z0227 09.10.05, 13:12 POLECAM SUPER KOMIS Z ODZIĘŻA DZIECIĘCĄ USA I ANGLIA ,RÓWNIEŻ WÓZKI FOTELIKI PRZERÓZNE ZABAWKI.PRZEMIŁA SPRZEDAJACA .KOMIS MIEŚCI SIĘ NA HALI TARGOWEJ NA PEWNO ZNAJDZIESZ MOGĘ PODAĆ NAMIARY NA TĘ OSOBĘ . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malkontent_jeden Re: SUPER KOMIS DZIECIECY W MIELCU 10.10.05, 00:32 Najtansza reklama? Odpowiedz Link Zgłoś
z0227 Re: SUPER KOMIS DZIECIECY W MIELCU 11.10.05, 17:46 malkontent_jeden napisał: > Najtansza reklama? coś ci się nie podoba kolego?~!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: SUPER KOMIS DZIECIECY W MIELCU 12.10.05, 12:35 Jednak reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
z0227 Re: SUPER KOMIS DZIECIECY W MIELCU 12.10.05, 19:08 TY MALKONTENCIE_JEDEN REKLAMA JEST DZWIGNIĄ HANDLU.!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: SUPER KOMIS DZIECIECY W MIELCU 13.10.05, 16:54 Reklama tak, kryptoreklama jest w mediach zabroniona. W Usenecie tez nie nalezy do dobrego tonu. Odpowiedz Link Zgłoś
smagliszka Re: SUPER KOMIS DZIECIECY W MIELCU 20.10.05, 20:50 > Reklama tak, kryptoreklama jest w mediach zabroniona. W Usenecie tez nie nalezy > do dobrego tonu. zgadzam sie w 100%. Dodam jeszcze ze nie pisze sie caps lockiem!!! poza tym taki znowu super to ten komis nie jest. ceny czasem kosmiczne. a towar tez nie rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
floton Re: SUPER KOMIS DZIECIECY W MIELCU 21.10.05, 17:11 Ale reklama! A ilu ludzi tu wchodzi 10 -15? Odpowiedz Link Zgłoś
z0227 Re: SUPER KOMIS DZIECIECY W MIELCU 22.01.06, 18:00 floton napisała: > Ale reklama! A ilu ludzi tu wchodzi 10 -15? Odpowiedz Link Zgłoś
z0227 Re: SUPER KOMIS DZIECIECY W MIELCU 24.02.06, 20:17 smagliszka napisała: > > Reklama tak, kryptoreklama jest w mediach zabroniona. W Usenecie tez nie > nalezy > > do dobrego tonu. > zgadzam sie w 100%. Dodam jeszcze ze nie pisze sie caps lockiem!!! > poza tym taki znowu super to ten komis nie jest. ceny czasem kosmiczne. a towar > > tez nie rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
z0227 Re: SUPER KOMIS DZIECIECY W MIELCU 24.02.06, 20:21 BYŁAM W MIELCU OKAZYJNIE I ODWIEDZIŁAM TEN KOMIS ,ODZIEŻ REWELACJA -PROSTO Z USA CENY NA POZIOMIE .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! A SMAGLISZKA TEŻ PRÓBUJE SPRZEDAĆ NIE ZA REWELACYJNE RZECZY PO KOSMICZNYCH CENACH.,NP NA ALLEGRO HHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH Odpowiedz Link Zgłoś
z0227 Re: SUPER KOMIS DZIECIECY W MIELCU 26.02.06, 18:07 z0227 napisała: > POLECAM SUPER KOMIS Z ODZIĘŻA DZIECIĘCĄ USA I ANGLIA ,RÓWNIEŻ WÓZKI FOTELIKI > PRZERÓZNE ZABAWKI.PRZEMIŁA SPRZEDAJACA .KOMIS MIEŚCI SIĘ NA HALI TARGOWEJ NA > PEWNO ZNAJDZIESZ MOGĘ PODAĆ NAMIARY NA TĘ OSOBĘ . Odpowiedz Link Zgłoś
luxonna Re: SUPER KOMIS DZIECIECY W MIELCU 09.03.06, 00:13 Szczerze mówiąc-nie polecam komisu. Towar nie za ciekawy, mały wybór. Byłam kilka razy, niewiele znalazłam... A wątek to chyba założyła sama właścicielka heehhe z takim uporem maniaka podciąga go w górę non stop :) Odpowiedz Link Zgłoś
tati-nati Re: SUPER KOMIS DZIECIECY W MIELCU 09.03.06, 00:31 > A wątek to chyba założyła sama właścicielka heehhe z takim uporem maniaka > podciąga go w górę non stop :) pewnie interes nie najlepiej idzie to próbuje się kobieta ratować reklamą na forum, tonący brzytwy się chwyta ;) Odpowiedz Link Zgłoś