lillalu 15.09.08, 11:15 CV-wysyłacie w wordzie czy w pdf-ie? Ja wysyłałam w wordzie, ale zastanawiam się nad pdf-em. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Word czy PDF? IP: *.chello.pl 15.09.08, 12:30 Ja osobiscie wysyłam w Wordzie, ale myslę, że jak startujesz na jakieś wyższe stanowiska, szczególnie w branzy informatycznej, to raczej PDF Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Word czy PDF? 15.09.08, 20:54 No tak, wtedy możesz się wykazać wiedzą na temat konwersji plików Worda na PDF :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianek Re: Word czy PDF? IP: 89.108.250.* 15.09.08, 21:01 A co ma branza informatyczna do formatu pdf???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linek Re: Word czy PDF? IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.08, 23:03 Można jeszcze umieścić CV w necie a do potencjalnego pracodawcy wysłać link ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
king_rat Re: Word czy PDF? 15.09.08, 21:36 Jak ktoś nie ma czego wpisać do CV, to pdf mu w niczym nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Word czy PDF? 16.09.08, 08:31 Oczywiście, zgadzam się z przedmówcą-jeśli nie masz czego wpisać w cv, to nic ci nie pomoże. Moje rozterki natomiast biorą się ze standardów w mojej firmie-wszelkie dokumenty wysyłamy w pdf. Dlatego zastanawiam się, czy nie robić tego w przypadku cv. Odpowiedz Link Zgłoś
szarex2.0 Dokładnie, tylko PDF 16.09.08, 10:07 Dokumenty które potem nie będą edytowane zawsze w PDF. Jest to uniwersalny format wymiany dokumentów. Dokument PDF na każdym komputerze i w każdym programie do PDF wygląda tak samo. Natomiast dokumenty OpenOffice, czasem rozjeżdżają się w Wordzie i na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś