Gość: Ktoś IP: *.zax.pl 24.08.09, 14:27 Witam! Czy ktoś może coś na pisać jak się pracuje w firmie WAKOZ Sp. z o.o. na stanowisku kierowniczym kierownik budowy/robót. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: WAKOZ IP: *.chello.pl 08.09.09, 17:30 beznadziejnie firma rodzinna buraków!!!! nie znasz dnia ani godziny kiedy mozesz poleciec z niej za byle co np. za to ze prezes ma za mało powietrza w oponie swego mercedesa!!!!słownictwo w zasadzie na k....ch.... spie.... i tak dalej słów powszechnie używanych w biznesie i przez normalnych ludzi nie rozumie!!!! wieczne problemy finansowe firmy odradzam prace w tej firmie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaveli Re: WAKOZ IP: *.slupsk.vectranet.pl 23.12.09, 11:04 Czlowieku bajzel i tyle ludzi mają za nic na swieta zostawiają pracownikow bez premii i bonow i szukaja kogo zwolnic,pracowałem -nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: WAKOZ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.02.10, 15:37 Pracuję, pensja zawsze 10 każdego miesiąca jest, premia też w każdy miesiąc, zarobki wyższe niż gdzie indziej chociaż praca 12h dziennie to norma. Jak ktoś nie boi się ciężkiej roboty to polecam. Opie...ć się nie da, zaraz na wylocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rad Re: WAKOZ IP: *.ozd.abpl.pl 15.03.10, 12:14 kolega pracował na wozidle ,miałem tam isc do pracy ale szbko wybił mi z głowy.podobno rodzinny interes ,ciotki ,kuzyni i takie tam.każdy kazdego podpier...la.co tu mówić kaszuby i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś