Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Leader Fox...

26.05.03, 13:27
    Mam prosbe o opinie na temat rowerow marki Leader Fox, chodzi mi o "górale"
    (cena ok. 1000 zl). Nosze sie z zakupem roweru i podpowiedziano mi, ze warto
    sie zainteresowac tymi rowerami, ale poniewaz generalnie nie znam sie w ogole
    bede wdzieczna za kazda opinie :-)
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • kiler79 Re: Leader Fox... 29.05.03, 15:28
        Kupiłem Leader Fox Maxx na początku tego sezonu, jak narazie przejachałem na
        nim 1000 KM, i ogólnie polecam te rowerki. Rama jest solidna, spawy wyglądają
        pożądnie. W moim podoba mi malowanie, jednak te roweki w granicach 1000 pln są
        jak dla mnie trochę za kolorowe ;), ale to oczywiście kwestia gustu ;). Ale co
        do samej marki to polecam ją każdemu, bo to solidne rowerki.

Pozdrawiam
      • mantha Re: Leader Fox... 29.05.03, 16:20
        Dzieki za odpowiedz, ale nawet jakbym chciala to i tak nie kupie Leader Foxa, z
        tego prostego wzgledu, ze nigdzie nie ma modelu, ktory mnie interesuje, drugi
        model (evolution eco) - podane jest na stronie internetowej, ze kosztuje 850, a
        w jednym ze sklepów 1440. Nic nie rozumiem z tego wszystkiego i dzisiaj jade po
        upatrzonego wczesniej gianta.
        • dokto Re: Leader Fox... 29.05.03, 18:21
          Może to chodziło o ramę. W tym tańszym była stalowa a w sklepie trafiłaś na
          wersję alu.
          Z gianta też będziesz zadowolona
          Pozdrawiam
          • mantha Re: Leader Fox... 30.05.03, 09:53
            Znalazlam calkiem przez przypadek w jednym ze sklepow Alpinusa Leader Foxa za
            normalne (katalogowe) ceny, a nie jakies wydumane z kosmosu. bardzo mily
            sprzedawca na poniedzialek sprowadzi mi co chce, i jestem szczesliwa. Jak mu
            powiedzialam o przebiciu ceny w innym sklepie, to sie niezle wkurzył. Czyli
            jednak mozna kupic co sie chce, z tym, ze trzeba sie nachodzic.
            Lubie Czechow, czeskie piwo, czeska Prage, wiec i czeski rower musi byc ok :-))
            • kiler79 Re: Leader Fox... 30.05.03, 14:58
              No to gratuluję przyszłego zakupu! :D Napewno będziesz zadowolona. Napisz jak
              Ci się na nim jeździ.

Pozdrawiam
        • marksus Re: Leader Fox... 30.05.03, 20:41
          mantha napisała:

> Dzieki za odpowiedz, ale nawet jakbym chciala to i tak nie kupie Leader Foxa,
          z
          >
          > tego prostego wzgledu, ze nigdzie nie ma modelu, ktory mnie interesuje, drugi
          > model (evolution eco) - podane jest na stronie internetowej, ze kosztuje 850,
          a
          >
          > w jednym ze sklepów 1440. Nic nie rozumiem z tego wszystkiego i dzisiaj jade
          po
          >
          > upatrzonego wczesniej gianta.
          pewnie to byl ten model Leader Fox evolution www.leaderfox.pl/katalog/ro-
          evolution.html ale mimo wszystko z cena o 90 za drogo
          wersja eco faktycznie jest za 850 www.leaderfox.pl/katalog/ro-evolution-
          eco.html ale jest gorszy osprzet
      • mantha Re: Leader Fox... 02.06.03, 10:52
        Ja to powinnam chyba napisac jakas nowelke o kupowaniu roweru...
        pan od leader foxa nie zadzwonil, wiec jestem na niego smiertelnie obrazona,
        ale to jednoczesnie oznacza, ze z czeskiego roweru nici.
        jutro podejmuje ostateczna probe w postaci telefonu do pana od gianta (bylabym
        ostatnio kupila, ale nie bylo rozmaiaru M),jak to nie wypali, ide i te
        pieniadze zainwestuje w nie wiem jeszcze co, ale na pewno cos co jest normalnie
        dostepne na rynku.
        jestem zalamana :-((((((((
        • braks Re: Leader Fox... 09.06.03, 18:10
          Jesli moge spytac o jaki sklep Alpinusa chodzi: Mikołów,
          Warszawa czy Gdańsk bo tylko w tych trzech są sprzedawane
          L-Foxy, a w Mikołowie jest model Evolution napewno,
          natomiast model Evolution Eco został wyprzedany i nie
          będzie go juz w tym roku.

Braks
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka