madziaa2005 04.10.06, 00:52 Witam, który dentysta wmielcu robi najtanije i w miare dobrze? Jakie ceny za plombe, leczenie kanałaowe, itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etiopia1 Re: NAJTAŃSZY DENTYSTA W MIELCU??? 04.10.06, 12:56 Słyszałam o Państwie Gadomskich i pytając tam gdzie przyjmują (na ulicy Mickiewicza,Starówka)50zł plomba,znieczulenie 15 zł,kanałowe leczenie 60 zł.Jest ktoś tańszy??? Odpowiedz Link Zgłoś
kola1987 Re: NAJTAŃSZY DENTYSTA W MIELCU??? 08.10.06, 18:06 nom ja sie leczylam u dr gadomskiej, jest starsznie zadufana w sobie, mysli ze jest najlepsza a plomba mi po mmiesiacu wypadła, no ale jest chyba najtansza, chyba 60 zl zaplacilam za leczenie kanalowe a za znieczulenie nic nie wziela. Odpowiedz Link Zgłoś
etiopia1 Re: NAJTAŃSZY DENTYSTA W MIELCU??? 09.10.06, 13:34 Właśnie jej mąż też taki "bohater"....za sposób bycia Panu podziekowałam....i najbliższa wizyta za 2 tygodnie na koniec - usłyszałam... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciechp1982 Re: NAJTAŃSZY DENTYSTA W MIELCU??? 13.10.06, 09:50 Ja tam u pana Gadomskiego całe życie zęby lecze i nic mi nie wypadło i każda wizyta była oka. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon7805 Re: NAJTAŃSZY DENTYSTA W MIELCU??? 20.10.06, 09:56 Oprócz Gadomskich nie ma już innych dentystów? Odpowiedz Link Zgłoś
anahitaa Re: NAJTAŃSZY DENTYSTA W MIELCU??? 21.10.06, 09:59 Była kiedyś w Dentesie super dentystka Joanna Piątkowksa ale wyjechała :( Teraz szukam DOBREGO dentysty, nie musi być najtańszy... Odpowiedz Link Zgłoś
etiopia1 Re: NAJTAŃSZY DENTYSTA W MIELCU??? 23.10.06, 07:43 Dentes na Kościuszki,przyjmuje Rosjanin czy Ukrainiec doktor Bekierski bez zarzutu!!!Ceny takie jak w całym Mielcu.... Odpowiedz Link Zgłoś
pikusia123 Re: NAJTAŃSZY DENTYSTA W MIELCU??? 23.10.06, 07:51 etiopia stara plotkara Odpowiedz Link Zgłoś
etiopia1 Re: NAJTAŃSZY DENTYSTA W MIELCU??? 23.10.06, 10:15 Dbam o zęby i Tobie polecam....... Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: NAJTAŃSZY DENTYSTA W MIELCU??? 08.12.06, 16:56 nie polecam dentesu, a szczególnie tego ukraińca.zdarł ze mnie 250 zł za kanałowe a za tydzień ząb mnie zaczął tak boleć że poszłam z reklamacją.na szczęście za reklamacje nic nie wziął bo oczywiście robił tego zęba od nowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmeva Re: 25.10.06, 23:37 anahitaa napisała: > Teraz szukam DOBREGO dentysty, nie musi być najtańszy... Było: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=230&w=21137551&v=2&s=0 BTW Dopisuję się do forumowego fanklubu pani Bożeny Lupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
brunet1987 Re: NAJTAŃSZY DENTYSTA W MIELCU??? 08.05.07, 22:58 Nie polecam, mąż Pani Gadomskiej zadał mi kiedyś pytanie : kto panu robił tego zeba?- nadaje się tylko do usunięcia - 0dpowiedż -pana żona! Odpowiedz Link Zgłoś
jaro124 Re: NAJTAŃSZY DENTYSTA W MIELCU??? 26.10.06, 19:11 po pierwsze najtaniej na pewno nie może być dobrze. Po drugie to jak w takim miescie może byc dobry dentysta. Tu sa tylko przeciętniacy tacy co nie załapali się na prace w większym miescie bo po prostu by sobie nie poradzili a tu sa fachowcami. Jak chcesz znac jednego z najlepszych w tym mieście to rozszyfruj inicjały D.M.- B. jest to kobieta plomba 80zł kanałowe 100zł+ plomba Odpowiedz Link Zgłoś
mmeva Re 05.11.06, 19:35 jaro124 napisał: "Po drugie to jak w takim miescie może byc dobry dentysta. Tu sa tylko przeciętniacy tacy co nie załapali się na prace w większym miescie bo po prostu by sobie nie poradzili a tu sa fachowcami." Jeśli uważasz, że Mielec to miejsce gdzie są sami nieudacznicy którzy się nigdzie indziej nie załapali to mam tylko 1 pytanie - co Ty robisz w tym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: Re 06.11.06, 01:14 mmeva napisała: > jaro124 napisał: > > "Po drugie to jak w takim miescie może byc dobry dentysta. Tu sa tylko przecięt > niacy tacy co nie załapali się na prace w większym miescie bo po prostu by sobi > e nie poradzili a tu sa fachowcami." > > Jeśli uważasz, że Mielec to miejsce gdzie są sami nieudacznicy którzy się nigdz > ie indziej nie załapali to mam tylko 1 pytanie - co Ty robisz w tym mieście? Un fahowo krytykóje, prosze mu nie pszeszkadzać ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
mmeva Re: 06.11.06, 12:00 malkontent_jeden napisał: > Un fahowo krytykóje, prosze mu nie pszeszkadzać ;-P Pszepraszam, wiencej nie bede ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaro124 Re: NAJTAŃSZY DENTYSTA W MIELCU??? 06.11.06, 23:56 ja nie chciałem nikogo krytykowac ani tymbardziej obrazic wyraziłem jedynie moje byc może subiektywne odczucie które jest podyktowane tym iż kilkakrotnie zdażyło mi się że wizyta u dentysty była kosztowna ale niestety po czasie się okazało że chyba moje zęby " nie nadawały sie do leczenia" Szkoda że podczas leczenia nikt mi o tym nie powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: NAJTAŃSZY DENTYSTA W MIELCU??? 07.11.06, 00:02 Nie sądzisz, że wiele może zależeć od samych zębów? Z osobistych doświadczeń - radzę ci unikać przede wszystkim tych lekarzy ( dentystów również to dotyczy), którzy pacjenta witają sakramentalnym " Jezusie Maryjo, kto Pana leczył?" i ew. "Ma Pan szczęście, że do mnie trafił"... Odpowiedz Link Zgłoś
kozuch23 Re: NAJTAŃSZY DENTYSTA W MIELCU??? 12.05.07, 15:44 Polecam dr Gromnego przymuje na Starym Mielcu na przeciwko strazy pozarnej. Odpowiedz Link Zgłoś
mmeva Re: NAJTAŃSZY DENTYSTA W MIELCU??? 07.11.06, 02:08 Malkontent_jeden napisał: "Nie sądzisz, że wiele może zależeć od samych zębów?" i od zachowania ich właściciela ;) Jaro - nie jestem lekarzem i się na tym najzwyczajniej w świecie nie znam, jedyny komentarz to taki, że ze wszystkimi zawodami jest podobnie - wszędzie (nie ważne, czy to mała miejscowość czy duże miasto) można trafić na ludzi, którzy potrafią dobrze wykonywać swoją pracę i na tzw. czarne owce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maslo29 Re: NAJTAŃSZY DENTYSTA W MIELCU??? 09.05.07, 12:55 niestety uslugi dentystyczne sa coraz drozsze jesli chodzi o panie dentystki to juz od jakiegos czasu poprostu omijam ich gabinety zeby ktore robilem u takich pan sypia sie blyskawicznie o wyrywaniu to nawet nie chce slyszec zeby ktoras probowala ostatni dentysci u ktorych bylem -(jestem zadowolony) -stanislaw gardulski na ul.wosjlawskiej -stary wyjadacz- dobry lekarz -przychodnia dentes -miesci sie sie to w rynku nie pamietam nazwiska doktora jest tylko jeden i wielki plus -przyjmuje soboty, dobrze robi- ceny jak wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś