Dodaj do ulubionych

Praca w Mielcu dla osób bardzo dojrzałych...

15.05.06, 20:32

od dłuższego czasu szukam pracy w Mielcu...niech mi nikt nie mówi nigdy więcej, ze "szukajcie a znajdziecie"!!! Niech ktoś mi wyjasni czym różni się zatrudnienie kobiety 36 letniej od kobiety 26 letniej? Kogoś kto ma stabilną sytuację życiową od kogoś kto...a) wyjdzie za mąż, b) urodzi dzieci, c) pójdzie na macierzyński a potem będzie "opiekował się" małymi dziećmi? Czy ludzie w podobnym do mojego wieku są juz skazani na dożywotnią rejestrację w UP? Dlaczego nikt nie daje nam szansy pokazania, że mozemy być najlepszymi pracownikami jakich mieli??? Mam już dość... pomóżcie:(
Obserwuj wątek
    • mareczek_70 Sie... 15.05.06, 21:55
      ...solidaryzuje - tez sie zarejestrowałem niedawno i pewnie przy "układach"
      i "plecach" w tym mieście to przyjdzie czekać do wiosny jak ruszą te firmy na
      dzisiejszym lotnisku...Na plus powiem iż spotykam sie z opinia że zaczyna
      wracać "moda" jednak na "starszych", z doświadczeniem, cierpliwością i
      solidnością ... "młody" chciałby od razu złapać Pana Boga za nogi, słuchając
      doniesień płacowych choćby z Angli - praca tu za 800-1000 na rekę to nie dla
      nich...
      PS Robiłas jakieś kursy w PUP-ie? Warto?
      • absit Re: Sie... 15.05.06, 23:42
        mareczek_70 napisał:

> PS Robiłas jakieś kursy w PUP-ie? Warto?

niestety nic nie wiem na ich temat... zarejestrowalam sie stosunkowo niedawno bo liczylam jak naiwniaczka ze sama sobie prace znajde...ale trace nadzieje.... czy naprawde jedynym sposobem na zarobienie na zycie jest podcieranie tyłków staruszkom zagranicą????
        • jul.s Re: ...praca 16.05.06, 21:06
          ..masz 36 lat , jeżdzisz autem ,jesteś przynajmniej przecietnie miłą osobą,
          komputer znasz , nie jesteś przemądrzała i zarozumiała , nie chodzisz na
          zwolnienia i opieki
          • absit Re: ...praca 16.05.06, 22:54
            jul.s napisał:

> ..masz 36 lat , jeżdzisz autem ,jesteś przynajmniej przecietnie miłą osobą,
            > komputer znasz , nie jesteś przemądrzała i zarozumiała , nie chodzisz na
            > zwolnienia i opieki
            • jul.s Re: ...praca 17.05.06, 20:00
              ...gwiazdeczko - szukasz pracy i stawiasz warunki !!!
              • dziunek7 Re: ...praca 17.05.06, 20:20
                jul.s ty nie chyba nie zrozumiałeś absit albo jesteś typowy "biznesman-burak".
                Absit powiedziała tylko że nie da ci numeru telefonu bo cie nie zna i że jesteś
                anonimowy. Jutro mozesz do niej wydzwaniać bo sie napijesz dwa piwa i się
                podniecisz niezdrowo. I tylko tyle.
                Absit co możesz robić albo co robiłas zawodowo w życiu? Jeśli możesz
                oczywiście..
                • absit Re: ...praca 17.05.06, 20:29
                  dziunek7 napisała:

> jul.s ty nie chyba nie zrozumiałeś absit albo jesteś typowy "biznesman-burak".
                  > Absit powiedziała tylko że nie da ci numeru telefonu bo cie nie zna i że jesteś
                  >
                  > anonimowy. Jutro mozesz do niej wydzwaniać bo sie napijesz dwa piwa i się
                  > podniecisz niezdrowo. I tylko tyle.
                  > Absit co możesz robić albo co robiłas zawodowo w życiu? Jeśli możesz
                  > oczywiście..

To nie tak dziunek... jul.sowi po prostu napisalam w meilu ze nie moje warunki uniemozliwiaja mi podjecie pracy, w ktora bede musiala inwestowac chociazby nawet w paliwo do samochodu, ktorego zreszta nie posiadam na wlasnosc. Nie wiem czy to mozna uznac za "stawianie warunkow". Jesli chodzi o to co robilam zawodowo - napisze Ci jesli pozwolisz w meilu... az tak bardzo nie jestem otwarta dla wszystkich ;)
                  • jul.s Re: ...praca dla absit 18.05.06, 21:41
                    /żadnego meila nie czytałem bo nie otwieam poczty gazetowj/

.....kolejna rzecz absit nie umiesz czytać --nigdzie nie napisałem ze twoja
                    ewentualna praca wymagałaby swojego samochodu i swojego paliwa !!!!!
                    • jul.s Re: ...praca dla absit 18.05.06, 21:46
                      ..ok czytałem --pierwszy raz nauczyłem się jak czytać pocztę gazetową

.--jutro ktoś do Ciebie zadzwoni
                      • absit Re:Jul.s....dziekuję... 18.05.06, 21:58
                        jul.s napisał:

> ..ok czytałem --pierwszy raz nauczyłem się jak czytać pocztę gazetową
                        >
                        > .--jutro ktoś do Ciebie zadzwoni

.. jak się coś ztego wykluje - stawiam piwo:))
                    • absit Re: ...praca dla absit 18.05.06, 21:57
                      Dziękuję za zainteresowanie moim problemem , nie chcę jednak podawać mojego
                      > telefonu na forum - jeżeli będziesz uprzejmy to otwórz swoją pocztę na
                      > gazeta.pl tam podam swój telefon.

Przepraszam, ze zamiast takiego ślicznego tekstu napisalam tylko, ze napiszę w meilu:)
                      jul.s... naprawde ja nie mialam nic zlego na mysli - nie obawiam sie erotomanow itd... po prostu uwazam ze niepotrzebne podawanie takich informacji jak moj numer telefonu tu w wątku:) Mam nadzieje ze wszystko zostało wyjasnione i wybaczone?:)
                      • etiopia1 Re: ...praca dla absit 19.05.06, 07:42
                        Brawo dla Julka!!!!! ( bez ironii).
                        • karma1 Re: ...praca dla absit 19.05.06, 17:28
                          Brawo dla Julka (z ironią - dlaczego?? najpierw coś komentuje a potem to czyta)
                          • etiopia1 Re: ...praca dla absit 22.05.06, 07:14
                            Znając problematyczne podejście do życia Julka wolałam od razu zaznaczyć,że mam
                            pokojowe zamiary i tyle.....
                            • nina_love Re: ...praca dla absit 29.05.06, 00:53
                              Strasznie to pozytywne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka