Gość: dym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 13:34 dzięki za informacje ! Pomocne ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @g@ Reporter IP: 82.160.49.* 02.04.09, 15:21 nawet pomocne ale przydałoby się więcej informacji na temat wykształcenia ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Nie ma pracy - nie idźcie tą drogą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 11:03 Jestem dziennikarzem z 10-letnim stażem. Od roku jestem bezrobotny. Pracy zwyczajnie nie ma. Dostać pracę można jedynie po znajomości. Praca się kończy, spada sprzedaż gazet i czasopism oraz spadają przychody z reklamy. Jedynie serwisy internetowe się rozwijają ale one żerują na darmowych pseudo stażystach / praktykantach, zaś praca w nich nie ma nic wspólnego z dziennikarstwem. W tekście napisali jedną prawdziwą tezę - rynek się kurczy ale potrzebne są profesje multimedialne. Potrzeba webmasterów i grafików. Czyli nie idźcie na studia, zwłaszcza nie na humanistyczne. Zapisujcie się na rozmaite kursy dla grafików. Sam bym poszedł na kurs ale bez pieniędzy nie mam jak. Odpowiedz Link Zgłoś