Dodaj do ulubionych

Inwazja...

30.08.15, 15:58
www.defence24.pl/247944,czy-niemcy-zmusza-polske-do-przyjecia-100-tysiecy-uchodzcow
>)powstają getta zamieszkiwane przez młodych, bezrobotnych i bardzo sfrustrowanych ludzi, których system zamiast integrować, separuje od reszty"
Pismaku co Ty wypisujesz?? Byłeś/mieszkałeś w dzielnicy Whitechapel(Londyn)?? albo Luton???? ONI! sie nie asymilują, ONI tworzą sobie getta i mając cieplarniane warunki do rozwoju udają pokrzywdzonych bo wg. nich niewierny powinien pracować na bogobojnego muzułmanina. Wprost i bez ogródek mówią ze socjal to dla nich dżizja(podatek od niewiernych) a jak niewierni im go ograniczą to poleje się krew. Te bandy islamskie to nowy faszyzm i powinien być tępiony na każdym kroku. <
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Zwyczajny cynizm 30.08.15, 22:13
      Spokojnie! Jeszcze długo nie osiągniemy poziomu, który mógłby zadowolić apetyty owych uchodźców. Tym bardziej pod ewentualnymi rządami PiS. Nawet jak przyjmiemy 100 tysięcy, to po pół roku żadnego z nich nie będzie już między Odrą a Bugiem!
      PS. Jak nie Ukrańcy, to Ruscy, jak nie Ruscy, to Czeczeńcy, jak nie Czeczeńcy, to Afgańczycy i w ogóle to wszyscy ciapaci... Wiesz, jak to się nazywa? Ksenofobia! No właśnie, niedawno jeden z forumowiczów oskarżał wszystkich o spisek przeciw Polakom! Może to nawet Ty, bez względu na nick, którym wówczas posłużyłeś się... :-((
      PS. Przestępstwa i przestępcy zdarzają się wszędzie. Wśród Polaków też. Trzeba je i ich ścigać i karać!
      PS2. I Ty ośmielasz się pisać o faszyzmie? Przecież to zwyczajny cynizm! :-((
      PS3. I prawo wislockiego nadal działa?
      • polak1706 Re: Zwyczajny cynizm 30.08.15, 22:34
        Oczywiście że jestem rasistą, antysemitą, islamofobem i jak tam chcesz to nazywaj. Mentalność społeczeństw jest bardzo różna i nie licz na dostosowanie się do mentalności tubylców. Zauważ że ci imigranci to zdrowe byki po 20-30lat zdolne do... gwałtów. Tak dzieje się we wszystkich krajach gdzie dzikich przyjęto - wzrosła liczba gwałtów, rozbojów, napadów!
        Niech ci się naiwna nie zdaje że żyjesz wśród sąsiadów przyjaciół. Mieszanie społeczeństw jeszcze w żadnym kraju nikomu na dobre nie wyszło. To co teraz dzieje się w Europie to zwyczajna INWAZJA/ NAJAZD dzikich na cywilizowane kraje.
        • wislocki12 Inwazja/najazd Polaków? 30.08.15, 23:12
          Piszesz:
          "To co teraz dzieje się w Europie to zwyczajna INWAZJA/ NAJAZD dzikich na cywilizowane kraje." Mam nadzieję, że nie masz na myśli owych trzech milionów Polaków, którzy wyemigrowali do Zachodniej Europy?
          PS. Sprawdziłem - jestem facetem! Natomiast twoja obawa przed gwałtami wydaje się mi być mocno podejrzaną w aspekcie płci, zresztą.
          • polak1706 Re: Inwazja/najazd Polaków? 30.08.15, 23:13
            Sprawdź jeszcze raz czy masz na pewno rurę w portkach!
            • wislocki12 "Rura w portkach!" 31.08.15, 00:39
              Wiedziałem, że jesteś dobrze wychowanym patriotą! Ale żeby aż do tego stopnia? ;-))
            • genia50 Re: Inwazja/najazd Polaków? 31.08.15, 00:43
              Dziwna rada.
      • polak1706 Re: Zwyczajny cynizm 30.08.15, 22:36
        >Przestępstwa i przestępcy zdarzają się wszędzie. Wśród Polaków też. <
        Mamy dość swoich bandziorów (tych w białych kołnierzykach też) dlatego bandziory z Afryki.... to już przerośnie nasze sądy, prokuraturę i policje.
        • wislocki12 Nasz Prezydent jest prawnikiem! 30.08.15, 23:15
          Mam wrażenie, że zdecydowanie nie doceniasz możliwości polskich organów ścigania i orzekania. Dziwi mnie to tym bardziej, że Nasz Prezydent jest prawnikiem! ;-))
          • polak1706 Re: Nasz Prezydent jest prawnikiem! 30.08.15, 23:27
            Doceniam, doceniam. Kiedy ktoś ukradnie batonika w sklepie za 1 zł rusza cała machina policyjno-sędziowsko-prokuratorska. Kiedy dzieje się coś gorszego sprawca jest uniewinniany.
            • wislocki12 "Nie kradnij" nie dotyczy batoników? 30.08.15, 23:34
              Naprawdę uważasz, że owo "Nie kradnij" nie dotyczy batoników? :-((
              PS. Proponuję poczekać na "Nowy Wspaniały Świat", czyli Polskę pod rządami PiS! Tylko skąd wziąć (wziąść?) partnera do koalicji. Szkoda, że nie ma już Leppera, a Gertych zmienił orientację... :-((
    • polak1706 Re: Inwazja... 31.08.15, 23:02
      a więc jednak.... dzikusy zwalą się do POlski
      wiadomosci.onet.pl/kraj/premier-kopacz-polska-przedstawi-nowa-liczbe-uchodzcow/e3z8ty
      • wislocki12 Polish Invasion 31.08.15, 23:16
        Mam wrażenie, że usiłujesz sam siebie przekonać do czegoś, o czym samym doskonale wiesz. ;-)) Spróbuj jeszcze mnie przekonać, że państwa Europy Zachodniej nie powinny przyjmować dziczy z Europy Wschodniej, głównie z Polski, która w liczbie 3 milionów najechała ich kraje w celach rabunkowych! ;-))
        • polak1706 Re: Polish Invasion 01.09.15, 00:42
          Polacy zapier.dala.ją w pocie czoła na PKB UK, NIEMIEC i nie tylko,na emerytury tychże a ty znów bredzisz.
          >Jeśli zaczniemy mówić, że nie chcemy muzułmanów, nic dobrego z tego nie wyniknie - przestrzegała niemiecka polityk. <
          Masz dzikich pokochać, utrzymywać i czekać aż poderżną ci gardło!
          Europa zgłupiała? Oślepła?
          fakty.interia.pl/deutsche-welle/news-angela-merkel-kazdy-akt-nienawisci-zostanie-ukarany,nId,1877523#commentsZoneList
          • wislocki12 Jak Kali kraść to dobrze... 01.09.15, 01:11
            Podobno Polacy już gwałcą Brytyjki i podrzynają im gardła, że o naruszaniu innych punktów Dekalogu nie wspomnę! ;-))
            PS. No tak, jak Kali kraść to dobrze, ale jak Kalemu kraść, to nie daj Boże! :-((
    • polak1706 Re: Inwazja... 03.09.15, 23:19
      wiadomosci.onet.pl/swiat/polska-przyjmie-wiecej-azylantow-nawet-osiem-tysiecy-uchodzcow/b5q1zb
      >Orban ocenił, że kryzys migracyjny to "nie problem europejski, ale niemiecki". Jak mówił, imigranci nie chcą dostać się do Polski, Węgier czy Estonii. "Wszyscy chcieliby do Niemiec. My musimy ich tylko zarejestrować. Jeśli niemiecka kanclerz (Angela Merkel – red.) nalega na to, żeby nikt nie opuszczał Węgier bez zarejestrowania, to my będziemy ich rejestrować" – zapowiedział.<
      Prawdziwy przywódca!
      • genia50 Re: Inwazja... 03.09.15, 23:26
        8000 to nie jest duzo,I tak o miliony wiecej Polakow wyemigrowalo,
        • polak1706 Re: Inwazja... 03.09.15, 23:46
          Ty też bredzisz jak wisłocka. Miliony Polaków z.a.p.i.e.r.d.a.l.a w pocie czoła na emerytury dla obcych i wysokie PKB a dzikusy jadą po socjal do Europy. Nie widzisz różnicy?
          I te miliony Polaków wcale by z kraju nie emigrowało gdyby przy korytach zasiadali normalnie myślący i działający.
          • wislocki12 "Zapie...ją" na emerytury dla obcych? 04.09.15, 00:25
            Naprawdę uważasz, że Polacy dumnie odrzucają wszelkie formy pomocy socjalnej i "zapie...ją" na emerytury dla obcych? :-((
            PS. A może to lepiej, że jesteśmy tacy biedni - w ruinach, zresztą? Mamy z głowy uchodźców, przynajmniej... Nawet pies z kulawą nogą, nie zwraca na nas uwagi... :-((
    • polak1706 Re: Inwazja... 04.09.15, 16:58
      wiadomosci.onet.pl/swiat/okolo-40-uchodzcow-zaginionych-na-morzu-srodziemnym/2m8ytg
      Uchodźcy? MŁODE SILNE BYKI płyną po zasiłek zamiast bronić własnego kraju.
      Czas się Europie opamiętać!
      • polak1706 Re: Inwazja... 04.09.15, 16:59
        Tak będzie jeżeli granice nie zostaną zamknięte!
        wiadomosci.onet.pl/swiat/starcia-imigrantow-z-policja-na-wyspie-lesbos/s4118b
      • polak1706 Re: Inwazja... 04.09.15, 17:10
        ~Niepoprawny do ~Lilka: Popatrzmy na zdjecia..chociazby z dworca Keleti w Budapeszcie.Mężczyżni w wieku poborowym stanowią wiekszosć, szacuję ze 95 procet.Kobiety i dzieci wystepują w ilosciach sladowych.Brak dziewcząt nastolatek, przedział wiekowy 10-20, starców i osób niepełnosprawnych.
        A teraz popatrzmy na zdjecie uchodźców polskich z 1939 roku.Młodych meżczyzn prawie niema gdyz walczą na froncie o swoja ojczyznę, domy i rodziny. W gruboach uchodźców przewazają kobiety, dziewczeta , dzieci. Mężczyźni są przwaznie starzy lub niepełnosprawni.A teraz pytania:
        -Jacy z muzułmanów są uchodźcy?Dlaczego nie walczą w swoim kraju o kobiet dzieci i starców?Brak broni nie jest zadnym wytłumaczeniam.W czasie II wojny swiatowej polacy tez nie mieli broni a uzbroili kilka armii, nie mówiac o działajacym cała wojnę państwie podziemnym.
        -Dlaczego sami nie pokonają ISIS? ISIS TO 30 tysiecy ludzi.Syryjczyków jest chyba z milion.Kurdowie sie bronia i odnoszą sukcesy choc jest ich w sumie niewielu.A wiec da się?
        -Dlaczego nieustannie pokazują nam nieprawdę, tzn nie wypasionych roszczeniowych byków a tylko dzieci z gilami do pasa na tle policyjnych pał?
        -Dlaczego właśnie taki jest procentowy skład tzw uchodźców?Dlaczego nikogo to nie niepokoi? zwiń
      • polak1706 Re: Inwazja... 04.09.15, 17:21
        Lewactwo Europę doprowadzi do zagłady
        wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Komisja-Europejska-potwierdza-bedzie-propozycja-rozmieszczenia-dodatkowych-120-tys-migrantow,wid,17822023,wiadomosc.html
        • wislocki12 Sam z sobą? 06.09.15, 01:06
          Ty to już chyba tylko sam z sobą potrafisz rozmawiać... ;-))
          • polak1706 Re: Sam z sobą? 06.09.15, 19:06
            Lubię rozmawiać z kimś mądrym.
    • polak1706 Re: Inwazja... 05.09.15, 23:08
      wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Donald-Tusk-trzeba-sprawiedliwie-rozdzielic-100-tys-uchodzcow-w-UE,wid,17818852,wiadomosc.html
      Rudy znów zdradził!
      • genia50 Re: Inwazja... 05.09.15, 23:15
        U nas nie ma zasilkow takich jak na zachodzie,wiec do nas nie zechca przyjsc.
        • polak1706 Re: Inwazja... 05.09.15, 23:19
          Pocieszasz się?
          Zanim stąd wyjadą to nieźle narozrabiają.
          • wislocki12 Będzie pretekst 06.09.15, 00:35
            Będzie pretekst, aby ich wyrzucić... ;-))
    • polak1706 Re: Inwazja... 05.09.15, 23:16
      Dobrzy dla obcych. Na mieszkanie komunalne Polak czeka latami!
      finanse.wp.pl/kat,1033781,title,Imigranci-z-Afryki-w-Polsce-Gdansk-szykuje-mieszkania-komunalne-uchwala-Rady-Miasta-przeszla-jednoglosnie,wid,17821378,wiadomosc.html
      • genia50 Re: Inwazja... 05.09.15, 23:22
        Raczej pocieszam ciebie,bo widze post za postem twojego autorstwa ,a to o czyms swiadczy.
        • polak1706 Re: Inwazja... 06.09.15, 00:12
          nienawidzę ciapatych!
          www.google.pl/search?q=bestgore+islam&hl=pl&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=2mJSVIhS1u1qtuCAqAM&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=869
          • wislocki12 Śpieszmy się... 06.09.15, 00:29
            ks. Jan Twardowski
            "Śpieszmy się
            Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
            zostaną po nich buty i telefon głuchy
            tylko co nieważne jak krowa się wlecze
            najważniejsze tak prędkie że nagle się staje
            potem cisza normalna więc całkiem nieznośna
            jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy
            kiedy myślimy o kimś zostając bez niego."
    • republika_polska Re: Inwazja... 06.09.15, 13:06
      Problem w tym, że członkowie wiary określanej jako Islam rozwijali się do poziomu średniowiecza i ... na tym stanęli. Już niejedna Polka przekonała się, że kobieta tam to nałożnica i nic więcej, nawet kilka razy na Onecie wywnętrzały się ze swych przygód na pierwszej stronie.
      Postawa tych osób może się zmienić dopiero w TRZECIM pokoleniu, gdy ustaną kontakty z Bliskim Wschodem i osiadli w Europie potomkowie przybyszów nie będą się poczuwać do wspólnoty z resztą barbarii.
      Problemem jest to, że nie ma planu CO ROBIĆ z teraźniejszymi przybyszami i ich dziećmi, które się nie zintegrują OBECNIE z resztą społeczeństwa.
      Przyjęcie ich to dodanie sobie dodatkowych problemów.
      • polak1706 Re: Inwazja... 06.09.15, 19:11
        Problem jest w tym, że ci arabowie/islamiści którzy dotarli do Państw zachodnich w latach 70-80tych próbowali się asymilować ze społeczeństwami europejskimi chociaż z tym różnie bywało. W każdym bądź razie, nie narzucali Islamu/Allaha itp bzdur cywilizowanym społeczeństwom. Obecnie wszystko w tej kwestii się zmienia. Islamizacja Europy w toku, wojny na tle religijnym w Europie niebawem.
        A to po Orbanie kolejny odpowiedzialny przywódca
        wiadomosci.onet.pl/swiat/czechy-prezydent-zeman-popiera-petycje-antyimigracyjna/f4s73d
        >Masowa imigracja stanowi fundamentalne zagrożenie dla stabilności Europy i krajów Unii Europejskiej"<
        Nie dajcie się zwieść! Arabowie i podobni są bardzo uciążliwi w życiu dla białej nacji.
        • wislocki12 Rasizm, czyli Arabowie... 06.09.15, 23:34
          Szkoda tylko, że papież Franciszek, że o abp. Gądeckim nie wspomnę, uważa, że każda parafia powinna iść z pomocą uchodźcom... :-))
          • polak1706 Re: Rasizm, czyli Arabowie... 07.09.15, 00:35
            >isanthropicDivision : W TV 1 i TVN przez całe wiadomości trwa urabianie Polaków jacy to musimy być pomocni dla uchodźców, same dzieci na obrazkach i dobrzy, ludzcy Niemcy pomagający biedakom. Ani słowa o muzułmanach, terrorystach, o traktowaniu przez muslimów kobiet jak zwierząt, o powszechnym obrzezaniu dziewczynek, o dzielnicach Paryża gdzie Francuz boi się wejść, o podrzynaniu gardeł, o gwałtach popełnianych przez arabów i Somalijczyków w Szwecji, co stało się plagą. Tylko miłość do mahometan płynie z ekranu. Przestałem oglądać. Szkoda czasu<
            • wislocki12 Przekupiły nawet Franciszka 07.09.15, 01:19
              "Przekupiły nawet Franciszka:
              Papież Franciszek: niech każda parafia, klasztor i sanktuarium przyjmą uchodźców
              Papież Franciszek zaapelował do wszystkich parafii, wspólnot religijnych, klasztorów i sanktuariów w całej Europie o przyjęcie uchodźców, Podczas spotkania z wiernymi na modlitwie Anioł Pański ogłosił, że uchodźcy zostaną też przyjęci w Watykanie." ;-((
              PS. Ale nie przez lechowskiego, że o polaku i palaczu juz nie wspomnę... :-((

