Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 11:10
    Czy ktoś był na rozmowie w Gallaher Polska, jak ona wyląda? jakie są zarobki?
    Obserwuj wątek
      • aniel Re: Gallaher 15.12.03, 12:10
        ha wyslalam zgloszenie i na razie czekam, tez poszukuje info na temat pracy
        tam, ale jak na razie nic nie wiadomo...
      • Gość: michu Re: Gallaher IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.03, 22:34
        Szkoda waszego czasu. Praktycznie rekrutacja w tej firmie juz zostala
        zakończona, jezeli kogos szukaja to jest to czysty przypadek - wiem od
        znajomego, ze słabo płacą.Rekrutację przeprowadzała firma Grafton -cos kolo
        sierpnia bylem tam na rozmowach.Kobitka goraco zapewniala, ze na 100 % mnie
        powiadomi o dalszym etapie rekrutacji,mamy koniec grudnia Pani jeszcze nie
        dzwonila, moze zadzwoni na gwiazdke..........
        • Gość: palacz Re: Gallaher IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 23:01
          od sierpnia były jeszcze ze trzy ogłoszenia na różne stanowiska w FF,
          a Ty już wiesz ,że rekrutacja zakończona ?
          poza tym firma stale zwiększa swój udział w rynku ,a to zawdziecza
          tylko siłom ff , które musi rozwijać , chcąc walczyć o każde pół procenta rynku
          z PM ,BAT ,REE ,Seitą i HoP
          "słabo płacą" - to znaczy - ile to jest słabo ?
          dla Ciebie słabo to moze być np.2 tys.na reke , dla drugiego to marzenie
          ściętej głowy
          • Gość: sötnos Re: Gallaher IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 12:26
            na pewno pracuja tam sympatyczni ludzie ( mam z nimi kontakt, jako z klientem)
            takze chyba zle nie placa...
          • Gość: michu Re: Gallaher IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.03, 23:14
          • Gość: michu Re: Gallaher IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.03, 23:18
            cosik duzo wiesz na temat działki tytoniowej, takie skróty znają tylko ludzie z
            branży zalatuje mi tu prywatą kolego ?
            • Gość: palacz Re: Gallaher IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 08:56
              siedziałem w branży kupe lat ale teraz działam w innej czesci rynku,
              kto wie - moze wrócę ?
              a o rekrutacji do Gallahera cosik mi sie obiło
              i wcale sie nie skonczyła
              tak wiec michu - nie trzeba straszyc , ale dawac ludziom nadzieje
              szczegolnie z okazji swiat :-)
              • Gość: michu Re: Gallaher IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 22:45
                można dac im nadzieję, tylko co im ta nadzieja da ? kolejne rozczarowanie,
                zobacz kiedy ten gostek widział to ogłoszenie i śmiem twierdzic, ze cały czas
                zyje nadzieją, że zadzwonią i będą chcieli rozmawiac. Też żyłem nadzieją jak
                szukałem pracy zwłaszcza kiedy zalezalo mi na jakims stolku, ale powiem Ci, że
                życie szybko zweryfikowało moje oczekiwania, poglądy, nadzieje. Trzeba walczyc,
                aby wygrać, a nadzieję można sobie wsadzić w .......... Bardzo przepraszam,(
                zwłaszcza "palacza" ) jeżeli kogoś uraziłem, ale taki mam pogląd na tę sprawę,
                po kilku latach pracy jako "rep", a domyślam się, że o to stanowisko właśnie
                chodzi.
                pozdrawiam - zwłaszcza "palacza"
                • Gość: palacz Re: michu głównie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.03, 22:48
                  pozdrawiam świąteczno -serdecznie ! :-))
                  absolutnie mnie nie uraziłeś , piszesz po prostu jak Ci leży
                  na wątrobie - i tyle ;
                  podań oczywiście jest sterta jak zwykle w ostatnich latach
                  do firm , które płacą "ponadnormatywnie" czyli ponad 700-800 na rękę
                  (co się niestety robi coraz smutniejszym zwyczajem)
                  no i samochód (nie zachodni , ale południowy :-) jest do dyspozycji repa ;
                  jesli chodzi o terminy - to do kolegów z początku wątku - jeśli nie zadzwonią
                  do Was do 10 stycznia - to temat Gallahera możecie uznac za niebyły

i to by było na tyle
            • Gość: ja Re: Gallaher IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 09:17
              ja z zupełnie innej branzy a nie obce mi tye skróty .
              pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka