pimpidimpi 05.12.08, 22:20 hej witam wszystkich!czy ktos wie jak sie pracuje w orange na sluchawce,jaka atmosfera,plusy,minusy??!bede wdzieczna,bo nie wiem czy sie zdecydowac.dostalam sie na dzial techniczny na sluchawce.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: ORANGE- praca na słuchawce IP: *.za.digi.pl 09.12.08, 18:30 ogolnie fajna praca, trzeba tylko wytrzymac z trudnymi klentami:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R2 Re: ORANGE- praca na słuchawce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 16:13 Ja pracowałem na akwizycji w Orange. Sprzedawałem nowe aktywacje klientom. Czasami zdarzało się, że ja im sprzedaje, a ci mi najeżdżają na jakość usług i wysokość cen. Domyślam się, że na dziele technicznym jest jeszcze gorzej. Choć czasami można siedzieć i czekać godzinami na telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.8 Re: ORANGE- praca na słuchawce 12.01.09, 21:48 A jak dostałaś tę pracę? przez jakieś biuro pośrednictwa pracy.Ile zarabia się na takim stanowisku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: ORANGE- praca na słuchawce IP: *.spray.net.pl 29.01.09, 12:07 moj Tż pracował w wawie w call center orange płaca najnizsza jak moze byc cos ok 1100zł 3 zmiany praca piatek siwatek czy niedziela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: ORANGE- praca na słuchawce IP: *.nplay.net.pl 31.05.09, 11:31 Bzdura.1100 zł zarabaiają obiboki.Owszem-praca ma wiele minusów,ale można zarobić wiele więcej.Trzeba tylko chcieć.Istnieje możliwość dorabiania po godzinach.A moim zdaniem 11,50 za godzinę (w Lublinie),nie jest żle.Po za tym jest to faktycznie elastyczna praca.Owszem pracuje sie w święta ,niedziele,itp.Ale...zawsze można się z kims zamienić na dyżury.Można na początku pracy zastrzec sobie preferencje,np ze względu na małe dzieci ,inna prace,czy studia.Ja pracowałam przez 1,5 r. w godzinach 8-16.Nie zostawałam równiez po godzinach.Największym minusem tej pracy,przynajmniej dla mnie-to stres okrutny.Prze pierwsze 3 m-ce kiepsko spałam,wydawało mi się ,że nic nie wiem.Śniły mi sie regulaminy promocji,incydenty bezpieczeństwa,klienci. Później-luz.Kiedy opanuje się to wszystko i przywyknie,jest okej. Mozna szybko awansować,ale trzeba się bardzo starać.O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaa Re: ORANGE- praca na słuchawce IP: *.lublin.mm.pl 18.06.09, 20:00 zgadzam się z Iza ;) pracuje tam od 3miesiecy dopiero ale bardzo mi sie podoba ludzie fajni swietna atmosfera jak sie czegos nie wie kazdy chetnie pomaga nie ma czegos takiego ze NIE! nie zostaje sie z problemem samemu choc nie pwoiem przez pierwsyz misiac niezbyyt mi sie podobało bylam troche wszystkim przerazona ale teraz jestem bardzo zadowolona i nie mam zamiaru zmieniac pracy... do klientów mozna sie przyzwyczaić ;))) tak naprawwde nie sa tacy źli, ale żeby czekać kilka godzin na połaczenie to nie ma co na to liczyć odpbiera sie praktycznie jedno za drugim, nie ma znaczenia czy rano czy wieczorem do 24 czasem potrafia jak gluki dzwonić.. w nocy zwykli konsultanci z dziennych zmian nie siedza, jest jedna i ta sama nocna zmiana wiec jest dobrze Osobiscie bardzo polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbus Re: ORANGE- praca na słuchawce IP: *.wifi-networks.pl 26.07.09, 14:20 ludzie super praca lekka, troche stresujac. jezeli interesujesz sie technika to dobra robota z przyszłoscia Odpowiedz Link Zgłoś