• polak1706 Re: Przekupiły nawet Franciszka 07.09.15, 15:52
                Musiałbym na głowę upaść by przyjmować i utrzymywać dzikich!
                KK i Europa zapłaci WYSOKĄ CENĘ za swoją naiwnośc.
                • wislocki12 Bliźni są wyłącznie w Ewangeliach? 08.09.15, 20:32
                  No tak - dzicy! Naprawdę myślisz, że bliźni są wyłącznie w Ewangeliach? A samym zaś Jezusem nie ma nawet sensu zawracać sobie głowę? :-((
                  • genia50 Re: Bliźni są wyłącznie w Ewangeliach? 08.09.15, 21:48
                    To tak jak z tym dodatkowym talerzem na wigilie.Ma byc symboliczny i pozostac symboliczny: nie uzyty i nie zabrudzony przez jakiegos dziada.
                • edekzgredek99 Re: Przekupiły nawet Franciszka 10.09.15, 10:56
                  Te Polak cos tam, a nie pomyslales ze Ty dla kogos tez jestes DZIKI?
                  • polak1706 Re: Przekupiły nawet Franciszka 10.09.15, 23:24
                    Te Edek coś tam, nie pomyślałem. Przecież jesteśmy nie tylko w UNII ale także w Europie.
                    • edekzgredek99 Re: Przekupiły nawet Franciszka 12.09.15, 17:26
                      Te polak cos tam to ze mieszkasz w Unii nie swiadczy jeszcze ze nie jestes DZIKI.
    • wislocki12 I pomyśleć tylko... 07.09.15, 20:38
      I pomyśleć tylko, ze jeszcze do 30 r. n. e. nikt nie słyszał o chrześcijanach, ze o muzułmanach nawet już nie wspomnę! ;-))
    • polak1706 Re: Inwazja... 08.09.15, 15:52
      >~Kairam : Słuchajcie, ja jestem muzułmaninem i mnie nikt kitu ani ciemnoty nie wciśnie. To co się dzieje to jest regularna inwazja, nazywana w islamie Hijra (czyt. Hidżra), czyli zdobycie terenu wroga poprzez zasiedlenie, najczęściej pokojowe, bez walki. Ja się tego boję bardziej niż większość z was bo wiem jak to się prawdopodobnie skończy. Nikt mi nie powie ze setki tysięcy młodych mężczyzn w wieku poborowym jadą tutaj ze strachu przed wojną. Nikt mi nie powie że ludzie wychowani na Bliskim Wschodzie i w Azji dostosują się do naszych, tak, naszych europejskich wartości. Jestem europejskim muzułmaninem, religia jest moją prywatną droga czczenia Boga, a nie stylem życia, czy doktryną polityczną. Na pierwszym miejscu jestem Europejczykiem, a wszystkie izmy zostawiam w domu. Boje się ich, ponieważ oni narzucą nam w przeciągu kilku lat swój średniowieczny, feudalny i antydemokratyczny porządek, a ci którzy się nie dostosują będą prześladowani. Matematyka nie kłamie: każdy z samotnych ma pozostawioną gdzieś rodzinę, która korzystając z prawa UE ściągnie tutaj prędzej czy później, wiec liczbę imigrantów należy już teraz pomnożyć raz 3 lub 4, dzietność muzułmańskich rodzin z tamtego obszaru to od 3 dzieci w górę, wiec jeśli teraz pewną ilość muzułmańskich małżeństw to za 20 lat będzie ich 3 razy więcej, optymistycznie licząc.
      Jeszcze jedna rzecz która mi się rzuca w oczy: ci uchodźcy twierdzą, że za przejazd do Europy muszą płacić po kilka tysięcy dolarów - skąd takie rzesze rzekomo biednych ludzi, którzy wszystko stracili, mają takie pieniądze?
      Ja nie mam złudzeń, że jest to zaplanowana, gigantyczna akcja kolonizacji Europy.<
    • polak1706 Re: Inwazja... 08.09.15, 17:17
      Artykuł/manipulacja. Odwracanie "kota ogonem"
      Dymek pójdzie z dymem kiedy już ta dzicz zjedzie do POlski.

wiadomosci.wp.pl/kat,141202,title,Jakub-Dymek-Odwazni-uchodzcow-sie-nie-boja,wid,17829034,wiadomosc.html?ticaid=1158c9&_ticrsn=5
      > normals1 8 godzin i 46 minut temu
      No właśnie. -Rozliczą nas jak będą jedynym białym dzieckiem w klasie (taj jak zdarza się to w Skandynawii) - Rozliczą nas jak będą obijane przez dzieci przyjętych emigrantów - Rozliczą nas jak będą ciężko pracować, a przyjęci będą leżeć do góry brzuchem na zasiłku i narzekać i wołać mało, mało - Rozliczą nas nasze córki, którym przytrafi się to co przytrafiało się dziewczętom w Anglii, a wszyscy chowali głowy w piasek - Rozliczą nas itp. itd. przykłady można mnożyć. Oni tu przybywają nie po to, żeby się zintegrować, pracować dla wspólnego dobra tylko po to, żeby z wypracowanego dobra czerpać. No dobrze, ale my przecież też korzystaliśmy i korzystamy jako naród z gościny innych lepiej rozwiniętych krajów. Racja, ale proszę zauważyć ile korzyści z pracy naszych rodaków mają USA, Australia czy Wielka Brytania. Jeśli uchodźcy czy emigranci będą mieli chęć kulturowo się integrować to proszę bardzo. Polska przyjmowała już kilkanaście tysięcy uchodźców z Grecji (córką takowych jest przecież Eleni). Grecy ci wspaniale potrafili znaleźć się w Polsce. Jeśli natomiast skutkiem ma być powstawanie gett i imam wrzeszczący przed kościołem, że to go obraża i kościół ten trzeba zburzyć, a sprzedaży wieprzowiny zakazać (polecam tego typu filmiki z Francji czy Anglii, na których widać agresywnych fanatyków pod wodzą imama żądjących wprowadzenia prawa szariatu) to mówię NIE, NIE i jeszcze raz NIE dla tego właśnie, żeby za 10 lat moje dziecko nie miało pretensji o to, że do tego dopuściłem.<
    • polak1706 Re: Inwazja... 08.09.15, 17:41
      Bez komentarza
      www.youtube.com/watch?v=7L3eSbpETf8
      • palacz67 Re: Inwazja... 08.09.15, 18:17
        Co za bezczelność, nie chcę takich niewdzięcznych narwańców w moim domu, pzdr.
        • wislocki12 Nie pamięta wół... 08.09.15, 20:27
          A pamiętasz Polaków w latach 80. i 90. ubiegłego wieku? I te 3 miliony, które wyjechały później? :-((
      • palacz67 Do Tarzana 08.09.15, 21:51
        Mój komentarz był o człowieku z filmiku 0.23, pzdr.
        • wislocki12 Xulu na studia! 08.09.15, 22:16
          Mam wrażenie, że wszystko, co było na temat owych "narwańców", że o papieżu, prymasie i episkopacie nie wspomnę, ktoś wyciął... Nawet post lechowskiego gdzieś przepadł... A więc twoje wyjaśnienie nie ma żadnego sensu! :-((
          PS. A podobno cenzury nie ma w III RP... ;-))
          PS2. Myślę, ze GW powinna wysłać Xulu na jakieś studia podyplomowe! ;-))
        • wislocki12 Niewidzialna ręka Xulu 08.09.15, 22:38
          Nie dziwi Cię, że zwracasz się do Tarzana, a jego w ogóle w tym wątku nie ma? To niewidzialna ręka Xulu! ;-))
    • polak1706 Re: Inwazja... 08.09.15, 23:27
      POlska znów zadłużona! Tak rządzi POlskojęzyczny rząd :-(
      wiadomosci.onet.pl/kraj/ewa-kopacz-pomoc-dla-uchodzcow-splata-dlugu-dla-polski/mvbf03
      >Polska ciągle jest coś komuś dłużna: a to Żydom za ich utracony majątek w wyniku wojny oraz grabieży przez Niemców i Rosjan, a to Związkowi Wypędzonych, a to Rosjanom bo ich jeńcy w roku 1920 padali jak muchy od dyzenterii, a to Ukraińcom za akcję "Wisła" czy też oprawcom z UB za traumę jaką musieli przechodzić katując innych a dziś wypoczywając nad ciepłym wybrzeżem Hajfy. Teraz jeszcze mamy oddać "złoty pociąg" Żydom, Niemcom i Rosjanom no bo przecież to ich. A ja się pytam kiedy wszyscy rozliczą się z Polską za to co temu krajowi ukradli<
      • wislocki12 Wina Tuska i... PO 08.09.15, 23:34
        Nie martw się! Już wkrótce PiS będzie miał się czym wytłumaczyć ze swojej nieudolności! Zwali wszystko na PO! ;-))
        • polak1706 Re: Wina Tuska i... PO 09.09.15, 00:04
          Przecież to PO miesza od lat, więc czemu PiS miałby brać na swoje barki odpowiedzialność za nieudaczników i karierowiczów?
    • polak1706 Re: Inwazja... 09.09.15, 00:17
      Orban 2 - Kolejny głos rozsądku.
      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Gowin-Polska-powinna-przyjmowac-uchodzcow-ale-nie-muzulmanow,wid,17828672,wiadomosc.html
      • wislocki12 Jezus w grobie sie przewraca... 09.09.15, 01:30
        "Gowin: Polska powinna przyjmować uchodźców, ale nie muzułmanów.
        Polska powinna przyjąć uchodźców: to mogą być chrześcijanie, jazydzi, ale nie muzułmanie - podkreślił lider Polski Razem Jarosław Gowin. Według niego pojawienie się muzułmanów zwiększałoby zagrożenie atakami terrorystycznymi."
        No tak, jak powszechnie wiadomo, Jezus dzielił ludzi na chrześcijan, jazydów i muzułmanów! Jezus w grobie się przewraca, co by to nie mogło oznaczać... :-((

