długiej. Jak do nas Ruscy za Gruzję
        wejdą to będzie to jak znalazł ;)
        • Gość: lolo Re: min 5000 netto + premia, w Poznaniu i mogę iś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 20:40
          To super, że znasz dwa języki... A jeśli mam skończone studia a nie
          znam języka, a moge się go nauczyć to nie moge wstąpic do woja? Na
          niektórych uczelniach uczą tego języka jak w szkole podstawowej...
      • Gość: :( Mięso armatnie z naszych dzieci IP: 217.96.39.* 08.09.08, 09:42
        Mięso za łapówki i dyplomatyczne biznesy naszych dyplomatów, którym ukończyć
        podstawówkę było trudno; piratów drogowych, pijaków i hazardzistów.
      • Gość: amrik W tych spotach powinni pokazac jak sie zabija IP: *.belf.cable.ntl.com 08.09.08, 10:19
        ludzi bo do tego sluzy armia, kazda armia.
        • Gość: Jonek Re: W tych spotach powinni pokazac jak sie zabija IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 12:55
          Dobry pomysł. Powinni pokazać akcję wojsk inżynieryjnych z Wrocławia z 1997
          roku, jak żołnierze wywożą na pontonach ludzi z zalanych terenów a następnie
          wszystkich zabijają. Albo jak pomagają wyciągać ludzi z zawalonych po tornado
          domów w okolicach Strzelec Opolskich tego lata a następnie wszystkich zabijają.
      • Gość: joe + bonusy ( plaże Libananu oraz piaski Syrii) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 10:32
        + kurs arabskiego, a w razie odmowy wyjazdu na wycieczke wuj Sam mówi:
        dowidzenia, warto aby te chlopki o tym wiedzialy zanim sie zglosza
      • Gość: Kazik Wojsko szuka ludzi do pracy IP: *.multimo.gtsenergis.pl 08.09.08, 10:46
        wojsko robi z dzieci mężczyzn
        bez niego przyjdzie zginac
        kapelan na kazaniu tak oglosil wszem i wobec:
        na pytanie twoje chlopcze to jest właśnie odpowiedź
        nie proś o zastępczą służbę by w szpitalu chorym pomóc
        ucz sie na zajeciach jak ich sprawniej można dobić
      • freelancer_1 Billboardy rzeczywiście przepiękne ;-))) 08.09.08, 10:51
        Było już ich kilka - to jakby prace żywcem wyjęte z muzeum komunizmu -
        stylistyka gierkowska, "artysta" chyba ten sam ;-)))
        W myśleniu naszej Armii zmieniło się naprawdę niewiele, inny ustrój, inne
        mundury ale myślenie, metody i ludzie ciągle ci sami.
      • Gość: Mikołaj Wojsko szuka ludzi do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 10:51
        Słuchajcie-temat jest super biorąc pod uwagę zarobki no i wizję emerytury po 15 latach. jestem kierownikiem sklepu, taką pensję widzę co miesiąc, może nawet wyższą. Ale naciski na sprzedaż i wkurzający klienci wszystko niszcza. owszem zarobisz dużą kase ale coś za coś
      • spyrool W tym roku odbył się ostatni pobór do zasadniczej 08.09.08, 10:53
        "W tym roku odbył się ostatni pobór do zasadniczej służby wojskowej. W 2010 w polskiej armii nie będzie już przypadkowych żołnierzy z poboru."

to znaczy, ze juz nie ma poboru? Teraz nie beda juz brali ludzi na sile? Jak to w koncu jest bo jedni mowia, ze nie ma poboru tylko ci co chca drudzy, ze jest normalnie.
      • Gość: darek781 Wojsko szuka ludzi do pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 10:57
        Hahaha! Ta zbieranina trepów, która tłamsi co lepsze jednostki! Niech szukaja
        dalej Polska Armia to dno!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: wojak Wojsko szuka ludzi do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 11:11
        znowu obiecanki-ja jestem emerytem mundurowym i jakos mi nik niepomaga a
        ciagle szlysze od rzadu ze i tak mam za duzo-zmieniono zasady emerytalne i
        prawo zadzialalo w stecz ale wszyscy mówia ze to normalne I TERAZ ZNOWU SZUKA
        SIE IDYJATÓW KTÓRZY NABIORA SIE A POTEM POWIEDZA IM ZE PRAWO SIE ZMIENILO-jak
        jest tak pieknie to wrócicie do starych zasad waloryzacji emerytór mundurowych
        tak jak jest na calym swiecie a w tedy mlodzi wam uwierza pozdrawiam tych co
        maja samozadowolenie-szczególnie naiwnych generalów co mysla tylko o sobie a
        nie o pozostalej kadrze no i pozal sie boze ministrach obrony narodowej którzy
        mysla tylko jak tu sobie zrobic dobrze
      • Gość: xc Wojsko szuka ludzi do pracy IP: 62.172.234.* 08.09.08, 11:24
        Kilka lat temu myslame o karierze w WP. Jezdzilem po obozach, survival,
        strzelanie etc. Na komisji jakis konowal wygrzebal moje papiery i wyczytal ze
        mialem wade wzroku (zoperowana w wieku 5 lat). Wpieprzyl mi jakis astygmatyzm i
        kat D bo stwierdzil ze ledwo widze :) (mam kilka nagrod strzeleckich z roznych
        obozow). To bylo na tyle mocih planow przekreslonych przez jakigos konowala i
        wade ktorej nie mam. Jak dzisiaj patrze z perspektywy czasu to moze tak i lepiej :)
        • Gość: jjr Re: Wojsko szuka ludzi do pracy IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.08, 12:59
          heh. A mnie sciagneki do CSMW w ustce , mimi zdiagnozowanej cukrzycy ;-)
          Akurat byłem bez roboty , wiec nawet mi to było na rekę. trzeba było widzieć
          minę lekarza w jednostce, jak mu pokazałem leki i glukometr ;-)
          5 miechów kotłowaniny biurokratycznej trzeba bylo bym wyszedł do domu. Ale
          służba zaliczona ;-), i paru fajnych ludzi poznałem ;-)
      • Gość: Kodem_PL Kto sie na to nabierze? IP: 195.69.227.* 08.09.08, 11:48
        Powinni walic prosto z mostu, kazdy i tak wie jak jest.

"Smieja sie z Ciebie? Jestes nieudacznikiem? Chcesz jak najmniej robic na swoja
        emeryture? Wojsko czeka! My Cie szanujemy (moze nie od razu, ale pozniej
        bedziesz mogl sie wyzyc na innych frajerach)!

PS Nie musisz sie troszczyc o nic, jesli przerastalo Cie zdobycie mieszkania czy
        ugotowanie obiadu jestes rownie mile widziany!"

Czekaja na najlepszych z 1850netto... LoL Ci 'najlepsi' na budowie w miescie
        wyciagna 3000 zl na start na reke i beda w domu caly czas, przepustke beda
        musieli zdobyc tylko u 'starej'.
      • Gość: ja Wojsko szuka ludzi do pracy IP: 87.204.155.* 08.09.08, 11:51
        Wojsko szuka młodych a tych którzy służą zwalnia. Gdzie sens i
        logika? Poza tą niby wcześniejszą emeryturą co jeszcze wojsko ma do
        zaoferowania? Wyjazd do Afganistanu? a z tymi awansami to jak jest?
        Może ktoś określi ścieżkę awansową kogoś kto nie ma
        swojego "pchacza".
      • Gość: cywil Wojsko szuka ludzi do pracy IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.08, 11:57
        co do obrony, kiedy przyjadą ruscy czy niemcy to sie nie trzeba o to martwić bo
        oni nas nie muszą ani zabijać ani brać do niewoli... wystarczy zakręcenie
        'kurka' od gazu i Polska robi w portki ;D
      • Gość: emer dlaczego nie wynajmą profesjonalnej agencji ... IP: 83.238.109.* 08.09.08, 11:59
        dlaczego nie wynajmą profesjonalnej agencji reklamowej i PR?

Jakoś panowie wojskowi profesjonaliści z wykształceniem gimnazjalnym na to nie
        wpadli...
      • Gość: idiot Wojsko szuka ludzi do pracy IP: *.37.udn.pl 08.09.08, 12:22
        Kusi? idiotów? 1860zł 40% to ok 750zł !! Haha no super za to sie nie przezyje
        samemu, a na pewno nie utrzyma rodziny! Trzeba pracowac znacznie dluzej.
        • Gość: czytelniczka Re: Wojsko szuka ludzi do pracy IP: 78.133.149.* 11.09.08, 20:09
          W wojsku od płacy brutto odejmuje się 19% a nie 40% :)
      • Gość: liili Wojsko szuka ludzi do pracy IP: *.byt.3s.pl 08.09.08, 12:46
        Tak naprawdę to za żołnierza idą tylko nieudacznicy którym nie chce się
        pracować 8h leżenia do góry brzuchem i tak wygląda dzień w pracy żołnierza...
        raz na tydzień jakieś ćwiczenia, na miesiąc wyjazd na strzelnice i generalnie
        zbijanie bąków - osoby po liceum/technikum i to przeważnie bez matury.. wiem
        bo jakiś czas obracałam się w tym marnym i niezbyt bystrym towarzystwie ;/
        Tępaków nabrali to teraz kuszą większą płacą tą lepszą część społeczności,
        smutne ale prawdziwe :/
        • Gość: robb Re: Wojsko szuka ludzi do pracy IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.08, 13:08
          Wiadomo ,że do woja pójdą w większości goście bez szkoły dlatego powinni zaraz
          ich wysyłać na jakąś przymusową naukę za friko. Dla wypłaty wysilą trochę
          szarych komórek i wojsko będziemy mieli trochę bardziej rozgarnięte wojsko.
      • ichmordy POkomunistyczne wojsko z karną jednostką 08.09.08, 13:14
        Ci którzy nie trafią do więzienia z powodu widzimisię prokuratora , jak w przypadku żołnieży i sprawy Nanghar Khel. Będą mieli do czynienia z komunistycznym wojskiem . Nadal obowiązują komunistyczne ustawy z lat 50. Jakie to będzie wojsko skoro 80 % przestępców głosowało na POkomuchów. Wszystko jasne kto będzie rządził żołnierzami , komu dadzą awans POkomuchy. Armia jest jedną wielką komunistyczną kpiną. Gdzie się podziali agenci (wiekszość była w WSI). W wojsku jest pełno agentury , komuchów itp.
        Zniechęcającą do zostania żołnierzem zawodowym jest informacja o powstaniu karnej jednostki dla żołnierzy takiej jak za czasów PRL.
      • Gość: rezerwa Re: Wojsko szuka ludzi do pracy IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.08, 18:54
        W styczniu br zakończyłem ZSW, w czasie służby wielokrotnie było ogłaszane że chętni mogą pozostać na "zawodowego". Wymagane wykształcenie średnie i niekaralność... za 1800 brutto. Hahah
        Tylko menel i włóczęga po trepowski mundur sięga.
      • Gość: Łukasz Wojsko szuka ludzi do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 19:11
        Gdzie mam złożyc CV bo nie wiem moze ktos wie to przyślijcie mi na
        adres e-mailowym Bandzior7_88@o2.pl
        • Gość: krolik Re: Wojsko szuka ludzi do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 19:14
          czytac nie nauczyli??? wszystko pisze na internecie mozesz jeszcze zasiegnac
          info wku
          • Gość: wodospad Re: Wojsko szuka ludzi do pracy IP: *.aster.pl 08.09.08, 19:42
            Czego się czepiasz? Jakby sam umiał sobie radzić, to nie szedłby na
            trepa ;-)
      • 3cik Plakat 09.09.08, 16:34
        Plakat wypas,
        w latach 70tych dostałby pierwszą nagrodę na festiwalu afisza amatorskiego w
        technice kolażu.
      • Gość: ajw dlaczego nie po ................ IP: *.bc.hsia.telus.net 09.09.08, 19:58
        25 latach emerytura ? Zgadzam sie ze ostatnio zrobilio sie w wojsku
        bardziej niebezpiecznie poniewaz mozna byc byc wyslanym do Iraku czy
        Afganistanu, ale wczesniej wyjazdy na misje pokojowe to byly wczasy,
        a i cwiczenia w kraju tez nie sa zbyt uciazliwe. Wydaje mi sie, ze
        praca w strazy pozarnej czy policji jest bardziej uciazliwa i
        niebezpieczna.
      • Gość: zdrowy rozsądek Wojsko szuka ludzi do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 22:53
        Szukają "mięsa armatniego" za 1/2 średniej krajowej pensji czyli ok. 500 Euro
        miesięcznie...
      • wpiwnicznejizbie Wojsko szuka ludzi do pracy 10.09.08, 00:47
        Wladza postara sie ,zeby normalna prace trudno bylo w kraju znalezc,
        Episkopat zadba,zeby bylo jak najwiecej dzieci,a miedzynarodowe
        korporacje beda mialy tanie mieso armatnie do okupowania kolejnych
        krajow-po okupacji Afganistanu,Iraku i ewentualnie Iranu,przyjdzie
        czas na produkcje nowyego uzbrojenia,sciagniecie pieniedzy od
        podatnikow a potem rozpetanie nowych wojen z Rosja lub Chinami.
        Nic tak nie umacnia pozycji wladzy absolutnej ,jak konflikt
        zbrojny.Bankierzy z Wall Street wiekszosc praw obywatelskich
        w USA juz zawiesili na czas nieokreslony.Orwellowska wojna bez konca
        pozwala robic z obywateli niewolnikow.Kaczynski i jego nastepcy beda
        z radoscia posylac Polakow na front rosyjski,tak jak faszysci
        Pilsudskiego doprowadzili do zaglady ludnosciowo-materialnej w 1939.
      • Gość: Julka Wojsko szuka ludzi do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 07:56
        No tak, odebrali prawa do wcześniejszych emerytur tym, którzy na to
        zasługują, a dadzą trepom. Swietnie! Za 15 lat będziemy mieć armię
        zawodowych nierobów, na których inni będą tyrać po 24 h/dobę.
        Koszmar.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka