pirek75 21.03.06, 20:23 Dlaczego tak mało ludzi na czacie mieleckim w onet.pl? Zapraszam wszystkich do rozmowy... czat.onet.pl/logowanie.html?CH=Mielec&sco=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absit Re: Czat mielecki 21.03.06, 22:27 pirek75 napisał: > Dlaczego tak mało ludzi na czacie mieleckim w onet.pl? > Zapraszam wszystkich do rozmowy... > czat.onet.pl/logowanie.html?CH=Mielec&sco=1 na czaterii jest pelno Odpowiedz Link Zgłoś
pumsztok Re: Czat mielecki 21.03.06, 22:40 no jest na czterii trochę, lecz z tego co się orientuję to dużo młodzieży... a ja to taka hmm.. :) starsza młodzież ;D i troche tam nie pasowałam jak zaglądnęłam... Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: Czat mielecki 22.03.06, 05:59 pumsztok napisała: > no jest na czterii trochę, lecz z tego co się orientuję to dużo młodzieży... a > ja to taka hmm.. :) starsza młodzież ;D i troche tam nie pasowałam jak > zaglądnęłam... ja tez do mlodych nie naleze ale zawsze znajdzie sie ktos z kim mozna porozmwiac sensownie - zaznacz to tylko w nicku ile masz lat to raz, a dwa - przygotuj sie na propozycje natury erotycznej od naszej mieleckiej mlodziezy płci męskiej:D Odpowiedz Link Zgłoś