Gość: wies IP: *.lodz.mm.pl 23.10.08, 15:32 witam czy ktoś pracował w firmie Altica jako przedstawiciel jakie zarobki czy jest umowa praca atmosfera itp dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Altica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.08, 09:42 hej, nie wiem czy skorzystales z tej firmy co do pracy ale zdecydowanie odradzam!!!! wiecej info, jestem pod mailem ola.lala@wp.pl, bede mogla Ci wszystko opowiedziec, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Altica IP: *.centertel.pl 12.11.08, 15:52 NIE STETY KOLEŻANKA WCZEŚNIEJSZA MA RACJA, FIRMA SPRZEDAJE ROBOTY SPRZĄTAJĄCEM PO 4 TYSIĄCE!!! MASAKRA, A DO TEGO OD JEDNEJ OSOBY BIERZE SIE 20 KONTAKTOW, BY MIEC DLAEJ DO KOGO CHODZIC!!! PODSTAWA NISKA, A PROWIZJA OD JEDNEJ SPRZEDANEJ CIEKAWAM, ALE SPRZEDAJ W DZISIEJSZYCCH CZASACH ODKURZACZ ZA 4TYS!!!! ODRADZAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: Altica IP: *.gdynia.mm.pl 12.11.08, 18:35 i sukają głupich ciągle się ogłaszają nie zwracaja za paliwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla bla bla Re: Altica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 15:45 jesli chce sie dostawac kase za nie robienie niczego to odradzam, bo nie ma tam czy sie stoi czy sie lezy.... ale jesli sie przylozyc to mozna ladne pieniazki dostawac. tylko fakt trzeba po prostu PRACOWAC. jesli idziesz na handlowca to chyba logiczne ze zarabiasz z prowizji a podstawa? jesli zalezy ci na podstawie to juz swiadczy co z ciebie za handlowiec... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Altica Do bla,,,bla... IP: *.chello.pl 13.11.08, 21:36 widze ze juz pracownik altici sie odezwal w obronie, to teraz w waszych kompetencjach i to leży czy w umowie macie napisane??? podstawa tysiac zlotych, na co to ma starczyc?? na zapłacenie opłat braknie!!!mam bardzo dobre doswiadczenie jako handlowiec, i bylem u Was na spotkaniu by dobrac sobie jakoas nowa branze, bo wiem ze umiem wszystko sprzedac, ale za tysiac zlotych podsawy jak bede tylko u Was pracowal, nie wiem kto sie zgodzi, ewentualnie mlodziak ktorego bedzie to pierwsza praca. a co najlepsze jak sie chce pracowac tam dorywczo nie ma podsawy zadnej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odradzam Re: Altica IP: *.centertel.pl 14.11.08, 10:13 podstawa jest po to zeby miec zawsze stala i pewna kase ze bedzie czym za rachunki zaplacic, a miesiace bywaja rozne, raz spzedam a raz nie, nie mozna wcisnac komus odkurzacz za 4tys---nie wszystkich stac!!! bylem na spotkaniu, odradzam!! tysiak podstawy, a szefostwo najnowszymi brykami jezdza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wies Re: Altica IP: *.lodz.mm.pl 14.11.08, 10:34 Szukają głupich to g... nie firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Altica IP: 87.204.242.* 17.12.08, 12:56 Uważam że jest naturlnym w parcy handlowca, że postawa pensji jest niska a prowizje stanowią jej główną część...oczywiście pewnie za chwilę odezwą się krytykanci ale to są fakty...Poza tym (przynajmniej dla mnie) jest to dobry system motywacyjny i ma się wpływ na wyskość pensji....p.s. nie jestem pracownikiem owej firmy i nie w umowie nie mam napisane aby jej bronic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: Altica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 19:13 Szczerze odradzam. Najpierw są szkolenia bezpłatne dwa tygodnie, potem możesz dostać prace lub nie zależy to od prezesa i jego lizusów. Jak dostaniesz prace stajesz się zwykłym akwizytorem a nie żadnym handlowcem. Umawiają cię na prezentacje do ludzi z książki telefonicznej. Musisz sprzedawać te robociki po 4tyś., na ebay są po 1tyś., w innym razie powiedzą ci narazie. Wybór należy do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: Altica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 19:28 P.S. Zapomniałem jak ktoś chce może na ebay lub allegro kupować po 1tyś, i sprzedawać za 4 tys, czysty zysk 300% zarobku i po co do altica iść pracować. Pozdrawiam zainteresowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo dla Krzyska Re: Altica IP: *.centertel.pl 29.12.08, 14:00 Krzysiek jestes zajebisty!!!!!!! rozsmieszyles mnie tą obcja allegroo.. na ten patent nie wpadlem.... i tak widzicie coraz wiecej ludzi nas sie tu zbiera... i coraz wiecej popiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pani ani k!!! Re: Altica IP: *.centertel.pl 29.12.08, 14:16 ja rozumiem ze jest to nowoczesny system motywacyjny ale nie za 900zł, bo to na opłaty nie starcza, a nigdy nie wiadomo jak sie w danym miesiacu bedzie towar sprzedawał, gdyż np. w miesiacu grudzien kiedy ludzie maja kupe wydatków wątpie czy ktos kupi odkurzac za 4tysie,, jak np.na allegro znajdzie tanszy ;) ps. aniu jak pamietam Ty mnie zapraszalas na rozmowe o prace, i nawet Twoje nazwisko dobrze pamietam....wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od Ani K Re: Altica IP: *.chello.pl 29.12.08, 23:53 W odpowiedzi chciałabym powiedzieć, że rzeczywiście warunki jakie oferuje Altica są niestety straszne. Ale chyba coś się zmieniło na lepsze... nie wiem bo już tam nie pracuję od dłuższego czasu, nie wiem czy też do mnie ta opinia była kierowana. Mniemam, że tak... chociaż może się mylę. Osoba po mnie zajmująca się rekrutacją ma takie samo imię:) P.S. Każdy wykonuje pracę, do jakiej został wyznaczony - czasami pomimo własnego totalnie skrajnego zdania na temat warunków oferowanych w tejże Firmie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem wiecej niz Wy Re: Altica IP: *.centertel.pl 04.01.09, 22:39 Jak szukacie pracy jako PH i znaleźliście prace o podstawie 2, 3 tyś to bardzo chętnie sie zatrudnię dajcie znać:) w Altice PH zarabiają około 8 tyś!! sprzedaż roomb wcale nie jest tak trudna... miesięcznie sie sprzedaje około 7, 8 sztuk!!! wiec nie gadajcie głupot jak nie wiecie do konca co i jak... nie wszyscy sie do tej pracy nadają... (to ze wy sie nie nadajecie to nie znaczy ze inni tez) P.S. nie jestem pracownikiem tej firmy tylko konkurencyjnej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem wiecej..zart Re: Altica IP: *.centertel.pl 05.01.09, 10:00 hehe..witam pracuje w firmie doradztwa personalnego i musze powiedziec ze nie zgodze sie z wczesniejsza wypowiedzia, gdyz najnizsze pensje jakie sie proponuje dla przedstawiecieli handlowych to jakies 1500zl...najmniej....i sa to szanjace sie firmy, a ze zlecenia takie nie jeden raz mielismy, to dobrze wiem, dobra, szanujaca sie firma nie pożałuje kasy dla pracownika na podstawie... wiec dla mnie nie ma dyskusji... uwazam ze trzeba powaznie przemyslec sprawe zatrtudnienia sie tam, oczywiscie na spotkania mozna sie udac, bo niczego sie nie traci,,ale prosze o wszystko pytac, i najlepiej dążyc do umowy na papierze od pierwszeg dniaa aaaa i jeszcze jedno,,nie watpie ze mozna tyle zarobic<a nawwet super> tylko jedna sprawa mnie zastanawia czy tak jest naprawde czy tylko w obronie firmy przedsawia sie opinie..bo z tego co dosięgłam informacji tak kolorowo nie jest, a zeszta jesli by tak tam zarabialai to juz sam bys tam stal w kolejce o zatrudnienie... a jak narazie stoja tam ludzie do wczesniejszego wlasciciela o zwrot pieniedzy z Biomedico Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiem wiecej ni Re: Altica IP: *.centertel.pl 07.01.09, 16:52 ale co ma biomedico wspólnego z iRobotem?? powiedz mi jaki przedstawiciel tyle zarabia?? pracuje w tej branży od 5 lat i uwazam ze taki system płacowy jest wporzadku... Urządzenia sie bardzo dobrze sprzedają!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzyb Re: Altica IP: *.r.kbt.pl 07.01.09, 17:39 Powiem tak - pracowałem tam - ci z Was, którzy piszą, że Altica to piekło na ziemi i jawny wyzysk - nie mają racji. A ci, którzy piszą, że to wspaniała firma która każdego do serca przytuli i wzbogaci - też się mylą. Ot, firma, jak każda. Odpowiedz Link Zgłoś