Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w sklepie jubilerskim yes

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 18:51
    Witam Wszystkich serdecznie :)
    Czy ktoś z Was wie może coś na temat pracy w firmie yes ? chodzi mi o
    stanowisko doradca-sprzedawca...
    ile się tam zarabia? jakie są warunki...?
    Proszę o każdą informację :))
    Z góry dzięki śliczne :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: mini mini Re: praca w sklepie jubilerskim yes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 19:04
        plissssssss napiszcie coś :(
        • Gość: gd Re: praca w sklepie jubilerskim yes IP: *.cust.tele2.pl 12.02.09, 20:13
          ja pracowałam w sklepie jubilerskim Yes, zarobki nie były zbytnio zadowalające
          ale atmosfera naprawdę spoko, milo wspominam tą pracę
          • Gość: mini mini Re: praca w sklepie jubilerskim yes IP: *.legnica.vectranet.pl 17.02.09, 13:02
            woooooow
            wkońcu !!! myślałam że nikt już tu nie napisze...może jakieś szczegóły, zarobki
            ? może jest ktoś jeszcze kto wie coś na temat firmy Yes ? czekam :)
            Dzięki za wpis :))
            • Gość: aga Re: praca w sklepie jubilerskim yes IP: *.aster.pl 19.02.09, 13:55
              Witam. Kochani napiszcie ile zarabiacie netto w YES.
              Z góry dziekuję.
              • Gość: kaska Re: praca w sklepie jubilerskim yes IP: *.elektrosat.pl 10.03.09, 18:51
                Hejka. Ja pracowałam w yes pól roku temu na umowie miałąm najniższa
                krajową, a na reke dostwałam ok 1200zł- 1300 zł.
                Problem w yes jest taki ze jest to franczyza ( jakkolwiek sie to
                pisze:P ) i azdy ma innego własciciela, dlatego mozna się sotkac z
                rózna atmosfera w pracy
                Ja nie miałąm szczescia
                KAsia
                • Gość: Kulka Re: praca w sklepie jubilerskim yes IP: *.jelonki.robbo.pl 05.06.09, 09:23
                  A jak jest w sklepach Yes w Wawie? Jakie zarobki?
                  • angel_1985 Re: praca w sklepie jubilerskim yes 13.10.09, 21:57
                    Witam, czy ktoś powie jakie sa warunki w yes?? jak dlugo szkolenie? cy platne?
                    ile sie zarabia? bardzo prosze o odp!!
                    • angel_1985 Re: praca w sklepie jubilerskim yes 15.10.09, 17:14
                      pracował/pracuje ktos w YES? jakie waunki? jaka atmosfera? jak e szkoleniem?
                      ide w poniedziałek omówić szczegóły i nie wiem czy warto tam pracowac?
                      • Gość: Maria Re: praca w sklepie jubilerskim yes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.09, 13:43
                        Szkolenie super, warto.
                        Placi pracodawca.
      • Gość: gość Re: praca w sklepie jubilerskim yes IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.14, 12:27
        Zarobki z Yesie 1200 na reke . Atmosfera zalezy od wlasciciela. Ja nie narzekalam. Duza odpowiedzialnosc - male zarobki. Porównując zarobki ludzi z konkrencji (apart) to my dostajemy marne grosze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka