Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jaka praca dodatkowa w Warszawa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 23:03
    Witam,

Potrzebuję dorobić troche do pensji, znalazłem się w ciężkiej sytuacji
    finansowej. Jestem pracownikiem etatowym więc wchodzi w grę praca wieczorami
    lub w weekendy. Co polecacie (na wielu ofertach się już "przejechałem") więc
    nie interesuje mnie

- statystowanie
    - klikanie w bannery, reklamy, odświezanie stron www
    - sprzedaż usług finansowych i innego badziewia
    - inne umowy agencyjne

Co polecacie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Lukasz Re: Jaka praca dodatkowa w Warszawa IP: *.chello.pl 30.03.09, 23:29
        Roznoszenie ulotek ?
        Kelnerowanie ?
        Nie piszesz co umiesz więc trudno poradzić coś bardziej sensownego.

• Gość: Mike Re: Jaka praca dodatkowa w Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 23:36
          Słuszna uwaga
          Posiadam wyższe wykształcenie (ekonomiczno-prawnicze) oraz kilkuletnie
          doświadczenie zawodowe (w różnych branżach), więc kelnerowanie i ulotki CHYBA
          nie wchodzą w grę. Chociaż nie nastawiam się na pracę dodatkową tylko i
          wyłącznie w swoim zawodzie.
          No i masz rację. trudno poradzić coś sensownego :(
          • Gość: marta Re: Jaka praca dodatkowa w Warszawa IP: 194.140.107.* 01.04.09, 13:30
            mike ja marzylam o takim wyksztalceniu... a gdzie pracujesz
            normalnie ? ... i co bys chcial dodatkowo robic
            • Gość: mike Re: Jaka praca dodatkowa w Warszawa IP: 85.232.250.* 01.04.09, 19:03
              Marto,

Nie będę pisał na forum gdzie pracuję i czym się zajmuję ale chętnie prześlę
              swoje CV potencjalnemu pracodawcy/partnerowi :-)
              W zasadzie fajnie gdyby była to praca związana z moimi studiami, Chociaż pracą
              fizyczną też nie pogardzę
              Jak napisałem w pierwszym poście pilnie potrzebuję "dorobić"
      • Gość: fiuuu Re: Jaka praca dodatkowa w Warszawa IP: *.aster.pl 01.04.09, 20:01
        znasz dobrze język/języki obce? Zacznij dawać korki. Teraz sezon trochę nie
        bardzo,ale jeszcze się nieraz ktoś przed maturą obudzi. No i młodsze dzieciaki,
        które mają jeszcze czas do końca roku szkolnego. Chętni się na pewno znajdą. W
        stolicy spokojnie możesz mieć stawkę 45/60minut.

Jeśli masz wykształcenie ekonomiczne to pewnie matma na poziomie gimnazjum też
        nie jest dla ciebie problemem. Zarobek podobny jak przy językach.

Masz też badania rynku płatne, nie jest to dochód stały i regularny, ale te dla
        pracowników sektora ekonomicznego są nieźle płatne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka