Gość: Sisi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 10:54 Witam, Proszę o opinie i informacje na temat pracy w portalu. Interesują mnie szczególnie warunki na stanowisku Account managera - Sopot. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosiaczek Re: Praca w Pracuj.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 16:29 Grupa Pracuj to jedna z lepszych firm w Polsce. Mamy duże rozeznanie na rynku pracy i dlatego wiem, co mówię. Opieka w medicover, dofinansowanie studiów, języków, karta multisport... Szkolenia sprzedażowe i nie tylko. A przede wszystkim świetna ekipa, z którą aż chce się pracować... Jasne ,że kryzys dopada każdego i trochę zmian nastapiło, ale i tak jest bardzo pozytywnie :) Ja polecam... Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Praca w Pracuj.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 09:33 A jak mniej więcej kształtują się zarobki? I proces rekrutacyjny? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiaczek Re: Praca w Pracuj.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 23:11 Zarobki to w sales podstawa + prowizja... Więc wszystko zależy od chęci :) i od umiejętności negocjacji na początku ;) A proces rekrutacyjny jest kilkuetapowy... na wybrane stanowiska sa organizowane assesment center ... W tym roku GP przyjmuje również stażystów i praktykantów. Ja sobie te firmę bardzo chwalę... Zwłaszcza jak rozmawiam ze znajomymi... to robi mi się miło, że u mnie jest lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Praca w Pracuj.pl IP: *.hhgroup.com 14.07.09, 16:00 Witam, również sporo dobrego słyszałem o tej firmie. W każdym razie polecam i pozdrawiam Panią Małgorzatę ; ) Odpowiedz Link Zgłoś