Dodaj do ulubionych

zespół muzyczny Verda Mielec

24.01.13, 13:09
Potrzebuje opinii na temat zespołu Verda z Mielca
może grał u kogoś na weselu?
Obserwuj wątek
    • kajeczka18 Re: zespół muzyczny Verda Mielec 26.01.13, 14:28
      Grali u mnie na weselu. Polecam ich. Poprowadzili impreze bardzo fajnie. Goście się świetnie bawili, również zespół chwalili. Nie robią częstych i długi przerw. Grają tak by każdemu się spodobało. Zabawy w trakcie wesela są również fajne, choć wszystko wcześniej z Młodą Parą ustalają:) Polecam ich:)
      • beata174 Re: zespół muzyczny Verda Mielec 26.01.13, 20:27
        dziękuje za odpowiedź i jak masz moze jakiś krótki fillmik z wesela zeby bylo widac jak graja i mogla byś mi przesłac to podaje maila beata9011@vp.pl
      • monika9555 Re: zespół muzyczny Verda Mielec 06.05.13, 17:30
        Witaj czy mogłabym prosić o jakiś filmik z wesela o zobaczyć jak grają na żywo. Z góry bardzo dziękuję oto mój mail: monia-cichowska@wp.pl
      • anki345 Re: zespół muzyczny Verda Mielec 22.07.13, 12:58
        Byłem raz na weselu, na którym ten zespół grał i szczerze mówiąc okazał się dla mnie i dla gości niemiłym zaskoczeniem. Członkowie tego zespołu nie dość, że się spili, to jeszcze pokłócili się z parą młodą o długość grania i wesele toczyło się w bardzo nieprzyjemnej atmosferze. Ale szczerze mówiąc to nie ma ich za co winić, bo są jeszcze młodzi i niedoświadczeni. Niemniej jednak nie polecam.
        • lincia326 Re: zespół muzyczny Verda Mielec 27.08.13, 21:51
          Tak więc... Moja siostra ze swoim mężem zainwestowała w nich na swoje wesele. Muszę przyznać, że wcześniej już o nich słyszałam, więc znałam ich możliwości. Tak jak sądziłam, spełnili oczekiwania. Siostra była bardzo zadowolona z decyzji, goście się dobrze bawili i gratulowali jej tego wyboru. Zagrali oryginalnie, wykazali się profesjonalizmem, a wokalistka ładnie śpiewała. Po prostu wariaci. Jak ktoś chce naprawdę odjazdowe wesele, powinien tą pozycję rozważyć. ;) Członkowie tego zespołu się spili? bardzo ciekawe.. !! Na weselu nawet na stole wódka nie stała.. Widzę , że niektórzy są zazdrośni i wymyślają jakieś nieprawdziwe i niestworzone historie oraz fakty.. ;) Zespół to "zgraja" profesjonalistów :) Impreza od początku do końca poprowadzona w przemiłej atmosferze, niezwykle muzycznie, dobór repertuaru rewelacyjny. Goście wręcz się pytali i prosili o numer telefonu do Nich. Najważniejsze jest chyba to , że w dzisiejszych czasach są jednym z niewielu zespołów, które grają na żywo. ;) Polecam zespół z pełną świadomością tego, co piszę. Świetny repertuar, grają to, czego życzą sobie goście i porywają do tańca. W dodatku są przemili i mają wielkie poczucie humoru.
        • dorotadudzik Re: zespół muzyczny Verda Mielec 07.10.14, 23:41
          Jak to spili? Kłócili z parą młodą? To nie chodzi napewno o zespół Verda. Byłam już 2 razy na weselu z tym zespołem (moim i mojego brata) i bardzo chwalę, nie wypili ani kropli alk. a co najważniejsze zawsze są ugodowi w każdej sytuacji. POLECAM ICH NA WESELE !!
      • klara2013-1994 Re: zespół muzyczny Verda Mielec 24.02.14, 08:01
        Witaj czy mogłabym prosić o jakiś filmik z wesela o zobaczyć jak grają na żywo. Z górydziękuję to mój e-mail: klara2013-1994@o2.pl
    • mimka84 Re: zespół muzyczny Verda Mielec 22.03.13, 12:55
      też proszę o filmiki jak zespół gra na weselu. mimka88@interia.pl
    • piotre.k.89 Re: zespół muzyczny Verda Mielec 27.08.13, 21:37
      POLECAM ! najlepszy zespoł w okolicy. Świetnie graja umieją zabawic młodzież i starszych ! a to najwazniejsze ! świetnie przy nich zesmy sie bawili. !!!

polecam bardzo swietny zespol !
    • agagaga45 Re: zespół muzyczny Verda Mielec 01.05.14, 00:37
      Zespol Verda jest złożony z nieodpowiedzialnych smarkaczy, którzy maja ogromny bałagan! Dwóch braci nie potrafi sie dogadać ze sobą na temat tego kto na kiedy rezerwuje ich zespol. Ja zarezerwowalam datę na następny rok już w tamtym roku, zostałam zapewniana przez zespol, ze zapisali termin i jest pewny na 100% ale nigdy nie mieli czasu na podpisanie umowy. Za każdym razem kiedy dzwoniłam zapewniali, ze wszystkojest zapisane i ze na podpisanie umowy mamy jeszcze czas, po czym w tym tygodniu pan z tego zespołu zadzwonił i powiedział, ze wszystko jest już nie aktualne bo podpisali umowę z kimś innym i on sobie nie przypomina, ze ze mną kiedy kolwiek rozmawiał! Szczyt chamstwa i tupetu! Tyle mam do powiedzenia na temat tego zespołu!
    • 1misiek61 Re: zespół muzyczny Verda Mielec 02.10.14, 13:29
      Widziałem Ich ostatnio w hotelu Rado w Mielcu , muszę przyznać że mnie zaskoczyli im plus. Nie spodziewałem się że tak młody zespół potrafi poprowadzić wesele tak sprawnie organizacyjnie i muzycznie. Repertuar utworów trafiony w dyszkę , dobrze się tańczy przy muzyce którą grają , czysto rytmicznie i dobre wokale.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka