Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bez doświadczenia

IP: *.router.finemedia.pl 27.01.09, 21:30
    Nie mam doświadczenia w pracy biurowej, studiuje administracje, na
    staż jestem już za stara,wcześniej pracowalam w sklepie ale teraz
    trzeba pomyśleć nad pracą w zawodzie, lub coś pokrewnego. Jestem
    załamana, dlaczegp pracodawcy nie chcą dać szansy, potrzebuję tylko
    małego zaufania,które napewno zaprocentuje. 500 cv wysłanych !!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: dei Re: Bez doświadczenia IP: *.chello.pl 27.01.09, 22:14
        zle napisane cv
        • Gość: bigo Re: Bez doświadczenia IP: *.router.finemedia.pl 27.01.09, 22:29
          Cv napisane dobrze,pomoc osób które mają o tym pojęcie, raczej brak
          doświadczenia mnie przekreśla. Odezwało się kilka firm w których
          miałam chodzić po domach i sprzedawać ubezpieczenia:( załamka
        • Gość: gość Re: Bez doświadczenia IP: *.autocom.pl 27.01.09, 22:30
          Niekoniecznie, do pracy biurowej aplikuje średnio 200-400 osób na jedno miejsce.
          Bez doświadczenia raczej małe szanse, jedynie znajomość języków obcych może
          ratować sytuację.
          • Gość: ehhh Re: Bez doświadczenia IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.09, 12:57
            Jak studiujesz administrację, to idz do urzędow- mista, wojewódzkich moze spróbuj w policji. ja miałam praktyki w urzedzie marszłkowskim i pwiem ci, ze sa b. duże nabory, co tydzień w BIPie są ogłoszenia o nowych. Nie zawsze wymagane jest doswiadzcenie. A nawet jak nie spełniasz warunków to mozna spróbować, Do wydziału Europejskiego Funduszu Społecznego ostatnio przyjmowali dziewczynę lat 21 w trakcie studiów... pedagogicznych :D A kasa naprawde zła nie jest... Trzeba tylko wziąć udział w konkursie i się pokazać zdobrej strony:))
            • Gość: basia Re: Bez doświadczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 13:20
              Jestem w podobnej sytuacji.Tylko, że ja mam wykształcenie średnie, skończony kurs podstawy księgowości i co z tego. Szukam pracy biurowej już od długiego czasu i nic.Nik nie chce mi dać szansy żebym mogła się wykazać.Jestem pracowita, szybko się uczę, ale jak przekonać o tym potencjalnego pracodawcę.Jak kończyłam kurs to bardzo chciałam pracować w działe księgowości, ale bez doświadczenia nie mam szans.Kiedyś w jednym z biur pośrednictwa pracy pani mi powiedziała wprost, że do księgowości to najpierw muszę znaleść sobie pracę po znajomości i dopiero wtedy żebym do nich wróciła jak będę miała doświadczenie.Tylko po co miałabym do nich wtedy wracać.
              • Gość: basia Re: Bez doświadczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 13:36
                Dodam jeszcze, że mieszkam w Warszawie.
                • Gość: bigo Re: Bez doświadczenia IP: *.router.finemedia.pl 29.01.09, 15:06
                  Ja jestem z Wroclawia, wyslalam meila do Urzędu marszalkowskiego że
                  może będe tam przez pare tygodni bezplatnie żebym cokolwiek mogła
                  wpisać w cv. Nie ma co sie zalamywać, choć perspektywy nie rokują
                  zachęcająco.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka