Dodaj do ulubionych

Papilon :-(

02.09.04, 09:02
Byłam wczoraj na dyskotece w Papilonie.Było góra może 30 osób a muza taka
beznadziejna.Co się dzieje z tym Mielcem???
Obserwuj wątek
    • yapkovitz Re: Papilon :-( 02.09.04, 10:50
      Nie wiem co sie dzieje, bo tradycyjnie dawno w Mielcu nie bylem, byc moze sa
      otwarte nowe lokale, gdzie siedza ludzie, niestety muza grana w Papillonie mi
      nie odpowiada, z tego co pamietam jakies mlokosy graja densowate techno i
      uwazaja sie przy tym za gwiazdy mixerow:)))) Nie wiem w jakim kierunku dazy
      Papillon, bo gdy powstawal, byl inny klimat, inna klientela, nastawienie na
      dojrzalego konsumenta. Teraz podjerzewam ze chyba jakosc przeszla w ilosc.
      • combo1978 Re: Kiedys... 02.09.04, 11:10
        Kiedys wejscie w sobote do Papillonu bylo swego rodzaju nobilitacją. Wejsciowki
        trzeba bylo kupowac tydzien wczesniej i to na cala lożę. Bawilo sie tylko tyle
        ludzi ile bylo miejsc na sali. Dzieki temu klimatyzacja "wyrabiala". Do domu
        wracalo sie nie przesmierdnietym dymem z papierosow. Kelnerki byly w stanie
        zrealizowac kazde zamowienie ze swojego rewiru. Ludzie przychodzili ladnie
        ubrani. Fajne tez byly piatkowe dancingi z zespolem Fevers.
        A dzisiaj? Szkoda gadac. Dresiarstwo i technobarbie's.
        • haniballecter123 Re: Papilon :-( 02.09.04, 11:47
          Macie rację.Ja tu chciałam się normalnie pobawić i się nie dało.Próbowałam, ale
          z moim chłopakiem w pewnym momencie nie wytrzymaliśmy i się zmyliśmy.Poprostu
          puszczanie piosenek godzine w stylu "je baby jaka jesteś fajna kręć dupa itd"
          jest dobijające.A jak później na chwilę się zrobiło normalnie to techno do
          końca imprezy.To wszystko wyjaśnia dlaczego było 30 osób w porywach jak
          ochroniarze zeszli na dół

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka