Gość: adso IP: *.bremultibank.com.pl 13.01.09, 16:38 Proponuję wszystkim zainteresowanym przeczytać opowiadanie "Kto zabrał mój ser" Johnsona Spencera. Czasem trzeba uświadomić sobie nawet najbardziej banalne prawdy, ale jakże lżej się wtedy żyje;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sselrats Przygotuj się na zmiany 13.01.09, 16:40 Nie lubisz zmian? Nie nadajesz sie do zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Przygotuj się na zmiany 13.01.09, 16:42 Najbardziej narazone na utrate stanowiska sa osoby, ktore nie maja "plecow" w firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ultrasonograf Re: Przygotuj się na zmiany IP: *.chello.pl 14.01.09, 09:15 I to są święte słowa! Jak to mawiał cieć Anioł - trzeba wiedzieć, pod kogo się podwiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: Przygotuj się na zmiany IP: *.chello.pl 13.01.09, 17:36 Najlepsze zmiany to zmiany z wymianą z pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracodawca Re: Przygotuj się na zmiany IP: *.toya.net.pl 13.01.09, 19:08 oczywiście, że tak, nikt nie ma starych nawyków, a nowymi pracownikami dużo łatwiej się steruje gdy nie są jeszcze pewni siebie i nawzajem nie nawiązali żadnych układów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GdziePraca.info Przygotuj się na zmiany IP: *.core.ynet.pl 13.01.09, 18:28 Oj kombinują Ci pracodawcy jak mogą. Przestraszyć ludzi, niech tyrają za nędzne grosze. GdziePraca.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minister Re: Przygotuj się na zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 23:22 w ministerstwie praca zawsze będzie ! nie boimy się zmian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek kryptoreklama IP: *.bsh-bng-011.adsl.virginmedia.net 14.01.09, 01:35 "Brian Tracy International", ot co - Gazeta upada :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z01 Re: kryptoreklama IP: *.acn.waw.pl 14.01.09, 09:24 > "Brian Tracy International", ot co - Gazeta upada :( Najlepiej publikować opinie bezrobotnych - oni niczego nie reklamują bo nigdzie nie pracują. Nie Gazeta upada tylko zdrowy rozsądek - niektórzy wszędzie i obsesyjnie węszą kryptoreklamę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Przygotuj się na zmiany IP: *.chello.pl 14.01.09, 08:46 Na początke pracę powinna stracić kadra zarządzająca, bo co to za managment, który nie potrafi przewidzieć koniunktury na rynku, tylko wydaje na lewo i prawo (najlepiej na wysokie premię dla samych siebie). A później jak przychodzą lata chudsze to jedynym pomysłem na ratowanie firmy są zwolnienia i dowalenie roboty tym co zostali. Tak zarządzać to potrafiłby nawet pan Zdzisiu spod budki z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miros Przygotuj się na zmiany IP: *.olsztyn.mm.pl 14.01.09, 08:52 To naiskuteczniejsza manipulacja wielkich firm. Wmówia ci że jestes slaby jak nie poddasz sie zmianom. Wmowia ci ze tylko zmiany sa pewne, ze zmiany są cool. A potem juz np moga wyzucic cie z pracy z dnia na dzien w ramach zmian i ty powiesz ze to jest w porzadku. pozdro: m i pamietaj o serze i zmianach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gkalewski Przygotuj się na zmiany IP: *.static.korbank.pl 16.01.09, 11:36 Ale bzdury piszecie. Pracodawca zapowiada zmiany często z wyprzedzeniem jeśli to firma poważna. Najczęściej nasi pseudo pożali się boże pracodawcy, anonsują to z dnia na dzień (pracowałem w takiej firmie, ale w takim przypadku chodzi o zwolnienia), i dają Ci do namysłu jeden dzień lub czas do końca dnia pracy. Po prostu żyjemy w czasach, gdzie o ludziach dużo się mówi, ale robi dla nich mało...lub wcale... Ja cały czas pracuję w firmie, gdzie zapowiada się zmiany, i to zmiany na gorsze - zła org. pracy, fatalna atmosfera wzajemnych podejrzeń, rozsiewanie (plotek przez Pracodawcę) o podwyżkach, brak motywacji, prowizję ubruttowiono tak, że tracę na tym 60 złotych!!!, śledzenie "przez system " sieci komputerowej (niezgodne z prawem). I co z tego, mój pożal się boże szef, mówi wówczas, to załóż swoją firmę jak Ci się nie podoba, Tu ja jestem właścicielem i ja ustanawiam prawa-bezprawne...I tyle mu mogą zrobić (gest Kozakiewicza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hłe No wszystko pięknie ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 21:45 co to ma wspólnego z artykułem?:/ Odpowiedz Link Zgłoś