Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w DAGO POLSKA

19.12.08, 16:41
    hej, chciałam wszystkich przestrzec przed pracą w tej firmie. niedługo mogą pojawić się ogłoszenia z DAGO POLSKA właśnie na gazeta.pracuj,
    najprawdopodobniej ogłoszenie będzie brzmiało "osoby do monitoringu" i zapewne
    jeszcze jedno "studenta z angielskim z kierunku zarządzania lub stosunków
    międzynarodowych". w firmie ludzi (a w szczególności młodych) traktuje się jak
    śmieci, nie szanuje się ich, ani nie docenia ich pracy i zaangażowania w
    dopełnianiu swoich obowiązków. za pracę płacą śmieszne pieniądze, ludzi
    zatrudnia się na najniższą krajową, w ogóle pracownicy powinni dziękować za to
    że mogą pracować u Marka W. i najlepiej żeby pracowali jeszcze za darmo.
    niedawno właśnie mnie potraktowano tam jak byle gó...no i bez podania powodu
    Marek W. kazał mi wyłączyć komputer, spakować się i wynosić. atmosfera tam
    jest nie do wytrzymania również przez główną księgową, która jest starą panną
    i najwidoczniej czegoś jej brakuje, lubi wszystkim wydawać dyspozycje. jeszcze
    raz wystrzegajcie się tej firmy i nawet nie marnujcie czasu żeby wysyłać tam
    cv czy iść na rozmowę.
    Obserwuj wątek
      • Gość: gość [...] IP: *.gprs.plus.pl 19.12.08, 19:07
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • myszka.easy [...] 20.12.08, 11:40
      • Gość: gość Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.subscribers.sferia.net 23.12.08, 14:53
        nie tylko was tak potraktowal. pracowalam u niego w sklepie i tez mnie zwolnil
        mowiac do mnie WON, zaczal jeszcze mnie wyklinac. naprawde nie polecam
        wspolpracy z tym gosciem bo nie szanuje nikogo oprocz siebie.
        • Gość: zinka211 Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.10, 15:48
          do du.. z taką firmą. Ja pracowałam w sklepie i jak się okazało,że jedyne moje
          prawo to robić jak wół to wynosiłam ile się dało bo wiedziałam że i tak mnie
          zwolnią a jak mnie zwolnili to poszłam do inspekcji pracy, urzędu skarbowego i
          sanepidu i niech się tłumaczą... ha ha ha ...
        • Gość: kajetan Re: praca w DAGO POLSKA IP: 188.33.208.* 15.10.10, 19:25
          co ty opowiadasz rozśmieszasz mnie on jest taki że nawet siebie nie szanuje mam troche swojego honoru i nie nazwe tego tak jak powinnam ale powiem krótko CHAM I PROSTAK!!!!!!!!
      • Gość: gosc Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.subscribers.sferia.net 29.12.08, 15:11
        ciesze sie tez z tego ze ktos w koncu zrobil mu takie forum. nalezalo mu sie!!!
        • Gość: rozeta Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.subscribers.sferia.net 30.12.08, 08:59
          ej fajnie ze ktos ostrzega innych przed starta czasu na te ogloszenia. dzieki
          • Gość: lola Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.subscribers.sferia.net 05.01.09, 13:33
            ja też pracowałam w sklepie dago w warszawie i też nie chcę mieć w życiu więcej
            do czynienia z tym prostakiem. nie wiem jak w biurze ale z tego co przeczytałam
            i z tego jak się zachowuje wobec pracowników w sklepie to beznadziejnie zadufany
            w sobie kolo.
            • Gość: marta Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.subscribers.sferia.net 21.01.09, 12:05
              mareczek i irenka to takie osoby z ktorymi nigdy wiecej w zyciu nie chce miec do
              czynienia. z gory zakladaja ze pracownik jest zlodziejem. wymagaja szacunku dla
              siebie ale nie szanuja innych a przy tym upokarzaja wszystkich swoich
              pracownikow. dajcie sobie spokoj i nawet nie traccie czasu na wysylanie swoich
              ofert tam.
        • Gość: Kasia Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 11:34
          Jeastem klijentką tego sklepu i rzeczywiście dostrzegłam dużą rotację osób tam pracujących co mnie bardzo zaintrygowało postanowiłam zatem zaciągnąć języka i proszę czego się dowiedziałam włos jeży się na skórze patrząc na warunki w jakich tam pracują dziewczyny kaszlą nażekają na bóle kręgosłupa i wiele innych schorzeń za wynagrodzenie które wystarcza im chyba na tydzień przeżycia to skandal ,związku z powyższym podjełam decyzję śledzenia tej firmy Pani która nazywa się kierowniczką swoich pracowników traktuję jak więzniów .
          Nie będe obojętna na tego typu traktowanie ludzi podjełam decyzję zrobienia z tym pożądku niebawem zrobi się głośno na temat tej firmy kolega który pracuje w tvn polska już dowiedział się co się tam dzieje .Pozdrawiam wszystkich poszkodowanych i nie bujcie się wywiadów o które pewnie was poproszą
          • Gość: pracownica dago Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.centertel.pl 20.12.11, 22:55
            wreszcie morze ktos im pokaze jak powinno traktować sie pracowników ja w chwili obecnej pracuje w dago bo nie mam innego wyjśća i wiem co tam sie dzieje syf i nic więcej a pracownik dla dago to zwykły śmieć i sługus który zdaniem pani Ireny musi jeść i pić w biegu a już o chwili odpoczynku to nawet nie ma mowy
      • Gość: xenna Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 18:02
        hey mam pytanie czy mowicie o tej firmie Dago na u. Płowieckiej ? bo jestem
        ciekawa ..... mam nadzieje ze mnie nie zrobia w balona?
        • Gość: gość Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.09, 08:26
          Hej ja też pracowałam w jednym ze sklepów DAGO i nie zgadzam się z wieloma
          zamieszczonymi tu opiniami, do Xenny - nie martw się, jeśli będziesz sumiennie
          wypełniała swoje obowiązki, nie kradła (tak jak myślę niektóre wpisujące się tu
          osoby) to na pewno nikt nie potraktuje Cię źle
          pzdr
      • Gość: lolitka Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 10:50
        zle zdanie mam o tej firmie i o menagero w sandalach
        • Gość: perła z ochoty Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 11:55
          wszyscy którzy tam pracują na nieco wyższym stanowisku to łobuzy i
          złodzieje.zero szacunku a przecież są tak samo szarymi ludżmi jak inni
          pracownicy.ale oni kiedyś przejada się na kimś i zobaczą jak to jest.pracowałam
          w sklepie i nie jedną rzecz wyniosłam stamtąd i jestem dumna z siebie
      • Gość: mała Re: praca w DAGO POLSKA IP: 80.72.34.* 16.02.09, 18:25
        hejka, też pracowałam w Dago i wiecie co Wam powiem Pan Marek W.
        traktuje ludzi tak jak na to zasługują !!!
        Pozdrawiam - szczególnie tych pokrzywdzonych
        • Gość: Gość Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.gprs.plus.pl 19.02.09, 21:15
          witam, ktoś kto pracował w tej firmie nie wyrazi się o niej
          pozytywnie...
          też pozdrawiam szczególnie tych wychwalajacych...
          • Gość: kunegunda Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 13:23
            te pochlebne opinie o dago to pisze pewnie irenka z mareczkiem albo dwie krowy z
            biura. kazdy kto mial do czynienia z tymi ludzmi wie ze nikogo nie szanuja.
            beznadziejna firma i beznadziejni ludzie. brawo dla tych dziewczyn ktore
            wynosily ciuchy ze sklepow.
            • Gość: .... Re: praca w DAGO POLSKA IP: 83.143.142.* 08.06.10, 22:13
              Współuczję tym pracującym w hurtowni, dostawcy tez nie mają kolorowo
            • patrice1979 Re: praca w DAGO POLSKA 30.11.19, 16:30
              Jak mozna pochwalac złodziejstwo? Bez względu na okoliczności?
      • Gość: glupek Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.gprs.plus.pl 05.03.09, 18:40
        Witam jak to mówi nasza Pani kierownik.Każdy wypowiada sie na temat
        pracy w ,,DAGO" JOKO PRACOWNIK SKLEPU .Nikt się jeszcze nie odwarzył
        wypowiedzieć jako pracownik hurtowni .Achyba tam zaczyna sie praca
        niewolnicza ,kamery wszędzie ,wszyscy złodzieje .Szkoda że niema
        kamery w biurze.Kobiety rozładowują TIRA 22 TONY BEZ 5minut przerwy,
        ale chcesz pracowac to musisz.Niemasz nic do gadania .OKEJ !Tylko
        Pani kierownik zamiast drzeć mordę na wszystkich ,żeby podlizać się
        szefostwu robi z siebie wariatkę .Kierownik jest bezposrednikiem
        między pracownikiem a pracodawcą a w tej firmie tak niema bo Pani
        kierownik niewie chyba naczym jej rola polega ...i może...jej byt
        się nie bawem zakończ..czy bedzie po jej karierze?????????
        Ciekawe .pytanie
        • Gość: gaga Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.gprs.plus.pl 05.03.09, 20:13
          pozdrowienia masz rację Mądra definicja głupiej sprawy...Pozdrowienia
        • Gość: glupek Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 18:36
          jej dni są policzone.niech wypowie się na temat technika,ciekawe co robiła z nim
          w biurze?
          • Gość: gosc Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 15:46
            ta firma ogolnie niedlugo pewnie przestanie istniec. ale zgadzam sie w hutrowni
            jest praca niewolnicza.ostry zapierdziel a pieniadze minimalne, chociaz
            minimalne to za duzo powiedziane, bo za tak ciezka prace przynajmniej powinien
            placic godziwe pieniadze. a co to za kierowniczka ktora nie potrafi ogarnac sama
            siebie ona nigdy nic nie wie.
          • nypd69 Re: praca w DAGO POLSKA 15.10.09, 12:13
            doszła jeszcze jedna osoba poszkodowana przez dago może założymy coś
            aby dać popalić.
      • Gość: MARTYNA Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 21:30
        Pracowałam tam 2 miesiące, koszmar. Irena kierowniczka:)myśli tylko o tym jak
        zrobić ludzi w .. umowę podpisuje po wielkiej walce i upływie długiego czasu ja
        się nie doczekałam i to zlecenie, nie wiem z jakiej racji??(przy określonych
        godzinach pracy i miejscu nie ma takiego prawa) na kwotę 300zł gdzie zarobki w
        tych sklepach wahają się od 700-1200zł,ktoś powinien podać ich do inspekcji
        pracy ja nie zdążyłam,łamią kodeks na każdym kroku dla własnej korzyści za
        nadgodziny pracę w sobotę do rana nie płacą nic jedynie dzień do odbioru. Szef
        to zwykły BUC dorobił się na darach z Anglii, fakt zero szacunku do
        ludzi,wyzysk,wszędzie kamery jak w galerii śmieszne sam okrada państwo i
        pracowników a boi się że mu ktoś szmatę ukradnie. ZAL mi takich ludzi w życiu
        wszystko zawsze wraca przyjdzie moment że Marek i Irena zapłacą za wszystko
        pozdrawiam byłych pracowników:)
        • Gość: Gość 2009 Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 15:39
          Przeczytałam wszystkie opinie na temat tej firmy i zauważyłam, że niektóre osoby mają żal, że nie zarabiały w tej firmie od razu 4.000 zł, ludzie opanujcie się, kto wam da taką pensję. Jeżeli komuś naprawdę zależy na pracy to nie będzie narzekał, że zarabia 1.200 zł, tylko będzie się cieszył, że na jakiś czas ma pieniądze na życie.
          Fakt, że za wymiany, które czasem są do rana nie ma dodatkowej premii, ale zawsze ten dzień wolny to coś. Ale jakby ktoś pomyślał i na wymianę wziął jakoś osobę z rodziny, znajomego lub itp to wymiana odbyłaby się bardzo szybko.
          Kamery dobra rzecz, przynajmniej jakby była jakaś grubsza afera, to macie dowody na swoją obronę. A co do tej osoby co gratuluje tym osobom co ukradły rzeczy ze sklepów kiedy były pracownikami, to naprawdę ja gratuluję głupoty. Chcesz by był szef w porządku do Ciebie do sami bądźcie ok do niego.
          Może dorobił się na ciuchach z Anglii, miał plan i dobrze mu się powodzi, więc to nie jest powód do obrzucania go błotem. Jeżeli naprawdę jesteście źle traktowani to zgłoście to do sanepidu lub gdzie indziej, a nie jak widzę na tym forum, że jesteście mocni w gębie i tylko tyle potraficie.

Pozdrawiam wszystkich, którzy pracują w tej firmie i dają radę w warunkach, które nie są tak idealne jak każdy by chciał.
          • Gość: gosc Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.centertel.pl 30.10.09, 20:48
            uwazam ze ta firma jest beznadziejna.robiło w niej juz 2 moje znajome i po 2
            mies daly sobie spokoj po tym jak nie winnie byly odrazu wziete za zlodzieja.a
            ten co mowi o nich dobrze niech pujdzie popracuje i zmieni zdanie na zle.
        • Gość: paola Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 20:34
          dokładnie tak, a irenka mogłaby w końcu w pastę do zębów zainwestować, bo jedzie
          jej z paszczy jak ze stajni, nie wspomnę już o podstawach higieny i o codziennej
          zmianie stroju, co w jej przypadku na jej stanowisku jest obowiązkowe!!! żenada
      • Gość: mysz2 Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 10:49
        zgadzam się z panem , ja również doświadczyłam takiego chamstwa , właściciel pan
        Marek W . jeszcze nie wie że któregoś dnia ktoś się zdenerwuje i pójdzie do sądu
        pracy i wszystko opowie co tam się dzieje, pozdrawiam wszystkich byłych i
        obecnych pracowników dago ( oprócz kierownictwa i szefa )
        • Gość: dano-byly Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 07.01.10, 11:27
          Dago to oszusty które zeruja na ludzkiej krzywdzie,mam nadzieje ze sie bedą piec
          w piekle.
          • Gość: telimena Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 06:06
            Czytam wasze komentarze i nie mogę uwierzyć w to, co piszecie...
            Pracuję w jednym ze sklepów juz 4 miesiąc i uważam, że firma jest w porządku.
            Szef miły, nie czepia się; do p. Ireny, owszem można by się przyczepić o nie jedno, ale ogólnie praca spoko.
            W soboty, wiadomo, wymiana, zapieprz, ale da się przeżyć, jeśli komuś zależy na pracy.
            Wypłata terminowo, wszystkie świadczenia ok, nie wiem o co tyle szumu.
            Nie żebym broniła tej firmy, ale mnie się tam bardzo przyjemnie pracuje i ciężko mi uwierzyć w niektóre komentarze.
            Pozdrawiam
            • Gość: Anka Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 16:26
              Warto dodać, że Sklepy Dago w swoim asortymencie handlowym posiadają również pirackie płyty, oraz niewiadomego pochodzenia (sic!) telefony komórkowe
      • Gość: gość Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.10, 23:11
        hej też pracowałam jak wół w tej firmie .irenka to tolne dno .
        codziennie chodziła w tym samym ubiorze.
        • Gość: a Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.147.144.182.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.05.10, 00:28
          ano i ja miałam okazję pracować w tym sklepie... Naprawdę bagno totalne, nie da
          się tam wytrzymać. A w soboty to porażka, trzeba zapier....ć i to ostro, i to do
          jakiej godziny... (12 w nocy)!!!. Za takie pieniądze to niech szefostwo sobie
          sami zapier....ja!! Wstyd naprawdę, ludzi mają za nic. BAGNO!!!!
          • Gość: ... Re: praca w DAGO POLSKA IP: 83.143.142.* 08.06.10, 22:08
            Witam:) również byłam pracownikiem w tej "fantastycznej firmie",
            jednym słowem mówiąc porażka. Umowa po miesiącu na 300 zł, codzienne
            noszenie worów i dopychanie na maxa bo dla niektórch zatrudnionych
            na stanowisku "kierownika sklepu" było to całe życie. Cóż sie dziwić
            dla dziewczyny 19-sto letniej po gimnazjum takie stanowisko to
            szczyt możliwości. Piszecie że słynne cotygodniowe wymiany do 12 u
            nas było lepiej,jeśli nikt nie pomagał nam ze znajomych, to
            tkwiłyśmy tam do 5 jak i nie później. Po 4 miesięcznej orce, dopiero
            dolegliwości zaczęły się ujawniać. Codzienny ból w kręgosłupie, bóle
            stawów... Niestety niekiedy bywa tak że nie można znaleść innej
            pracy a pieniądze są jednak niezbędne i trzeba się tam męczyć.
            Również wspominam bardzo "miło" inteligentna panią Irenę, ciekawe
            jak ktoś z jej umiejętnościami dostał się na to stanowisko.
            Pozdrawiam byłych pracowników:)
            • Gość: ZYTA [...] IP: 188.33.208.* 15.10.10, 20:08
      • Gość: Pracownik "DAGO" Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.centertel.pl 28.07.10, 18:29
        Witam
        Po przeczytaniu opinii na temat firmy "DAGO", postanowiłam opisać swoją
        historię.Zostałam przyjęta w wieku 56 lat, nie muszę dodawać jak trudno jest
        znaleźć pracę kobiecie w moim wieku.Zostałam zarejestrowana na kwotę którą
        faktycznie zarabiam. Nigdy nie spotkałam się ze złym traktowaniem przez
        pracodawcę, wręcz przeciwnie bardzo pozytywnie i dużą empatią do innych.
        Znalazłam się w trudnej sytuacji losowej bezproblemowo uzyskałam pomoc
        finansową.Nie jestem osobą, która szuka chorej sensacji, rzetelnie pracuję i
        otrzymuję w zamian to czego oczekuję czyli ludzkie traktowanie i wynagrodzenie.
        • Gość: aniaczrna Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 08:50
          cHYBA JESTES Z RODZINY.TO JEST OBOZ PRACY.DZIWIE SIE ,ZE JESZCZE KTOS NIE ZAINTERESOWAL SIE TA SPOLKA.PRACOWALAM W JEDNYM .ZE SKLEPOW .POTRAKTOWALI MNIE JAK ZLODZIEJA ,ZA PODUSZKI KTORE KUPILAM ZA 14,50ZL ,A NIE MIALAM PAROAGONU.KTO TRZYMA PARAGON Z TRZY MIESIACE.NA TEN ZARZUT NIE ODPOWIEDZIALAM ANI SLOWEM.MAM SWOJ HONOR.PO PROSTU CI LUDZIE ,KTORZY SA NIBY ODPOWIEDZIALNI ZA KIEROWANIE SPOLKA NIE POSIADAJA ELEMENTARNYCH ZASAD ZACHOWAN.W MOIM PRZYPADKU ZOSTALBY SAD.JEDNYM SLOWEM NIE ZAGLEBIALAM SIE NIGDY CZY CI LUDZIE POSIADAJA JAKIES WYKSZTALCENIE,OPROCZ ZAWODOWEK,ALE JEDNO WIEM ZERO KULTURY I OBYCIA.PANI IRENO!WYGLAD I KULTURA OSOBISTA I CIT WIEDZY.
          • Gość: Zoszka Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 21:30
            No w sumie zgodzę się z wszystkimi się tu wypowiadającymi, chociaż np. dla mnie p.Irena była bardzo miła. Ja pracowałam w Dago tylko 2tygodnie (wakacyjnie), bo mi się w domu nudziło i może dlatego jest to dla mnie luźny temat, bo podeszłam do tego na luzie. Pani Irena jest wymagająca, ale też potrafi być miła. Zgodzę się że ma tam te swoje mankamenty(....), ale dla mnie była naprawdę miła (przy czym nie wchodziłam jej w d*pe bez tzw. masła)- zajmowałam się pracą, nie opierdzielałam się na sklepie i tyle. Ja jestem typem szarej myszki. Koleżanki z pracy już wcześniej mnie uprzedziły że P.Irena jest "panienką lekkich obyczajów" na "k", a ja, że nie lubię jak ktoś na mnie krzyczy, po prostu unikałam konfrontacji...i wyszło mi to na dobre :)
            Wielkim mankamentem firmy jest to, że ludzie naprawdę pracują tu CIĘżKO (sama tego doświadczyłam). Już po 3dniach "wysiadł" mi kręgosłup i musiałam błagać mojego ojca, żeby mnie smarował maścią rozgrzewającą na bazie kamfory w bolących miejscach (POLECAM- DZIAŁA!!!). Zdecydowanie firma wyzyskuje ludzi- świadczą o tym godziny pracy, ZAPŁATA za wykonaną pracę i SOBOTNIE WYMIANY.

No ale nie oszukujmy się......... ja tam pracowałam z braku laku.. Ale są tam dziewczyny, które pracują aby zarobić na chleb, na chore dziecko, albo żeby spłacić długi męża alkoholika.. Słuchajcie dziewczyny- NIE DAJCIE SIĘ!!!!! NIE DAJCIE SIĘ PONIŻAĆ I WALCZCIE O TO ŻEBY BYŁO LEPIEJ!!!!! Pamiętajcie, że NIE pieniądze ale wasza GODNOŚĆ jest najważniejsza. A jak nie ta praca, to inna :)

WIELKI SZACUN DLA UCZCIWYCH PRACOWNIKÓW DAGO!!!
            Pozdro 600, Zoszka
            • Gość: mala Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.centertel.pl 02.11.10, 19:46
              Hej. pracowalam w tej firmie ok roku ale ja wiedzialam za co pracuje:>. P. irena hmmmmm kierowniczka;) popieram wypowiedzi bylych pracownikow 0 klasy i kultury z jej strony ale role sie juz dla p.kierownik odwrocily :)))))). Nie polecilabym tej pracy nawet mojemu wrogowi. Dziewczyny nie martwcie sie!!!!!!! troche taktyki i wasz sklep!!! Pozdrawiam bylych i szczegolnie poszkodowanych obecnych pracownikow
              • Gość: D&G Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.182.146.220.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.12.10, 00:12
                Witam Wszystkich !!
                Czytam i myślę sobie jakimi Te osoby były Pracownikami ? I dlaczego teraz opisują swoją Historie co w nie którą nie mogę uwierzyć własnymi uszami :) Zal !!!Ale odpowiedz jest Prosta jaki czynisz błąd Takie masz Rozwiązanie.
                Pracuję w tej Firmie i jestem Bardzo zadowolona Po prostu Wykonuję swoją Pracę Nigdy nie spotkało mnie żeby Ktoś mnie uraził Z strony kierownictwa.. Te osoby Co tu piszą Musiały być na tyle nie fer proste i logiczne...

Jeśli komuś zależy na Pracy zrobi wszystko by ja mieć...

• Gość: czarna Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.xdsl.centertel.pl 17.12.10, 15:50
                  To chyba sama pisze pani kierownik!!!!!!!!!!!! Dziewczyno zal mi ciebie skoro komentujesz nas tu wszystkich. Ciekawe jakim ty jestes pracownikiem a i tak popelnisz kiedys blad szybko zmienisz zdanie na temat tej firmy. Pozdrawiam bylych pracownikow i obecnych pracownikow:)
                  • Gość: mala Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 18:55
                    czy ktoś sie wreszcie wezmie za te sklepy
                  • Gość: ... Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.180.17.64.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.04.11, 20:56
                    weź cie się za robotę a nie opisujecie się tu !!
                    • Gość: gość Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 17:42
                      pracowałam długo w tej firmie i byłam bardzo zadowolona bardzo miło wspominam mamę szefa p Stasię bardzo lubię ludzi z tak specyficznym poczuciem humoru
                      • Gość: .... Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.205.1.138.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.04.11, 22:02
                        No Pewnie Marek Jest Git :)
                        • Gość: ela Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 20:46
                          Gościu,czy Ty piszesz pod publiczkę.
                          • Gość: xx Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.146.151.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.09.11, 22:03
                            i co nagle taka cisza ? do Roboty murzyny haha a nie pisać tu i płakać jak wam źle !!
                          • Gość: stary pracownik Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.12.11, 20:32
                            to ku.... i złodzieje mówię o szefostwie
                • Gość: pracownica dago Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.centertel.pl 20.12.11, 23:25
                  Przepraszam bardzo ale chyba musisz być strasznym podlizuchem bo ja w dago pracuje od kilku miesiecy bo nie mam innei pracy wykonuje wszystkie polecenia pani Ireny zapiepszamy w soboty na wymianach jak jakieś roboty a w zamian mamy marne pensie ciagłe pretensie że coś jest nie tak nad głowami kamery jak by to był peweks a nie ciucholand i nigdy nie usłyszałam słowa dziękuje widze tylko jej pogardliwy wyraz twarzy i to jak przewraca ślepiami jagby była jakąs boginią a nawet wysłowić się nie potrafi nie wiem co trzeba by było zrobić żeby ta kobieta okazała odrobinę szacunku i zrozumienia mam nadzieje ze znajdzie sie osoba która wreszcie im dokopie mówie o pani Irenie bo głównego szefa nigdy na oczy nie widziałam i mam nadzieje że go nie zobacze bo już słyszałam od wielu osób że to zwykły cham i nic więcej
                  • Gość: .... Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.205.42.149.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.05.12, 19:40
                    To po co siedzisz ?po pracuj tak jak ja w Biedronce to może wtedy docenisz swoją prace
              • Gość: gość karolina Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.180.168.178.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.03.12, 18:42
                Zgadzam się że praca w tej firmie może rozczarować >pracowałam na umowę zlecenie w jednym ze sklepów na 900 zł brutto za 3 miesiące. Nie to jest najgorsze , najgorsze jest to że podziękowali mi z dnia na dzień bez powodu.Minął miesiąc a ja nie dostałałam od nich żadnych papierów.Cały czas mam umowę do końca kwietnia.Myślę że skontaktuję się z Inspekcją Pracy.NAPRAWDĘ DBAŁAM O ICH SKLEP A KLIENTKI MNIE LUBIŁY. POTRAKTOWALI MNIE PODLE
      • Gość: Darek Re: praca w DAGO POLSKA IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.11, 09:01
        podziel się swoimi wątpliwościami, zapytaniami i opiniami o pracodawcach i agencjach pracy na www.pracodawiedz.pl
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka