mani1 17.04.05, 14:23 proponuję całkowity bojkot i ignorancję wypowiedzi osobników typu jarmulka, adas49 itp. nie odpowiadamy na ich wypowiedzi, szybko się znudzą gdy nie będzie odzewu na ich wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemuriza Re: BOJKOT 17.04.05, 14:34 wiesz co mani.. ja teraz siedzę sobie i myślę, że .. głupia chyba byłam dając się "prowokować". Mam bowiem pewne podejerzenie, ze Wasz Jarmułka to może być nasz tarnowski sanduszko vel jajcznica vel oszolomtarnoski. Człowiek o stu twarzach a raczej stu nickach, mącący z tego co wiem nie tylko na forum tarnów. Człowiek, ktory zaczął od drażliwych dyskusji a skończył na wulgaryzmach i chamstwie nie z tej ziemi. W pewnym momencie podjęlismy decyzję nie reagowania na jego wpisy. I wtedy dopiero się zacżeło... doszło do tego, ze niestety każdy jego wpis musimy wykasowywać. Nie wiem czy Wasz Jarmułka to ta sama osoba, ale mam takei podejrzenia. Jesli tak - to współczuję, bo wkrótce zrobi z tego forum prawdziwy śmietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
kolekstas Re: BOJKOT 17.04.05, 17:05 Po co odrazu bojkot. i dlaczego niby uważasz, że jeżeli ich wypowiedzi sie nie podobaja tobie, czy kilku innym jeszcze osobom, to automatycznie nie podobaja sie innym. Coś ci powiem. Ja np. często zagladam na to forum, a to z tego wzgledu, ze urodziłem sie w Mielcu i jakie by nie niebyło to miasto, z jego problemami ( czytaj: bezrobocie, brak szkół,bezsensowne pomysły architektoniczne, mało imprez kulturalnych itp. itd.)mam do niego sentymen. Więc gdy wcześniej odwiedzałem to forum to zioneło od niego ogromną nudą. Wiedziałem, zanim się jeszcze nie otworzyła stron, ze nie przeczytam tutaj żadnego wpisu nad którym choć trochę mógłbym sie zastanowić. I dalej Ci powiem. Pojawienie się takich kolesi jak Jarmulka, spowodowało, ze to forum sie ożywiło. A to czy face ma dwie czy 1000 twarzy jest dla mnie nie wazne. Ważne jest natomiast to że coś drgnelo. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: BOJKOT 17.04.05, 19:50 Odlsylam do mojej wypowiedzi forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=230&w=22152785 Jezeli brak kultury i chamstwo jest sposobem na ozywienie forum, to jaki sens maja wypowiedzi osob, ktore czyta sie z przyjemnoscia, ktore posiadaja kulture osobista wyniesiona z domu. Chamstwo i brak dobrego wychowaania moze sie podobac co niektorym, moze wychowali sie w podobnym srodowisku. W okol Nas jest tyle wulgaryzmow, chamstwa, braku podstawowych zasad moralnych, dlaczego naszymi wypowiedziami nawet na foum musimy udowadniac ze nie mam klasy, ze jestesmy burakami? Wydaje mi sie ze wiekszosc osob tu piszacych skonczyla studia i uwaza sie za inteligentne osoby, ale niektore jednostki mimo ukonczenia studiow nie maja prawa nazywa siebie inteligentami, poniewaz brak im wyczucia, dobrych manier, brak klasy. Chamstwu mowie NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: BOJKOT 17.04.05, 21:02 musisz pamietać yapkovitz o jednym. Minęły czasy ( i to już dawno) kiedy człowiek "wykształcony" oznaczało również człowiek kulturalny i z zasadami. Niestety dzisiaj dobre wykształcenie nie gwarantuje kultury.Tę wynosi się przede wszystkim z domu, a dzisiaj w większości przypadków rodzice coraz mniej dobrego przekazują swoim pociechom. Co do Twojego ostatniego zdania zdecydowanie zgadzam się z Tobą. Uważam też, że żaden to powód do dumy dla forum jesli nagle ożywia się dzięki temu że ludzie prowadzą na nim zażarte dyskusje często zapominając o dobrych manierach. Ja juz się nie chcę mieszać w takie dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmulka Re: BOJKOT mani 17.04.05, 22:39 Brawo mlodzieniaszku,nareszcie powazny temat choc z tej samej polki :gdzie najlepszy chleb albo co jemy na sniadanie.Kiedy pisza rozni ludzie i w rozny sposob zwlaszcza kiedy pisza najlepsi (Jarmulka,Adas)dobrze jest pozbyc sie kokona malomiasteczkowych kompleksow,wyprezyc piers i podjac wyzwanie by napisac cos co ma odrobina sensu i wskazuje ze piszacy nie zakonczyl edukacji na "Tomku w krainie kangurow ".Mozesz bojkotowac ,mozesz nie odpisywac ale bedziesz czytal ,bo nie masz szans by prowadzic rownorzedny dialog ani ze mna ani z Adasiem .Pozostaje Ci pisanie bzdur,szukanie sojusznikow by zrownac to forum do poziomu miernot ktorym chcesz przewodzic.Tak na marginesie ,ciekawie piszacym byl juls a ilez z jego wpisow doczekalo sie rzeczowej dyskusji ,zaden, bo wszystkie byly torpedowane przez waskomyslacych zarozumialych ludzikow. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolomtarnofski9 Re: BOJKOT mani 18.04.05, 04:58 hej jarmulka niedlugo i ciebie zaczna kasowac jako ze wypowiedzi twoje sa "wulgarne" moze napisz kilka tekstow takich na tarnowskim forum,zobaczysz jak dlugo sie utrzymaja.Dobra rade ci dam -zawsze sie z nimi zgadzaj i wymieniaj uprzejmosci a szczegolnie z qwertym bo on jest panem ktory kasuje. A ze forum nudne ich to nie tylkoi twoje odczucie. Odpowiedz Link Zgłoś