no-surprises 26.01.06, 21:50 Co Wy na to? Dziś zburzyli drugi - ten ze sklepem PSS. Jakie są plany co do tego miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absit Re: Burzą baraki 27.01.06, 06:43 no-surprises napisała: > Co Wy na to? Dziś zburzyli drugi - ten ze sklepem PSS. Jakie są plany co do > tego miejsca? ja słyszałam że na miejsce baraków mają wybudować dla ich mieszkańców bloki Odpowiedz Link Zgłoś
mmeva Re: Burzą baraki 27.01.06, 13:00 Ja z kolei słyszałam, że mieszkancy baraków są gdzieś przenoszeni, a w tym miejscu ma powstać nowe osiedle. Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: Burzą baraki 27.01.06, 19:58 mmeva napisała: > Ja z kolei słyszałam, że mieszkancy baraków są gdzieś przenoszeni, a w tym > miejscu ma powstać nowe osiedle. No tak - ale pierwszeństwo na tym nowym osiedlu mają mieć właśnie ci, którzy tam mieszkali... ale mogę się mylić;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmeva Re: Burzą baraki 27.01.06, 20:34 Ja równiez mogę się mylić (w Mielcu już jakiś czas nie byłam) czas pokaże :) Odpowiedz Link Zgłoś