06.07.05, 01:32
powiedzcie dlaczego w Mielcu jest taka nuda
nawet fajnego klubu nie ma zeby mozna pobawic
nie m,owiac o knajpce
jak jest jakas nowa to za tydzien schodza sie tylko ludzicka zeby ze smutna
mina wypic po 5 piw i isc do domu
kompletna nuda serio nie ma gdzie isc
no bo gdzie??
Studio - gimnazujm
Papilon - goraco, malo miejsca
zadnych imprez plenerowych
zadnych festynow z prawdziwego zdarzenia
popatrzcie na debice mniejsza od mielca
a jakie maja nie raz fajne imprezki
w koncu w mielcu dziala wiele firm dzialajacych
w skali kraju np. Multimedia a nawet Euroy czy swiata
jak Stomil Dębica potrafi zrobić Debica Debica to czy nasze kochane firmy nic
nie potarfia tyko wykorzystwac mielczan???
Obserwuj wątek
    • mani1 Re: NUDA 06.07.05, 07:25
      Nuda??? uważasz, że życie to tylko imprezki, zabwy itd a jak ich nie ma to
      nuda??? a może weźmiesz się za pracę i przestanie Ci się nudzić, pozmożesz
      rodzicom, podlejesz usychające drzewka w swoim rejonie, pomozesz charytatywnie w
      schronisku dla zwierząt a może jakiejś babci czy wujkowi na wsi za parę złotych
      lub tak normalnie z dobrego serca i zapomnisz co to nuda bo ci normalnie czasu
      braknie.
    • 2new Re: NUDA 06.07.05, 12:03
      Po pierwsze - chyba masz mało lat, skoro uważasz, że życie składa się tylko i
      wyłącznie z zabawy
      Po drugie - chba masz mało lat, skoro twierdzisz, że firmy powinny robic jakies
      imprezki (co do tego mają np. Multimedia?) W Dębicy rownież działają Multimedia
      (i w Brzesku też) i nie słyszałem żeby tam organizowali jakieś imprezy -
      uwierz, mam sprawdzone informacje.
      Po trzecie - chyba masz mało lat skoro twierdzisz, że mieleckie firmy
      wykorzystują klientów (np. Multimedia wykorzystuje klientów, którzy mają tańsze
      usługi telefoniczne i informatyczne za niżeszą cenę niż np. TP S.A.)
      Po czwarte - chyba masz mało lat, bo Twój styl pisania jest kompletnie
      niezrozumiały !!!

Zorganizuj sobie jeszcze 3 kumpli i zagrajcie w tysiąca - zabijecie nudę
      skutecznie. A jeśli nie potraficie w tysiąca, to we wojnę.
      • yapkovitz Re: NUDA 06.07.05, 13:49
        Spedzilem w Mielcu 28 lat zycia:)) uwazam to za wspanialy okres, dorastalem w
        okresie gdy nie bylo dvd, nie bylo internetu, ale za to bylo video:) W tamtym
        okresie nie spotkalem sie z pojeciem nudy, takie cos dla nas nie istnialo.
        Pisze jak moja wlasny dziadek, ale majac skonczone 33 lata, nie rozumiem
        wspolczesnej mlodziezy, jak mozna sie nudzic? bedac mlodym? jest tyle do
        zrobienia w mlodym wieku. Na starosc czyli po 30 tce, nie bedzie juz tak duzo
        czasu, teraz dla mnie cenna jest kazda godzinna, staram sie wypelniac czas. Nie
        chodze na imprezy bo nie mam czasu:) Rodzina jest tym cudownym srodkiem, ktory
        leczy z nadmiaru czasu i nudy:) Ale przeraza mnie slowo NUDA w ustach mlodego
        czlowieka, to objaw nihilizmu, marazmu, apatii. To jest przerazajace, tak sie
        rodza rozne patologie, z nadmiaru wolnego czasu.
    • oscarmielec Re: NUDA 08.07.05, 11:38
      taki mlody to juz moze nie jestem bo mam 20 kilka lat
      ciezko pracuje rzadko kiedy jestem w pracy po 8 godzin przewaznie wiecej i
      uwazam ze naleyz mi sie troche zabawy
      a nie tylko praca i praca
      a jesli chodzi o organizowanie imprez przez firmy to dla nich to jest forma
      reklamy
      przypomne tylko ze Multimedia jako jecsez Telent rozganizowała koncert Flinty
      promocyjny
      co prawda ja za nią nie przepadam, ale koncert był i dało sie coś zrobić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka