mani1 13.02.06, 12:16 Na co wydalibyście w pierwszym rzędzie pieniądze gdyby nastąpił u Was niespodziewany dopływ bardzo dużej gotówki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darek-krysztofiak Re: Pomarzyć dobra rzecz... 13.02.06, 12:24 > mani1 napisał: > Na co wydalibyście w pierwszym rzędzie pieniądze gdyby nastąpił u Was > niespodziewany dopływ bardzo dużej gotówki? Wszystko zależy jak bardzo duża byłaby to gotówka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_mielczanin Re: Pomarzyć dobra rzecz... 13.02.06, 16:17 Połowę przeznaczyłbym na schronisko dla zwierząt. 40% wydałbym na alkohol i panienki. A resztę bym po prostu roztrwonił. Odpowiedz Link Zgłoś
jul.s Re: Pomarzyć dobra rzecz... 17.02.06, 09:47 ....mam właśnie problem - -.. czy jak będę starym mielczaniniem będę mógł wydawać kasę na dziewczynki ???????? - ..średnio młody julek.. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_mielczanin Re: Pomarzyć dobra rzecz... 17.02.06, 11:37 Po pierwsze trzeba mieć kasę. Po drugie trzeba pamiętać do czego dziewczynki służą ... Odpowiedz Link Zgłoś
jul.s Re: Pomarzyć dobra rzecz... 17.02.06, 12:55 ..........pamiętać czy wiedzieć ???????.. ...ja wiem ale czy będę pamietał ?????????? ...średniomłodyjulek.. Odpowiedz Link Zgłoś
biankalow Re: Pomarzyć dobra rzecz... 17.02.06, 11:11 oj jul :)) nu, nu, nu... niegrzeczny chlopczyku :) babeczki Ci w glowie? Odpowiedz Link Zgłoś
ak.mloda_15 Re: Pomarzyć dobra rzecz... 18.02.06, 19:50 W zależności od wysokości gotówki... Kupiłabym sobie nowe skrzypce, patefon i fotel bujany. Co rok jeździłabym na warsztaty artystyczne:) ...i jeździłabym po całej Polsce na koncert Turnaua, Steczkowskiej, Jopek, Grupy MoCarta i SDM :) pzdr Luelle Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: Pomarzyć dobra rzecz... 19.02.06, 10:39 Zakładając, że nie potrzebuję nic z rzeczy materialnych, mnóstwo tej kasy przeznaczyłbym na podróże :) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Pomarzyć dobra rzecz... 22.02.06, 17:05 Na kupno domu, w którym mogłaby zamieszkać moja siostra z rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś