Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w exilion

• Gość: iwka Re: praca w exilion IP: 109.243.42.* 29.06.10, 13:52
        To prawda.
        Zobaczcie co znalazłam w internecie:
        wyroki.eu/component/sobi2/?sobi2Task=sobi2Details&catid=7&sobi2Id=74
        • Gość: anton Re: praca w exilion IP: 46.112.197.* 05.07.10, 09:01
          Nie rozumiem tych osób, które w ten sposób oczerniają każdą firmę.
          Ja uważam, że należy zadać sobie pytania i na nie odpowiedzieć.
          Czy samemu pracowałem w tej firmie ponad 3 miesiące?
          Czego się nauczyłem? bądz nauczyłam?
          Czy moja praca była na 100% czy może na 10?
          Jak oceniam siebie?
          Co mogłam, mogłem lepiej zrobić?
          Czy przestrzegałam(em) zasad które obowiązują w tej firmie?

Musisz pamiętać, że na forum będą pisały osoby, które mało w życiu osiągnęły.
          Osoby, którym łatwiej jest zrzucić wine na kogoś innego. Takie osoby nie biorą
          spraw w swoje ręce.
          Zauważ, ze na każdym forum piszą bzdury. O każdej znanej osobie, nawet o Janie
          Pawle II. Piszą złe opinie o filmach. Gdybyś teraz przed pójściem do kina
          poczytał forum to ciekaw jestem czy posłuchał byś opinii czy wolisz samemu
          sprawdzic... Ostatnio przeczytałem na forum o nowym porsche i tam również jest
          napisane dużo negatywnych słów: " co za idiota kupuje porsche?" , Za tą kase
          bym miał 10 Opli Astra. Zauważ , że osoba którą stać na porsche musiała te
          pieniądze zarobić. Prawda jest taka, że każdy osobiście samemu powinien
          sprawdzić jak wiele można się nauczyć w firmie doradczej i co może osiągnąć.
          Pamiętaj, że im większa firma tym więcej o niej będą pisać.
      • Gość: brodypad Re: praca w exilion IP: 109.243.186.* 19.07.10, 22:04
        No własnie widziałem Cie w Salonie w WARSZAWIE JAK ogladałes porsche....
      • Gość: hahaha Re: praca w exilion IP: 62.233.181.* 20.07.10, 09:42
        Jasne postawienie tematu dotyczy dużych pośredników którzy mówią, że
        zapewniają reklame, biuro, szeroką paletę produktów, zwrot
        początkowych kosztów zus i telefonu na początek i np. 20-40%
        prowizji agenta od przychodów z ich sprzedaży. I to jest jasne
        postawienie sprawy.
        A jak ktoś kaze sobie jeszcze płacić za to że zatrudnia to jest g.
        nie pośrednik więc moze liczyc tylko na zatrudnianie agentów bez
        doświadczenia i z zerową wiedzą o finansach.
      • Gość: hahaha Re: najlepsza praca IP: 62.233.181.* 20.07.10, 10:01
        > I jeszcze ja jeśli można... :) samochód prezesa zaczyna się od B a
        > nie od P dlatego, że po pierwsze - samochód rejestruje się tam
        gdzie
        > się jest meldowanym, a po drugi istnieje takie coś jak leasing i
        > wtedy samochód jest zarejestrowany na firmę która kredytuje, tam
        > właśnie gdzie jest jej siedziba.

Samochód w Leasingu jest rejestrowany tam gdzie jest siedziba albo
        tam gdzie będzie używany, albo tam gdzie sobie życzy klient. Tak
        jest w dużych firmach leasingowych. Nie kazdy klient z Warszawy
        bedzie chciał rejestrować samochód we Wrocławiu i firmy Leasingowe
        nauczyly się już dawno realizować formalno-prawne wymagania klientów
        w tym względzie.
      • Gość: sprawdziłem [...] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.10, 07:11
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Frodo Baggins Re: praca w exilion IP: 89.240.211.* 27.07.10, 18:22
        Ciekawe ile na tym interesie jednostek sukcesu firma straciła?
      • Gość: PRAWDA Re: praca w exilion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.10, 09:51
        Podobno sprzedawali jajka na bazarku, może tam wrócili...
      • Gość: CINEK Re: praca w exilion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 19:02
        Jestem za, bo innego sposobu nie ma..!!!!!!
      • Gość: Cinek Re: praca w exilion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 19:04
        Jest jeszcze pan MAŁGORZATA w biurze ( a może w bloku na peryferiach)...
      • Gość: Arkiel Re: praca w exilion IP: *.icpnet.pl 02.12.10, 20:25
        Mamy początek grudnia i ani ZUSu, ani kasy, ani kontaktu od prezesa...
      • Gość: niezainteresowany Re: praca w exilion IP: 81.190.127.* 29.12.10, 20:08
        Najniższa składka w Aegon to 200zł...
      • Gość: jeti Re: praca w exilion IP: *.play-internet.pl 17.05.11, 09:57
        Exilion juz nie istnieje. Zastanowcie sie co piszecie. Kazdemu zdaza sie kryzys. ja pracowalem na koncu w pruszkowie. ogolnie mozna sie bardzo duzo nauczyc. szkoda ze firma padla. Brak finansowanie. Sa to mlodzi ludzie ktorzy daza do sukcesu tylko zabraklo im pieniedzy. Piotr slezak fajny facet i wierze ze nie raz go zobaczymy. Pan Marcin jest swietnym gosciem i za to mu chwala. Przeczytajcie sobie w umowie, ze po zakonczeniu wspolpracy prowizja moze zostac w firmie i tak robi kazdy to nie jest dziwne. tak robi aktio, nowizjon, wszystkie banki i wszystkie inne firmy.
      • Gość: gosc Re: praca w exilion IP: *.32.radom.pilicka.pl 13.09.11, 15:54
        To jest proste, na zasadzie zastaw się a postaw się. Człowiek zapewne przeszedł kilka szkoleń NLP, gdzie PSEUDOMENTORZY, którzy sami nic nie osiągają, serwują szkolenia, przyjeżdzając na nie sami wypożyczonymi autami luksusowymi i biegają po scenie, skaczą podniecają siebie i widownie tekstami typu MOŻESZ BYĆ WIELKI, możesz osiągnąć sukces itp piorąc ludziom mózg w bani doszczętnie. Po kilku takich szkoleniach niektorzy naiwniacy zamiast iść po zdrowy rozsądek, otwierają pod wpływem imuplsu własne firmy, które ładują w problemy finansowe i przy tym wkurw...ją wierzycieli do granic możliwości. Pod wpływem wypranego mózgu nie dopuszczają do siebie faktu porażki i nadal zgrywają biznesmenów z dziurawymi kieszeniami i ściganymi przez hordy "niedobrych wierzycieli". Tacy ludzie cały czas kombinują na lewo i prawo jak wciągać nowe osoby w jakieś durne działania, żeby trzymać się ciągle nogami i zębami swoich chorych idei i nadziej na lepsze, bogate i przeładowane furą pieniędzy jutro.
        Wiem to bo sam byłem przez rok członkiem MLM i w porę się wybiłem stamtąd bo mnie też pewnie dzisiaj by ganiali za długi i musiałbym co chwila zmieniać telefony:)
      • Gość: piter Re: praca w exilion IP: *.32.radom.pilicka.pl 18.10.11, 11:29
        Zainteresowanych, szukających info zapraszam na articelos@yahoo.com rozdaję "cukierki za darmo", że tak morsem napiszę;) Pozdrawiam
      • Gość: corm Re: praca w exilion IP: *.astral.lodz.pl 01.04.12, 21:36
        podaj adres, szkoda mi kasy na telefon do ciebie !
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka