esprit6 21.05.04, 19:04 Powoli zblizaja sie wakacje i zaczyna sie okres urlopowy. Gdzie sie wybieracie w tym roku? Moze ktos moze polecic cos ciekawego w kraju albo za granica? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia_22 Re: Wakacje 21.05.04, 19:59 Razem z moim M.jedziemy do Norwegii(konkretnie do Oslo),mam nadzieję,że uda się nam wziąść urlopy zaraz po sesji :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelsalo Re: Wakacje 22.05.04, 00:02 Jabym polecił Węgry-Hajduszloboszlo..super park wodny i nie tak drogo!Jakies 330 km z Mielca!Ceny niewysokie-wynajecie domku jakies 25 zł/doba..wejscie na baseny kolo 10-15 zł na cały dzien!Wypas!!!Tylko wezcie tr4oche jedzenia z Polski..chleb tam jest okropny :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
asia_22 Re: Wakacje 22.05.04, 12:10 Ceny w sumie podobne jak na Słowacji.Byliśmy w ubiegłym roku i pokoje wynajelismy za 25zł. Odpowiedz Link Zgłoś
sekwoja1 Re: Wakacje 13.06.04, 23:14 pawelsalo napisał: > Jabym polecił Węgry-Hajduszloboszlo..super park wodny i nie tak drogo!Jakies > 330 km z Mielca!Ceny niewysokie-wynajecie domku jakies 25 zł/doba..wejscie na > baseny kolo 10-15 zł na cały dzien!Wypas!!!Tylko wezcie tr4oche jedzenia z > Polski..chleb tam jest okropny :-))) Faktycznie fantastyczne miejsce wlasnie przed tygodniem wrocilam z Hajduszoboszlo ale za wynajecie domku za dobe od osoby placilismy 40zl a wejscie na basen 16 zl domek mial kuchnie , lazienke Wc, plac na samochod a co do chleba jest bulkowaty. Pawelsalo jesli mozesz napisz jaki standart mial Twoj domek za 25 zl i czy byl daleko od basenow, bo my mielismy do basenow 300 m od domkow Odpowiedz Link Zgłoś
ispaniola Re: Wakacje 22.05.04, 16:24 Ja w Polsce zawsze decyduję sie nie na morze, bo drogie i często zimne, nie na góry, bo nie jestem typowym łazikiem, ale na jeziora. Uwielbiam Jezioro Białe, rożnowskie, Mazury. Moim zdaniem nic nie przebije jezior, ale wiesz jak to jest: każdy lubi cos innego. Odpowiedz Link Zgłoś