haniballecter123 31.03.05, 19:47 Byłam dwa dni temu w Restauracji solnej. No cóż bardzo dziwnie tam jest. Zastanawiałam się czy lampka z soli też leczy :-) ale tak poważnie co wy Mielczanie o owej restauracji sądzicie??? Dla mnie +2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
floton Re: Restauracja solna 04.08.05, 23:40 Koleżanka miała tam komunię dziecka - +4. Podają sztućce z gerlacha i to mi odpowiada. Od razu lepiej smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jul.s Re: Restauracja solna 05.08.05, 12:45 ....bomba .. dialog ;!!! .....co myslisz o restauracji "Podzamcze" ? .....niezła ..- koleżanka miała tam komunię /dziecka/ !! ...każdy okres w historii ma swoja "nowomowę" ......kiedys mówiło się np. "..za czym kolejka ta stoi...? a teraz np. ..." miałam komunię w restauracji "Podzamcze" "....to jest piękne ...małe a cieszy .." pozdrawiam julek Odpowiedz Link Zgłoś
floton Re: Restauracja solna 05.08.05, 18:16 Kiedyś warunki nas zmuszały do pokutowania w kolejkach,teraz pozwalają cieszyć się imprezą przygotowaną przez fachowa siłe w lokalu. To chyba brzmi optymistycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
eleek Re: Restauracja solna 06.08.05, 22:37 Ej, juls, te Twoje kropki to jakas okropna CHIMERA! wprost nie da się czytać! Odpowiedz Link Zgłoś
kq2 Re: Restauracja solna 07.08.05, 11:20 Jeśli chodzi o restaurację, to nie wiem, bo ja tam tylko piwo piłem :D Ale mi się tam podoba, miejsce dla niepalących, cicho, przyjemnie, można się zrelaksować, niecodziennie człowiek chce siedzieć w gwarze, hałasie i dymie z papierosów gdyby tylko nie puszczali czasami tego "relaksującego" badziewia z ptakami w roli głównej :D Odpowiedz Link Zgłoś