21.05.04, 19:04
Powoli zblizaja sie wakacje i zaczyna sie okres urlopowy. Gdzie sie wybieracie w tym roku?
Moze ktos moze polecic cos ciekawego w kraju albo za granica?
Obserwuj wątek
    • asia_22 Re: Wakacje 21.05.04, 19:59
      Razem z moim M.jedziemy do Norwegii(konkretnie do Oslo),mam nadzieję,że uda się
      nam wziąść urlopy zaraz po sesji :)
      • pawelsalo Re: Wakacje 22.05.04, 00:02
        Jabym polecił Węgry-Hajduszloboszlo..super park wodny i nie tak drogo!Jakies
        330 km z Mielca!Ceny niewysokie-wynajecie domku jakies 25 zł/doba..wejscie na
        baseny kolo 10-15 zł na cały dzien!Wypas!!!Tylko wezcie tr4oche jedzenia z
        Polski..chleb tam jest okropny :-)))
        • asia_22 Re: Wakacje 22.05.04, 12:10
          Ceny w sumie podobne jak na Słowacji.Byliśmy w ubiegłym roku i pokoje
          wynajelismy za 25zł.
        • sekwoja1 Re: Wakacje 13.06.04, 23:14
          pawelsalo napisał:

> Jabym polecił Węgry-Hajduszloboszlo..super park wodny i nie tak drogo!Jakies
          > 330 km z Mielca!Ceny niewysokie-wynajecie domku jakies 25 zł/doba..wejscie na
          > baseny kolo 10-15 zł na cały dzien!Wypas!!!Tylko wezcie tr4oche jedzenia z
          > Polski..chleb tam jest okropny :-)))

Faktycznie fantastyczne miejsce wlasnie przed tygodniem wrocilam z
          Hajduszoboszlo ale za wynajecie domku za dobe od osoby placilismy 40zl a
          wejscie na basen 16 zl domek mial kuchnie , lazienke Wc, plac na samochod
          a co do chleba jest bulkowaty.
          Pawelsalo jesli mozesz napisz jaki standart mial Twoj domek za 25 zl i czy byl
          daleko od basenow, bo my mielismy do basenow 300 m od domkow
    • ispaniola Re: Wakacje 22.05.04, 16:24
      Ja w Polsce zawsze decyduję sie nie na morze, bo drogie i często zimne, nie na
      góry, bo nie jestem typowym łazikiem, ale na jeziora. Uwielbiam Jezioro Białe,
      rożnowskie, Mazury. Moim zdaniem nic nie przebije jezior, ale wiesz jak to
      jest: każdy lubi cos innego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka