Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Imperial Tobacco

IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.09, 00:52
    Witam
    Szukam informacji na temat działu sprzedaży Imperial Tobacco.
    Zostałem zaproszony na rozm. kwalifikacyjną. Czego można się spodziewać? Jak
    atmosfera, zakres pracy, płaca? Dzięki wielkie za opinie.
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: K Re: Imperial Tobacco IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.02.09, 01:12
        Up
      • Gość: gość Re: Imperial Tobacco IP: 83.2.199.* 24.06.09, 21:56
        witam
        Pracuje już w tej firmie trzy lat i jestem przekonany że jest to
        jedna z niewielu jeżeli nie jedyna normalna firma branży tytoniowej.
        Pracować trzeba jak wszędzie z tą różnicą że tutaj jest to docenione.
        Pozdr.
        • Gość: same buraki Re: Imperial Tobacco IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.08.09, 16:42
          witam zapytaj sie kolego na rozmowie co ta sa za ludzie ktorych nazywaja dzedaj
          (konfidenci) ktorzy sa pracownikami i donosza na wszystko za to maja wysze
          wyplaty jest tam ich masa!!!
          • Gość: DZEDAJ Re: Imperial Tobacco IP: *.icpnet.pl 10.10.09, 18:55
            Drogi Gościu. Widzę, że wiedzę na temat otaczającego Cie swiata
            czerpiesz wyłącznie z brukowców opisujących kolejne akcje CBA
            i wszędzie widzisz agentów, którzy dybią na Cieie i Twoją
            prywatność. Może masz coś na sumieniu i dopadła Cię mania
            prześladowcza?
            Tak się składa, że jestem własnie obserwatorem dzedaj (konfidentem
            haha ) i pozwolę sobie sprostować kilka faktów. Po pierwsze - na
            nikogo nie donosimy, po drugie - nie dostajemy żadnych dodatkowych
            pieniedzy, po trzecie proponuję, żebyś się do
            doinformował na czym polega nasz program. Jeśli chcesz to zapraszam
            możesz stac się jednym z nas.
            • Gość: katapilar Re: Imperial Tobacco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.09, 18:36
              KŁAMIESZ!!!!!!!!!!I ŚCIEMNIASZ!!!!!!!!!!!!!!
              KAPUJECIE,KAPUJECIE I DOSTAJECIE ZA TO KASĘ!!!!!!!!!
              Są tacy w śród was co nawet donoszą z przyzwyczajenia
              na własne rodziny !!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Żenada i nie kłam kapusiu na forum!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: PH Re: Imperial Tobacco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 17:45
            Nie opowiadaj bajek. Tacy sa wszędzie, nie tylko w tej firmie i nazywa się Ich d....włazami. Ale uwierz, że nikt nikomu za to nie płaci nagród czy premii. Te można dostać tylko za wyniki i cyfry. Czarne na białym. Nie wprowadzaj więc ludzi w błąd. A może jestes rozgoryczonym DZEDAJ, że Twoja taktyka nie przyniosła Ci spodziewanej kasy i piszesz takie niesamowite rzeczy? Fantazję widać masz niesamowitą, wiec kto wie...
      • Gość: abc Re: Imperial Tobacco IP: 94.254.161.* 07.08.09, 17:54
        niepalących szukają
      • Gość: paula Re: Imperial Tobacco IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.09, 20:44
        he he,nie da rady,ajlepsi tylko się tu dostaja
        • Gość: kuntakinte Re: Imperial Tobacco IP: 188.33.97.* 04.12.09, 21:07
          Ta najlepsi ale chyba ściemniacze, kiedyś tam pracowałem ale nie
          potrafiłem się odnaleść, gość z którym jeźziłem na przyuczeniu
          ładował na wystawce atrapy i raportował dystrybucję - czad. w
          szafach marki premium to glównie atrapy. że ci kierownicy na to oko
          przymykali. jednym slowem Matrix. szans rozwoju żadnych ph tyraja po
          8 lat na tym samym stanowisku gdzie chłopaki z konkurencji JTI
          awansuja nawet po roku czasu i wy piszecie że tu ludzi doceniają,
          śmiech mnie ogarnia i cieszę się że sie zwolniłem
      • Gość: mariano Re: Imperial Tobacco IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.10, 18:20
        Witam,
        chciałbym odświeżyć temat związany z tą firmą. Może ktoś podzieli się informacjami na temat tego jaka jest podstawa, ile realnie można wyciągnąć, jak się sprzedaje produkty imperial'a, czym jeżdżą ph, jaka atmosfera, jakie są wady tej firmy itp.

Pozdrawiam
        • Gość: root Re: Imperial Tobacco IP: *.aof.su 31.03.10, 19:07
          Zrobiłem sobie mały research i znalazłem tylko kilka mało negatywnych informacji n/t tej firmy, do tego były wygłoszone przez pracowników produkcji (chyba); żaden PH się nie wywnętrzał (jak to jest w przypadku BATa) więc chyba nie ma dramatu... tak myślę; ktoś zechce mnie wyprowadzić z ewentualnego błędu?
        • annataylor Re: Imperial Tobacco 31.03.10, 20:15
          jeżdżą VW Caddy :)
          • Gość: root Re: Imperial Tobacco IP: *.cable.ziggo.nl 31.03.10, 22:17
            Czyli fajne auta - nie ma jak caddyllak :P

Coś więcej ktoś wie? Może ktoś psy powiesza? Albo pochwali? Najlepiej rzeczowo i bez emocji :)
            • Gość: Gość Re: Imperial Tobacco IP: 193.107.198.* 08.04.10, 19:41
              witam , zostałem zaproszony na rozmowe na stanowisko PH , proszę o
              dobre rady, na co mam uważać i czego nie powiedzieć ;) dzięki
              pozdrawiam ..będę wdzięczny za dobre i złe informacje....
              • Gość: arcen Re: Imperial Tobacco IP: 83.238.116.* 24.05.10, 19:03
                i jak po rozmowie może podzielisz sie informacjami ponieważ ja też taką mam mieć
                a nikt nie napisał nic rzeczowego czyli jakie zarobki i ile naprawde można
                zarobić itd ...pomoże ktos ?
      • Gość: Kinia Rozmowy kwalifikacyjne w Imperial - NIE NA TEMAT IP: 95.108.59.* 29.04.10, 22:36
        Witam, z bliskich mi źródeł rozmowa kwalifikacyjna na stanowiska techniczne
        chyba nie dotyczy danej dziedziny. Podczas rozmowy brano pod uwagę NIE -
        techniczne umiejętności, wiedzę specjlalistyczną w zakresie inżynierii a BRANO
        JEDYNIE CECHY DOBREGO MARKETINGOWCA LUB LUDZI PO ZARZĄDZANIU. Dlatego uważam ze
        firma nie jest dobrze przygotowana do takich rozmów. Kierują się jedynie
        "motywacją", "przywództwem w grupie". Wynika z tego, iż firma Imperial Tobacco
        wybiera sobie kadrę nie - najlepszych inżynierów a najbardziej wyszczekanych
        cwanianów.
      • Gość: ja Re: Imperial Tobacco IP: 79.139.125.* 26.09.10, 10:40
        witam. pracuje i IT od 4 lat (w woj. lubelskim) i właśnie stoję przed dylematem - przyjąć zwolnienie czy przenieść się na inny teren. Szukam informacji jak wygląda teren w województwie lubuskim, jak wygląda sprzedaż naszych marek itp, itd. proszę o info jak najszybciej, bo do jutra muszę podjąć decyzje - z góry dziękuje
      • Gość: janusz Re: Imperial Tobacco IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.10, 19:15
        Koleżanki i koledzy PH, napiszcie proszę jak wygląda próba terenowa w Imperial Tobacco ? Ostatnim etapem rekrutacji jest właśnie próba terenowa. Jaki konkretnie ma przebieg, ile trwa? jakie zadania są stawiane osobie starającej się o pracę. Prosze o informacje. Z góry wielkie dzieki.
        • Gość: ktoś Re: Imperial Tobacco IP: 195.184.83.* 08.12.10, 22:37
          Próba terenowa tak jak sama nazwa mówi odbywa się w terenie. PH wejdzie do punktu uprzedzi, że wizytę zrobi za Niego ktoś inny (nie wiem czy poinformuje, że jest to rekrutacja) po czym wchodzisz z rekrutującymi i prowadzisz wizytę a Oni Cię obserwują jak nawiązujesz kontakt, jak prowadzisz rozmowę, czy trzymasz się standardu (kolejności kroków) wizyty itd. Po wszystkim omawiacie wizytę (taki jest standard na treningach) i też będą obserwować jak przyjmujesz uwagi, ewentualną krytykę. A później umówią się na odpowiedź i tylko czekać.
          • Gość: anulka Re: Imperial Tobacco IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.03.11, 21:00
            Witam. Byłam na rozmowie na st. PH i rozmawiałam z P. Antkowiak czeka mnie o ile się zakwalifikuje kolejny i kolejny etap!!! Po jakiego gwinta tyle etapów...chore. No ale cóż strasznie mi zależy bo już jakiś czas szukam pracy i jest nie wesoło... Następna rozmowa ma być z regionalnym hmm. Wiecie może kto jest kierownikiem na Krakowie i czego mogę się spodziewać na tej rozmowie? Napiszcie proszę bo bardzo mi zależy.
      • truten.zenobi to już było... spamujesz czy prowokujesz? 07.12.10, 08:09
        nie będę się powtarzał:
        forum.gazeta.pl/forum/w,23,117339259,117356313,Re_Imperial_Tobacco_przedstawiciel_handlowy.html
        • Gość: janusz Re: to już było... spamujesz czy prowokujesz? IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.10, 22:20
          co było???
          jakoś nie widze nigdzie informacji odnośnie "próby terenowej"...
          jak kolego wiesz cos na ten temat to podziel sie tym tutaj na forum. Z góry dzięki
          • truten.zenobi Re: to już było... spamujesz czy prowokujesz? 08.12.10, 22:03
            > co było???
            zauważyłem ze co jakiś czas pojawia się dziwnie podobny wątek - mnie to wygląda na jakąś formę spamu.

co do firmy to raczej mam do czynienia z jej klientami i z tego wnioskuje że jej pracownicy nie mają zbyt słodko - generalnie branża się kończy...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka