ellenai 14.08.04, 04:43 z przyjemnoscia przeczytalam twoje posty,milo jest powitac nowych na forum,cmok i rozgosc sie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: majak witaj na forum! 14.08.04, 18:45 cos to nie ma,szkoda,ale moze wroci wkrotce Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: majak witaj na forum! 18.08.04, 18:17 Dziękuję, parę dni mnie nie było bo byczyłem się po górach. I nawet pogoda była ładna. Ładna to mało powiedziane, grzało i jeszcze grzeje jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai a to zdradz nam po jakich to 18.08.04, 18:46 gorach sie byczyles?niech no ci troche pozazdroszcze byczenia w sierpniu przy ladnej pogodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: a to zdradz nam po jakich to 18.08.04, 21:07 W Taterkach Naszych kochanych ale i tak to były tylko trzy dni. Jednak Tatry już chyba są przeze mnie zinwigilowane dogłębnie. Tak więc wróciłem do Naszego beskidziku i już w piątek (zależy od pogody) wybieram się na Cyrlę. Jeszcze nigdy tam nie byłem. Już mam plana: Podejście czerwonym od Rytra, nocleg w schronisku (kurde tylko 10zł za noc) a później jak będę miał siłę na Łabowską Halę i do Łabowej. Muszę wykorzystać maksymalnie czas zanim wrócę na studia w październiku. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: a to zdradz nam po jakich to 18.08.04, 21:50 no prosze,z takim krajanem to nie wstyd nigdzie,bo ja niedaleko tatr sie urodzilam ale ich nie znam,obciach zupelny,jak sie ma cos swoje pod nosem to sie tego nie widzi! eh nasze kochane gory!cmok Odpowiedz Link Zgłoś