Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ORANGE- praca na słuchawce

05.12.08, 22:20
    hej witam wszystkich!czy ktos wie jak sie pracuje w orange na
    sluchawce,jaka atmosfera,plusy,minusy??!bede wdzieczna,bo nie wiem
    czy sie zdecydowac.dostalam sie na dzial techniczny na
    sluchawce.pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marcin Re: ORANGE- praca na słuchawce IP: *.za.digi.pl 09.12.08, 18:30
        ogolnie fajna praca, trzeba tylko wytrzymac z trudnymi klentami:D:D:D
      • Gość: R2 Re: ORANGE- praca na słuchawce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 16:13
        Ja pracowałem na akwizycji w Orange. Sprzedawałem nowe aktywacje klientom. Czasami zdarzało się, że ja im sprzedaje, a ci mi najeżdżają na jakość usług i wysokość cen. Domyślam się, że na dziele technicznym jest jeszcze gorzej. Choć czasami można siedzieć i czekać godzinami na telefon.
      • iwona.8 Re: ORANGE- praca na słuchawce 12.01.09, 21:48
        A jak dostałaś tę pracę? przez jakieś biuro pośrednictwa pracy.Ile zarabia się
        na takim stanowisku?
        • Gość: anna Re: ORANGE- praca na słuchawce IP: *.spray.net.pl 29.01.09, 12:07
          moj Tż pracował w wawie w call center orange płaca najnizsza jak
          moze byc cos ok 1100zł 3 zmiany praca piatek siwatek czy niedziela
          • Gość: iza Re: ORANGE- praca na słuchawce IP: *.nplay.net.pl 31.05.09, 11:31
            Bzdura.1100 zł zarabaiają obiboki.Owszem-praca ma wiele minusów,ale można
            zarobić wiele więcej.Trzeba tylko chcieć.Istnieje możliwość dorabiania po
            godzinach.A moim zdaniem 11,50 za godzinę (w Lublinie),nie jest żle.Po za tym
            jest to faktycznie elastyczna praca.Owszem pracuje sie w święta
            ,niedziele,itp.Ale...zawsze można się z kims zamienić na dyżury.Można na
            początku pracy zastrzec sobie preferencje,np ze względu na małe dzieci ,inna
            prace,czy studia.Ja pracowałam przez 1,5 r. w godzinach 8-16.Nie zostawałam
            równiez po godzinach.Największym minusem tej pracy,przynajmniej dla mnie-to
            stres okrutny.Prze pierwsze 3 m-ce kiepsko spałam,wydawało mi się ,że nic nie
            wiem.Śniły mi sie regulaminy promocji,incydenty bezpieczeństwa,klienci.
            Później-luz.Kiedy opanuje się to wszystko i przywyknie,jest okej.
            Mozna szybko awansować,ale trzeba się bardzo starać.O.
            • Gość: olaa Re: ORANGE- praca na słuchawce IP: *.lublin.mm.pl 18.06.09, 20:00
              zgadzam się z Iza ;) pracuje tam od 3miesiecy dopiero ale bardzo mi sie podoba
              ludzie fajni swietna atmosfera jak sie czegos nie wie kazdy chetnie pomaga nie
              ma czegos takiego ze NIE! nie zostaje sie z problemem samemu choc nie pwoiem
              przez pierwsyz misiac niezbyyt mi sie podobało bylam troche wszystkim przerazona
              ale teraz jestem bardzo zadowolona i nie mam zamiaru zmieniac pracy... do
              klientów mozna sie przyzwyczaić ;))) tak naprawwde nie sa tacy źli, ale żeby
              czekać kilka godzin na połaczenie to nie ma co na to liczyć odpbiera sie
              praktycznie jedno za drugim, nie ma znaczenia czy rano czy wieczorem do 24
              czasem potrafia jak gluki dzwonić.. w nocy zwykli konsultanci z dziennych zmian
              nie siedza, jest jedna i ta sama nocna zmiana wiec jest dobrze Osobiscie bardzo
              polecam ;)
      • Gość: qbus Re: ORANGE- praca na słuchawce IP: *.wifi-networks.pl 26.07.09, 14:20
        ludzie super praca lekka, troche stresujac. jezeli interesujesz sie technika to
        dobra robota z przyszłoscia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka