Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Bankach, proszę o pomoc

03.12.08, 22:22
    Witam,
    jestem pracownikiem z ponad 10letnim stażem w jednym z Banków, obecnie
    dostałem propozycję pracy w Aliorze, Pekao SA i BGŻ /chyba się umówili/, nie
    boje się pracy /pracuję na stanowiskach sprzedażowych/, pytam raczej o
    amtosferę, produkty i proces decyzyjny, czyli jak Wam sie pracuję w Firmie.
    Wiem, że "Aliorowcy" nie wiele na razie będą mogli się powiedzieć ale proszę o
    info dlaczego Alior.
    Z góry dziękuję
    Obserwuj wątek
      • Gość: :) Re: Praca w Bankach, proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 23:08
        Hmm..w żadnym z tych banków nie pracowałem, aczkolwiek wiem, że
        Alior jest mocno krytykowany przez pozostałe banki :( . W sumie nic
        dziwnego. Nie przestrzega etyki bankowej co jest drażniące, dubluje
        stanowiska chcać w ten sposób pozyskać portfel klientów. Nie wiem
        jak to faktycznie wygląda, wiem tylko tyle co słyszę u siebie i u
        znajomych.
        Pekao S.A. to poteżna firma, ale skostniała. Nie ma co się
        oszukiwać, zresztą podobnie jak BGŻ. Myślę, że wybrałbym albo Alior
        albo Pekao S.A. , z akcentem na Pekao ( bardziej pewne )
        Pozdrawiam
        • Gość: Gość Re: Praca w Bankach, proszę o pomoc IP: *.56.jawnet.pl 04.12.08, 11:05
          Pracowałam w Pekao SA i niestety nie jest to pewna praca. Miesiąc wcześniej ten
          Bank pozwalniał masę ludzi z całej Polski, z dnia na dzień. Zwolniono bez
          żadnego wytłumaczenia, bez wypowiedzenia. Wszystkie osoby, które miały umowę na
          czas określony wyleciały natychmiast. Przykre jest to, że Dyrektorzy Oddziałów
          chcieli przedłużyć niektórym osobom umowę, a Centrala Banku była na to głucha i
          nie zgodziła się.
          • Gość: adioscompanieros Re: Praca w Bankach, proszę o pomoc IP: *.centertel.pl 04.12.08, 11:38
            Skoro zwolnili, to teraz przyjmują, ale już na innych zasadach, bez odpraw itp.
            rzeczy. Jednym słowem kicha... Ja radzę Alior, przynajmniej zobaczysz od środka
            tę wyższą kulturę bankowości;))) Być może nawet sobie melonik sprawisz:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka