17.04.05, 14:23
proponuję całkowity bojkot i ignorancję wypowiedzi osobników typu jarmulka,
adas49 itp. nie odpowiadamy na ich wypowiedzi, szybko się znudzą gdy nie
będzie odzewu na ich wypociny.
Obserwuj wątek
    • lemuriza Re: BOJKOT 17.04.05, 14:34
      wiesz co mani.. ja teraz siedzę sobie i myślę, że .. głupia chyba byłam dając
      się "prowokować".
      Mam bowiem pewne podejerzenie, ze Wasz Jarmułka to może być nasz tarnowski
      sanduszko vel jajcznica vel oszolomtarnoski.
      Człowiek o stu twarzach a raczej stu nickach, mącący z tego co wiem nie tylko
      na forum tarnów.
      Człowiek, ktory zaczął od drażliwych dyskusji a skończył na wulgaryzmach i
      chamstwie nie z tej ziemi.
      W pewnym momencie podjęlismy decyzję nie reagowania na jego wpisy.
      I wtedy dopiero się zacżeło...
      doszło do tego, ze niestety każdy jego wpis musimy wykasowywać.
      Nie wiem czy Wasz Jarmułka to ta sama osoba, ale mam takei podejrzenia.
      Jesli tak - to współczuję, bo wkrótce zrobi z tego forum prawdziwy śmietnik.
    • kolekstas Re: BOJKOT 17.04.05, 17:05
      Po co odrazu bojkot. i dlaczego niby uważasz, że jeżeli ich wypowiedzi sie nie
      podobaja tobie, czy kilku innym jeszcze osobom, to automatycznie nie podobaja
      sie innym.
      Coś ci powiem. Ja np. często zagladam na to forum, a to z tego wzgledu, ze
      urodziłem sie w Mielcu i jakie by nie niebyło to miasto, z jego problemami (
      czytaj: bezrobocie, brak szkół,bezsensowne pomysły architektoniczne, mało
      imprez kulturalnych itp. itd.)mam do niego sentymen. Więc gdy wcześniej
      odwiedzałem to forum to zioneło od niego ogromną nudą. Wiedziałem, zanim się
      jeszcze nie otworzyła stron, ze nie przeczytam tutaj żadnego wpisu nad którym
      choć trochę mógłbym sie zastanowić.
      I dalej Ci powiem. Pojawienie się takich kolesi jak Jarmulka, spowodowało, ze
      to forum sie ożywiło. A to czy face ma dwie czy 1000 twarzy jest dla mnie nie
      wazne. Ważne jest natomiast to że coś drgnelo.
      • yapkovitz Re: BOJKOT 17.04.05, 19:50
        Odlsylam do mojej wypowiedzi forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
        f=230&w=22152785

Jezeli brak kultury i chamstwo jest sposobem na ozywienie forum, to jaki sens
        maja wypowiedzi osob, ktore czyta sie z przyjemnoscia, ktore posiadaja kulture
        osobista wyniesiona z domu. Chamstwo i brak dobrego wychowaania moze sie
        podobac co niektorym, moze wychowali sie w podobnym srodowisku. W okol Nas jest
        tyle wulgaryzmow, chamstwa, braku podstawowych zasad moralnych, dlaczego
        naszymi wypowiedziami nawet na foum musimy udowadniac ze nie mam klasy, ze
        jestesmy burakami? Wydaje mi sie ze wiekszosc osob tu piszacych skonczyla
        studia i uwaza sie za inteligentne osoby, ale niektore jednostki mimo
        ukonczenia studiow nie maja prawa nazywa siebie inteligentami, poniewaz brak im
        wyczucia, dobrych manier, brak klasy. Chamstwu mowie NIE.
        • lemuriza Re: BOJKOT 17.04.05, 21:02
          musisz pamietać yapkovitz o jednym.
          Minęły czasy ( i to już dawno) kiedy człowiek "wykształcony" oznaczało również
          człowiek kulturalny i z zasadami.
          Niestety dzisiaj dobre wykształcenie nie gwarantuje kultury.Tę wynosi się
          przede wszystkim z domu, a dzisiaj w większości przypadków rodzice coraz
          mniej dobrego przekazują swoim pociechom.
          Co do Twojego ostatniego zdania zdecydowanie zgadzam się z Tobą.
          Uważam też, że żaden to powód do dumy dla forum jesli nagle ożywia się dzięki
          temu że ludzie prowadzą na nim zażarte dyskusje często zapominając o dobrych
          manierach.
          Ja juz się nie chcę mieszać w takie dyskusje.
    • jarmulka Re: BOJKOT mani 17.04.05, 22:39
      Brawo mlodzieniaszku,nareszcie powazny temat choc z tej samej polki :gdzie
      najlepszy chleb albo co jemy na sniadanie.Kiedy pisza rozni ludzie i w rozny
      sposob zwlaszcza kiedy pisza najlepsi (Jarmulka,Adas)dobrze jest pozbyc sie
      kokona malomiasteczkowych kompleksow,wyprezyc piers i podjac wyzwanie by
      napisac cos co ma odrobina sensu i wskazuje ze piszacy nie zakonczyl edukacji
      na "Tomku w krainie kangurow ".Mozesz bojkotowac ,mozesz nie odpisywac ale
      bedziesz czytal ,bo nie masz szans by prowadzic rownorzedny dialog ani ze mna
      ani z Adasiem .Pozostaje Ci pisanie bzdur,szukanie sojusznikow by zrownac to
      forum do poziomu miernot ktorym chcesz przewodzic.Tak na marginesie ,ciekawie
      piszacym byl juls a ilez z jego wpisow doczekalo sie rzeczowej dyskusji ,zaden,
      bo wszystkie byly torpedowane przez waskomyslacych zarozumialych ludzikow.
      • oszolomtarnofski9 Re: BOJKOT mani 18.04.05, 04:58
        hej jarmulka
        niedlugo i ciebie zaczna kasowac jako ze wypowiedzi twoje sa "wulgarne"
        moze napisz kilka tekstow takich na tarnowskim forum,zobaczysz jak dlugo sie
        utrzymaja.Dobra rade ci dam -zawsze sie z nimi zgadzaj i wymieniaj uprzejmosci
        a szczegolnie z qwertym bo on jest panem ktory kasuje.
        A ze forum nudne ich to nie tylkoi twoje odczucie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka