Gość: Uczciwy IP: *.dsl.hccnet.nl 29.03.03, 22:21 Prosze o informacje , czy zna ktos z Mielca Leszka Pawlika mieszkajacego przy ulicy Dabrowskiego 5 , nie wiem gdzie on sie ostatnio podziewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Taksowkarz Re: Szukam Leszka IP: *.dsl.hccnet.nl 29.03.03, 22:24 Gość portalu: Uczciwy napisał(a): > Prosze o informacje , czy zna ktos z Mielca Leszka Pawlika mieszkajacego > przy ulicy Dabrowskiego 5 , nie wiem gdzie on sie ostatnio podziewa On pracowal kiedys jako taksowkarz , bardzo ladnych pare lat , oraz na stacji benzynowej , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I'm Re: Szukam Leszka IP: *.c3-0.hlb-ubr4.hlb-ubr.nj.cable.rcn.com 26.04.03, 05:26 Jest w USA w NJ i nie "poznaje" znajomych z dawnego CPN-u, musi sie czegos wstydzic pewnie i wiem nawet czego. Nie mam namiarow na niego, wiec nic wiecej nie pomoge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Szukam Leszka IP: *.dsl.hccnet.nl 09.06.03, 19:02 Gość portalu: I'm napisał(a): > Jest w USA w NJ i nie "poznaje" znajomych z dawnego CPN-u, musi sie czegos > wstydzic pewnie i wiem nawet czego. Nie mam namiarow na niego, wiec nic wiecej > nie pomoge. Dzieki za informacje , jest dalej W USA New Jersey , znalazlam informacje w portalu Onet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: Szukam Leszka IP: *.vt.pl 12.06.03, 15:06 A ja szukam Zbyszka Maniaka i jego nagrań. Szukam tez Bieszczadników z Mielca - gdzie się podziały tamte druzyny? Lila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Szukam Leszka IP: *.dsl.hccnet.nl 20.06.03, 21:44 Leszku gdziekolwiek jestes odezwij sie , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Szukam Leszka IP: *.dsl.hccnet.nl 04.07.03, 23:10 Gość portalu: Uczciwy napisał(a): > Prosze o informacje , czy zna ktos z Mielca Leszka Pawlika mieszkajacego > przy ulicy Dabrowskiego 5 , nie wiem gdzie on sie ostatnio podziewa Leszku odezwij sie z New Jersy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szukam Leszka IP: *.patmedia.net 16.07.03, 02:47 Krysiu, czy ty naprawde myslisz , ze on jest na takim poziomie i ma komputer ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysyna Re: Szukam Leszka IP: *.dsl.hccnet.nl 17.07.03, 22:40 Gość portalu: ja napisał(a): > Krysiu, czy ty naprawde myslisz , ze on jest na takim poziomie i ma > komputer ??? sluchaj ja mysle , ze komputer powinien miec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holenderka Re: Szukam Leszka IP: *.dsl.hccnet.nl 12.09.03, 02:02 gdzie jest teraz , moze go ktos zna imoze cos powiedziec na jego temat??? Odpowiedz Link Zgłoś