• polak1706 Re:Prawda o durnej Europie 09.09.15, 23:06
      >~przekaż dalej : Były doradca Nicolasa Sarkozy’ego, Maxime Tandonnet, na łamach francuskiego dziennika „Le Figaro”: Osiągnąłem już taki poziom obrzydzenia i odrazy, że najchętniej bym milczał. Ale sumienie mi na to nie pozwala. Ogromna fala imigrantów, głównie młodych mężczyzn, ucieka z Iraku i Syrii do Europy, pozostawiając za sobą garstkę kobiet, jazydek, które w ich miejscu walczą z Państwem Islamskim. Kobiety walczą, a mężczyźni uciekają. Fajnie, co? A Europa rozlewa łzy nad tymi mężczyznami i szeroko otwiera im swoje drzwi. Jazydki i chrześcijanki są więzione przez Państwo Islamskie, publicznie gwałcone i torturowane. Sprzedaje się je w niewolę. I gdzie są feministki? A gdzie obrońcy praw człowieka? Europa sączy obłudę, tchórzostwo, ślepotę, do tego stopnia, że robi się od tego niedobrze. To, że Europa na coś takiego pozwala, na takie barbarzyństwo, to hańba absolutna! Polityka, chęć do działania, do podejmowania decyzji, zdechła w Brukseli już dawno jak stara opona. Zastąpił ją tani moralizm propagowany przez najgorszych klaunów. Dziękujemy droga Komisjo, jesteś aż za dobra dla nas. Dziękujemy. Bruksela domaga się, by nasze (francuskie-red.) gminy przyjęły 36 tys. imigrantów, jakby nie miały ich już wystarczająco. Każdy poucza każdego. Papież Franciszek (i mówię to z największą przykrością) robi dokładnie to samo. Poucza nas, katolików, ilu muzułmanów powinniśmy przyjąć. Jednocześnie nie zająknął się słowem o mordowanych na Bliskim Wschodzie chrześcijanach. Jak to możliwe, że Watykan nie zamienił się jeszcze w obóz dla chrześcijańskich uchodźców? Co tu się dzieje, bo nie rozumiem? — pyta były doradca byłego prezydenta Francji. Jego zdaniem Europa, która „pozwala na mord chrześcijan o dwa kroki od siebie, z tchórzostwa i zaślepienia, jednocześnie chełpiąc się swoją własną dobrocią, rezygnując po drodze ze swoich granic, to Europa, która jest w trakcie poddania się najgorszemu rodzajowi totalitaryzmu i niewolnictwa, którym jest islam. To Europa u końca swojej drogi — dodaje Tandonnet. Najgorszymi hipokrytami, uważa politolog i historyk, są Niemcy." zwiń<
      • wislocki12 Maxime Tandonnet? A kto to jest? 09.09.15, 23:41
        Nie sądziłem, że aż tak ufasz doradcy Sarkozyego... :-))
        • gladysek Re: Maxime Tandonnet? A kto to jest? 10.09.15, 06:00
          wislocki ty jak inni na tym forum przypierda//lasz sie do osoby a nie tego o czym pisze. Za trudny tekst ?
        • polak1706 Re: Maxime Tandonnet? A kto to jest? 10.09.15, 17:00
          Ty wisłocka jak już coś palniesz na forum....
          • wislocki12 Kto to jest ów Maxime Tandonnet? 10.09.15, 23:21
            A tak wracając do meritum, to kto to jest ów Maxime Tandonnet i dlaczego jest dla Ciebie autorytetem? :-))
    • republika_polska Słup ogłoszeniowy w Tarnobrzegu 10.09.15, 10:45
      I są u nas myślący ludzie!
      images66.fotosik.pl/1167/fe681e164c671f31.jpg
      • polak1706 Re: Słup ogłoszeniowy w Tarnobrzegu 10.09.15, 16:57
        szkoda , że jest ich tak mało i nie zajmują wysokich stanowisk w państwie :-(
        • wislocki12 Słup jak to słup... 10.09.15, 23:18
          Wcale tego nie żałuję, a nawet wprost przeciwnie! ;-))
    • polak1706 Re: Witajcie w Niemieckiej Republice Islamskiej 10.09.15, 17:12
      wiadomosci.wp.pl/kat,1017099,title,Niemcy-najbardziej-muzulmanski-kraj-Unii,wid,17835242,wiadomosc.html?ticaid=1158f9
      • polak1706 Re: Zagadka 10.09.15, 17:25
        Jakie państwo Europejskie na przestrzeni wieków najbardziej"mieszało" w innych państwach, niszczyło je, wywoływało wojny, mordowało jego obywateli?
        Teraz też zniszczy Europę swoimi durnymi decyzjami?
        No, jakie?
        • colin.cave Re: Zagadka 10.09.15, 17:42
          Nie wiesz? czy żartujesz!
        • wislocki12 RP? 10.09.15, 20:49
          Czyżbyś Polskę miał mieć na myśli? Chyba żartujesz, nieszczęśniku... :-(
          • polak1706 Re: RP? 10.09.15, 21:52
            Jednak jesteś nienormalna :-(
            • wislocki12 Pytanie było tendencyjne 10.09.15, 23:16
              Przyznaj, pytanie było tendencyjne. Szkoda, że nie trafiłem z odpowiedzią... ;-))
              PS. Udowodnij, że nie jestem facetem! Zapraszam na małe tête-à-tête! ;-))
              • polak1706 Re: Pytanie było tendencyjne 10.09.15, 23:26
                To ty mi udowodnij.
                Jesteś jak skarbówka. To właściciele firm mają im udowodnić że są w porządku wobec państwa a nie skarbówka że są czemuś winni. Takie POlskie masło maślane.
                • wislocki12 Małe tête-à-tête? 11.09.15, 00:07
                  Właśnie chcę Ci udowodnić, że jestem facetem i myślę, że w tym względzie nie ma nic lepszego, niż małe tête-à-tête! Kiedy i gdzie? Zapraszam! ;-))
                  PS. A tak w ogóle nie rozumiem, jakie znaczenie ma dla Ciebie płeć rozmówcy? Mam nadzieję, że nie jesteś ciapaty, co by to nie miało oznaczać... :-((
                  • polak1706 Re: Małe tête-à-tête? 11.09.15, 00:46
                    wcale mnie to nie interesuje czy jesteś kobietą czy nie. Tylko intuicja podpowiada mi że takie bzdety może wypisywać tylko kobieta.
                    • wislocki12 Jak to polak... 11.09.15, 11:59
                      A takie jak Ty tylko polak1706! ;-))
                  • edekzgredek99 Re: Małe tête-à-tête? 12.09.15, 17:29
                    Panie Wislocki pan sie z nim nie spotyka bo on jeszcze pana zgwalci.
                    • wislocki12 Nie ze mną takie numery... 14.09.15, 01:14
                      Nie dam się! ;-))
    • polak1706 Re: Inwazja... 10.09.15, 22:01
      Tak będzie-jebaki zwyciężą " Naszą bronią jest jurność naszych braci i witalność rozrodcza naszych kobiet. "
      >dfghj : Spytałem znajomego araba miłego Libijczyka : o co tu chodzi z tym exodusem? Przyjacielu, mówi do mnie, w szkołach wojskowych na świecie już dawno uczą taktyki wojny hybrydowej. Popatrz na Ukrainę , tam parę tysięcy ludków zaopatrzonych w kałachy walczy o każdy metr ziemi. My Arabowie teorię wojny układamy od tysięcy lat. Długo, bo ponad 500 lat czekaliśmy na taką okazję. Teraz bez jednego wystrzału jesteśmy w stanie opanować cały kontynent, niezdobyty nigdy wcześniej przez nikogo od Dżyngis Hana, Kara Mustafę, Napoleona i Hitlera czy Stalina. Naszą bronią jest jurność naszych braci i witalność rozrodcza naszych kobiet. Resztę załatwi wasza dywana (głupia) demokracja, bo im więcej nas tym bardziej rządzący będą nam ulegli. Jeśli w 2040 roku będzie nas tu 240 milionów a was o połowę mniej niż teraz to pomyśl kto tu będzie rządził i kto dyktował swoje prawa. I w końcu pokój zapanuje na ziemi. <

Gdzie są armie państw europejskich które przez wieki broniły granic przed islamem? Dzisiaj maszerują tabuny obcych kulturowo bez problemu po nie swojej ziemi siejąc zagrożenie i wnosząc nienawiść do Europejczyków.
      Gdzie jest rozum Europejczyków?

wiadomosci.onet.pl/warszawa/manifestacja-przeciwko-imigrantom-w-warszawie-jest-decyzja-wojewody/mvtqb6
      • wislocki12 Ostatnia szansa 10.09.15, 22:17
        Nie żartuj, przecież ten tekst wisi na parunastu stronach! Zwyczajnie zżynasz, niestety! A próbowałeś kiedykolwiek coś własnymi słowami napisać? ;-))
        PS. No tak, ostatnia szansa, żeby porozrabiać, bo jak wygra PiS... ;-)
        PS2. Ciekawe, gdzie będą Duda, Szydło, ze o Kaczyńskim nie wspomnę, w czasie owej demonstracji? :-((
        • polak1706 Re: Ostatnia szansa 10.09.15, 22:38
          To extra dla ciebie wisłocka. Szykuj burkę!
          wiadomosci.onet.pl/swiat/arabia-saudyjska-chce-wybudowac-200-meczetow-w-niemczech/bwehbr
          • wislocki12 Burek w burce... 10.09.15, 22:52
            Naprawdę przyszła dola Niemców aż tak Cię niepokoi? A może im nie przeszkadzać? ;-))
            • polak1706 Re: Burek w burce... 10.09.15, 23:06
              Znaczy się.... chcesz dla nich HOLOKAUSTU?
              • wislocki12 Burka dla Burka 10.09.15, 23:11
                Ależ skąd! Jeśli już burka to dla Burka! ;-))
          • ja-tarzan Re: Ostatnia szansa 11.09.15, 17:34
            "Arabia Saudyjska nie chce przyjmować na swoje terytorium uchodźców syryjskich czy irackich. Według niemieckiej gazety "Frankfurter Allgemeine Zeitung" (FAZ) zaproponowała natomiast wybudowanie 200 meczetów w Niemczech, dokąd najczęściej zmierzają uchodźcy."

Kabaretowe zagranie ;)

Nie pomożemy wam uratować życia, nasi kochani bracia, wyznawcy naszej ukochanej religii, ale jak już dotrzecie do tych Niemiec, to wam meczety zbudujemy.
            • polak1706 Re: Ostatnia szansa 11.09.15, 19:06
              Allah w Niemczech Francji itp. i tak będzie akbar!
              Europa ZGŁUPIAŁA!
              • genia50 Re: Ostatnia szansa 11.09.15, 19:09
                Jak nie jestes rudym blondynem to sie nie martw.
              • wislocki12 Choć jeden mądry się ostał... 11.09.15, 21:18
                Całe szczęście, że choć jeden mądry się ostał... ;-))
    • polak1706 Re:Manipulacja 11.09.15, 19:25
      wiadomosci.wp.pl/kat,141202,title,Lukasz-Warzecha-Imigranci-a-nie-uchodzcy-czyli-manipulacje-i-szantaz-moralny,wid,17837336,wiadomosc.html
      • wislocki12 Za czy przeciw? 11.09.15, 21:15
        A Ty jesteś za czy przeciw? ;-))
        • polak1706 Re: Za czy przeciw? 12.09.15, 16:54
          Takie i tylko takie POwinno być stanowisko polskojęzycznego rządu i POlityków-wszystkich!
          wiadomosci.onet.pl/kraj/szydlo-o-uchodzcach-nie-bede-ulegac-poprawnosci-politycznej/msgd90
        • polak1706 Re: Za czy przeciw? 12.09.15, 16:55
          jestem za a nawet przeciw! Który to bęcwał powiedział bo nie pamiętam?
          • wislocki12 Ten drugi 13.09.15, 11:54
            Ja też. W każdym razie Ty jesteś drugi! ;-))
      • polak1706 Re:Manipulacja 12.09.15, 17:03
        Biedni ci imigranci
        Ewa : Kochani z ostatniej chwili.
        Ja i moje kolezanki pojechalysmy samochodem 60 km do Malmö jako wolontariuszki, bo bardzo duzo przybylo uchodzcow z dziecmi
        w Malmö Central.
        To co zobaczylysmy, przeszlo moje wszelkie oczekiwania.Otoz owszem bylo kilka kobiet z dziecmi malymi,reszta mlodzi mezczyzni, z Azji i Afryki.Charakterystyczne bylo to, ze wcale zadnej pomocy nie chcieli(woda, ubrania, jedzenie) Byli butni i agresywni, zwlaszcza afrykanskie kobiety, ktore bardzo duzo palilo papierosy.Wygladaysmy przy nich jak zebracy z ulicy.Wszyscy bardzo dobrze wygladajacy, a sprzet (komorki, i inne elektroniczne urzadzenia, to mozemy sobie pomazyc o takich).
        Ten obraz ktorego na sile maluja szwedzkie media niczym nie przypomina tego co zobaczylysmy. Z tego co zrozumialam chcieli miedziedzy i na cos? kogos czekali.
        Owszem Rädda barnen( ratujemy dzieci) bylo na miejscu i mieli wode.Poza tym brud, smrod i tlum.
        Wrocilysmy do domu juz po 2 godzinach bardzo zniesmaczone.To dobre doswiadczenie skutecznie wybilo mi pomoc dla tych uciekinierow.
        Pozdrawiamy ze Szwecji z Landskrona Ewa ( polka,) oraz moje szwedzkie kolezanki Lena , Gunilla i Maria zwiń
        A ja naiwny myślałem że tylko zachodnia Europa zginie przez Islam :-( Smutno mi :-( Szwedki mi się podobały :-(
      • polak1706 Re:Manipulacja 12.09.15, 17:10
        Zaczyna się....
        wolnemedia.net/polityka/kontener-z-pomoca-dla-uchodzcow-jest-pelen-broni/
      • polak1706 Re:Manipulacja 12.09.15, 18:20
        pierwsze zachowania
        www.youtube.com/watch?v=kjvF6KeVsKE
        pierwsze żądania
        www.youtube.com/watch?v=U4m9OdMZNu8
        Max o imigrantach
        www.youtube.com/watch?v=qDpXJtIiBDo
        Wolniewicz: jak działać względem imigrantów
        www.youtube.com/watch?v=Xgq3krxxg0E
        • e-zyleta Re:Manipulacja 12.09.15, 20:23
          www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/arabia-saudyjska-twierdzi-ze-przyjela-2-5-miliona-syryjczykow,576783.html
          • polak1706 Re:Manipulacja 12.09.15, 20:40
            Kłamcy i cygany! Pilnują swoich granic jak żadne inne państwo islamskie.
            Zresztą, stać ich na to by przyjęli krotność tego co podają.
            www.youtube.com/watch?v=AygJ0uvqP30
            • e-zyleta Re:Manipulacja 12.09.15, 20:59
              Na siłę i przemoc trzeba odpowiedzieć tym samym i nie cackać się z kimkolwiek, czy to islamista czy inny wyznawca jakiejkolwiek ideologii lub religii, to jest jedyny sposób na powstrzymanie.
              • genia50 Re:Manipulacja 12.09.15, 21:11
                W Irlandii tez dlugie lata byly wojny religijne i to co nie do uwierzenia miedzy protestantami i katolikami czyli chrzescijanami.
        • palacz67 Re:Manipulacja 13.09.15, 06:14
          Witam, mialeś rację, co widać na wstawionych przez Ciebie filmikach. Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli.
          • palacz67 Re:Manipulacja 13.09.15, 08:09
            wiadomosci.onet.pl/swiat/niemcy-burmistrz-monachium-apeluje-o-pomoc-brak-miejsc-dla-imigrantow/dphfrx
            Warto poczytać też komentarze, pozdrawiam.
            • ja-tarzan Re:Manipulacja 13.09.15, 10:09
              >>Warto poczytać też komentarze, pozdrawiam.

Niczego wyjątkowego, czy wartościowego w tych komentarzach nie widzę. Cóż Ci tak zaimponowało?
              • palacz67 Re:Manipulacja 13.09.15, 12:50
                Witam, szkoda, że nic Cię nie zainteresowalo w tych komentarzach, ale masz takie prawo, pozdrawiam:-) Musiałabym każdy komentarz tu rozpatrywać odzdzielnie ale nie mam czasu, bo oglądam western z przystojniakiem:-)
              • polak1706 Re:Manipulacja 13.09.15, 15:34
                >Niczego wyjątkowego, czy wartościowego w tych komentarzach nie widzę<
                W komentarzach jest ostrzeżenie doświadczonych dla naiwnych, ufnych. To jest nic?
                • wislocki12 Najgorsi są ci doświadczeni... 16.09.15, 00:17
                  Masz rację, najgorsi są ci doświadczeni... ;-))
    • polak1706 Re: Inwazja... 13.09.15, 15:30
      Przewiduję UPADEK wielkiej Francji a po mnie także...
      dziennikzbrojny.pl/aktualnosci/news,2,5280,aktualnosci-z-europy,szwajcaria-cwiczy-obrone-przed-upadajaca-francja
      Jednak tutaj niepotrzebnie pośpieszyli się bo dzika "szarańcza" będzie szła całymi tabunami
      www.altair.com.pl/news/view?news_id=15304
      A gdyby ktoś miał wątpliwości, że dzicz jest niebezpieczna dla Polski, Polaków, Polek i dzieci to jeszcze komentarz:

>~DuR : Według naszych, krajowych standardów jestem lewicowy - chociaż sam, nigdy bym się tak nie określił. Jestem natomiast tolerancyjny, wrażliwy , otwarty - czy te cechy muszę jednak oznaczać, że jestem ślepy, głupi itd ? Zwiedziłem kawał świata, poznałem mnóstwo ludzi, różne kultury i zwyczaje. Pierwszy raz w swoim życiu, w oparciu o własne doświadczenia oraz przemyślenia wynikające ze znajomości historii, jestem tego samego zdania co tłumy krzyczące : NIE, dla islamskich imigrantów.

Gdyby pomoc była potrzebna dla ofiar trzęsień ziemi w Nepalu, ofiar tsunami w Japonii, gdyby kataklizm miał zniszczyć miasta naszych europejskich sąsiadów - zawsze bym był za udzieleniem pomocy, schronienia i opieki, ale nie przewiduję takie opcji dla Islamu......

Każdy, kto zna Islam, z własnej woli nie przyjmie pod swój dach jego wyznawców. Wystarczy poczytać, mieć oczy i głowę na karku, żeby w jasny sposób zobaczyć przyszłość jaką nam zafundują. Dlatego zwracam się do prawicowych kolegów - nie dajcie się zwieść durnej retoryce, bo lewica też jest PRZECIWKO fali. Lewica też jest zbulwersowana wypowiedziami Niemców o siłowych rozwiązaniach wobec krajów, które odrzucą narzucone ilości imigrantów. Lewica kocha wolność - w islamie rzecz nie do pomyślenia. Ludzie forsujący otwieranie granic, ludzie, którzy ślepo namawiają do udzielania "azylu" to nie są "lewacy" - to zdrajcy własnych narodów, przekupne pionki, otępiałe marionetki. Należy pamiętać, że każdy członek tego rządu ( PO,PIS,SLD,PSL itd ), który dopuści do wpuszczenia fali terrorystów do naszego kraju, będzie miał na rękach krew pierwszych ofiar zamachów, przestępstw, gwałtów itd. Powtarzam - każdy członek rządu, który zasiada w kadencji, podczas, której zostaną do Polski wpuszczone tłumy imigrantów.

Możemy się różnić, często bardzo mocno, ale jesteśmy synami Polskiej ziemi i w takich momentach odrzućmy waśnie i działajmy razem - choćby po to, żeby było jutro, w którym będzie można się pospierać na inne, błahe tematy. zwiń< ... i żyć NORMALNIE!
      • wislocki12 Apokalipsa 13.09.15, 20:58
        Myślę, ze ostatnio naczytałeś się Apokalipsy wg św Jana, że o całej literaturze katastroficznej nie wspomnę! ;-))
        • polak1706 Re: Apokalipsa 13.09.15, 21:00
          No, naczytałem się o ciapatych.
          Pani premier RP jest zdrajcą narodu polskiego.
          z sieci:
          >Rząd Kopacz od ponad pół roku nie potrafi ewakuować z Donbasu 40 Polaków. Za to 12.000 islamskich imigrantów przyjmie na każdych warunkach.

Wiktoria Charczenko, wiceprezes Towarzystwa Kultury Polskiej Donbasu, twierdzi, że w tej chwili w ukraińskim Mariupolu na ewakuację czeka jeszcze czterdzieści osób polskiego pochodzenia, którym polskie MSZ od kilku miesięcy odmawiało jakiegokolwiek wsparcia.

Za to już za chwilę rząd Kopacz zacznie ściągać na polecenie Angeli Merkel niechcianych w Niemczech 12 tys. imigrantów, którzy wcale do Polski nie mają ochoty przyjeżdżać. Gdzie jest logika takiego działania?!

Oto jeden z największych paradoksów platformianej ekipy pod kierownictwem Ewy Kopacz. Nie potrafią (bądź nie chcą) ściągnąć do kraju stosunkowo niewielkich liczebnie grup Polaków, którzy żyją w objętym działaniami wojennymi Donbasie na wschodzie Ukrainy i którzy – co istotne – chcą zaleźć schronienie w Polsce. W zamian za to platformiana władza przyjmie do naszego kraju ok. 12 tysięcy imigrantów z Bliskiego Wschodu i Afryki, którzy wcale do Polski nie chcą. Widzicie tutaj logikę działań, bo ja nie!

Prawda jest niestety taka, że Ewa Kopacz to zwykła pacynka w rękach Angeli Merkel. Premier polskiego rządu w swoich działaniach nie jest suwerenna. Podlega bowiem decyzjom kanclerz Niemiec i eurokratom z Brukseli. Śmiem nawet twierdzić, że ona wcale nie reprezentuje interesów Polski i Polaków.

Ona reprezentują interesy Berlina, wie bowiem, że za wierną służbę może liczyć w niedalekiej przyszłości na ciepłą synekurę w Brukseli (przykład Donalda Tuska pokazuje jak wiele można osiągnąć, jeśli ma się odpowiednio giętki kręgosłup). To właśnie z tego powodu Ewa Kopacz szykuje w naszym kraju miejsce do życia i pieniądze dla 12.000 islamskich imigrantów, którzy w rzeczywistości chcą do Niemiec, ale wszechwładna Merkel jest temu przeciwna. Polaków ze wschodniej Ukrainy, którzy codziennie zmagać się muszą z wojenną rzeczywistością, olewa zaś wartkim strumieniem politycznej uryny. Czy tak winna postępować premier polskiego rządu?<
      • wislocki12 Tacy sami mędrcy... 13.09.15, 21:35
        W swoim czasie tacy mędrcy jak Ty, wypisywali takie same mądrości o Żydach, a potem... ich mordowali. I chyba o to chodzi! :-((
        PS. To może napisz coś jeszcze od siebie.. ;-))
        • polak1706 Re: Tacy sami mędrcy... 16.09.15, 00:08
          Hitler był żydem?
          • wislocki12 Wszyscy byli Żydami 16.09.15, 00:15
            A nie był? ;-))
          • pamietamy3322 Re: Tacy sami mędrcy... 21.09.15, 23:29
            Badali hitlera korzenie doglebnie. Nie byl nawet w 1 % zydem. Poza tym mniejszosc zydiowska w nieczech liczyla 150 tysiecy osob. Znienawidzil zydow bo jego ukochana matka podddana terapi inwnecyjnej terapi na jego zgode umarla w meczarnaich . hitler zniewidzil zydow. Bo mocno kochal matke niektory mowia ze to byl troche chory uklad.
    • polak1706 Re: Inwazja... 13.09.15, 18:45
      Arabowie są "milusi"
      wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Przywodca-Al-Kaidy-wzywa-muzulmanow-na-Zachodzie-do-atakow,wid,17843347,wiadomosc.html?ticaid=115942
      Merkel obudziła się z letargu-za późno!
      wiadomosci.onet.pl/swiat/szef-msw-niemcy-przywracaja-czasowo-kontrole-na-granicach/dgsfp8
      • genia50 Re: Inwazja... 13.09.15, 21:14
        Czytales "Inwazje jaszczurow"?
        • polak1706 Re: Inwazja... 13.09.15, 21:20
          Chcesz mi zasugerować że dzikusy to pożyteczna nacja?
          Poczekam aż cię zgwałcą albo pobiją w autobusie bo masz krótką spódniczkę i twarz niezasłoniętą czarnym prześcieradłem. Wówczas pogadamy.
          • wislocki12 Skądinąd inteligentny człowiek, podobno 13.09.15, 21:31
            Dziwię się, że xulu, skądinąd podobno inteligentny, co by to nie mogło oznaczać, człowiek, jeszcze Cię nie skasował! ;-))
            PS. "Mieli gwałcić..." ;-))
          • genia50 Re: Inwazja... 13.09.15, 21:52
            Gwalt moze sie zdarzyc kazdemu,slyszalam o 70 letniej zakonnicy i starszej kobiecie zgwalconej w kosciele.
          • wislocki12 Fanatyzm 14.09.15, 00:28
            Może i masz rację, ale jakoś ostatnio brak informacji o "gwałtach albo pobiciach w autobusie z powodu krótkiej spódniczki i twarzy niezasłoniętej czarnym prześcieradłem."
            PS. Każdy fanatyzm, w tym religijny, że o rasowym nie wspomnę, przeraża! :-((
            • polak1706 Re: Fanatyzm 16.09.15, 00:05
              www.polishexpress.co.uk/oblawa-na-zwyrodnialca-7-letnia-dziewczynka-brutalnie-zgwalcona-przez-muzulmanskiego-imigranta/
              • wislocki12 Nie takie przypadki... 16.09.15, 00:13
                Nie takie przypadki notują nasze kroniki kryminalne. Ostatnio nawet z użyciem siekiery... :-((
            • polak1706 Re: Fanatyzm 17.09.15, 01:52
              www.youtube.com/watch?v=ruesm9PeELg
            • polak1706 Re: Fanatyzm 17.09.15, 01:58
              www.youtube.com/watch?v=SBLx0zuXB_I
          • wislocki12 Polacy nie kradną, nie biją i nie gwałcą? 03.10.15, 00:32
            Chcesz zasugerować, ze dzikusy to nacja? Czy Ty w ogóle myślisz, jeżeli myślisz? :-((
            PS. Naprawdę uważasz, że Polacy nie kradną, nie biją i nie gwałcą? :-((
        • wislocki12 Bez przesady 13.09.15, 21:39
          Chyba przeceniasz polaka1706. On czyta tylko "Dziennik Zbrojny" i to... wybiórczo. ;-((
      • palacz67 Re: Inwazja... 14.09.15, 22:05
        www.se.pl/wiadomosci/swiat/budapeszt-czterej-imigranci-probowali-zgwalcic-studentke_677025.html
        • wislocki12 Jesteś lechowskim51, że o polaku1706 nie wspomnę? 14.09.15, 22:52
          Nie bardzo Cię mogę zrozumieć. Jesteś przecież katoliczką, wierzysz w Jezusa, który nigdy nikogo nie odtrącił! Ufasz przecież papieżowi Franciszkowi, abp. Gądeckiemu, abp. Polakowi. Dlaczego zatem usiłujesz zdyskredytować, jeżeli nawet jest to prawda, cierpiących uchodźców i emigrantów? A może tak naprawdę jesteś lechowskim51, że o polaku1706 nie wspomnę? :-((
        • wislocki12 Nawet alter ego lechowskiego wypadają z roli 14.09.15, 23:44
          Nawet alter ego lechowskiego wypadają z roli i... przekształcają się w polaka1706. :-((
      • palacz67 Re: Inwazja... 10.10.15, 16:04
        wp.tv/i,pamiatki-po-imigrantach,mid,1800259,cid,4051,klip.html
    • polak1706 Re: Inwazja... 16.09.15, 00:06
      www.youtube.com/watch?v=H73WSLQ1uEM
      • wislocki12 W kamasze... 16.09.15, 00:10
        Skoro w wieku poborowym, to wzorem Dorna... w kamasze! Szybko zwieją! ;-))
    • polak1706 Re: Inwazja... 16.09.15, 23:15
      Co ta dzicz robi w cywilizowanej Europie?
      vod.pl/filmy-dokumentalne/malzenstwo-z-przymusu/n2rt7#0
      • wislocki12 Laureat 16.09.15, 23:29
        Chyba nawet nie wiesz, że właśnie zostałeś laureatem plebiscytu na najbardziej kreatywnego forumowicza w kategorii "Przyjaźń między narodami"! ;-))
        • polak1706 Re: Laureat 16.09.15, 23:41
          Jestem mały Talibanek
          mam granatów pełen dzbanek,
          nuklearną walizeczkę
          i wąglika probóweczkę.
          Raz, dwa, trzy
          do Allaha idziesz Ty!
          • wislocki12 Chyba żartujesz... 17.09.15, 00:16
            Naprawdę? ;-))
            • lechowski51 Re: Chyba żartujesz... 17.09.15, 23:42
              POdsumowujac....
              www.facebook.com/photo.php?fbid=1024392977593062&set=p.1024392977593062&type=1&theater
              • wislocki12 Niestety, ta treść jest obecnie niedostępna 20.09.15, 22:22
                Niestety, ta treść jest obecnie niedostępna... :-((
            • polak1706 Re: Chyba żartujesz... 18.09.15, 01:10
              www.youtube.com/watch?v=6JDByGh7F3E
              • e-zyleta Re: Chyba żartujesz... 20.09.15, 21:54
                Wreszczie, żeby tak jeszcze Israel :wiadomosci.onet.pl/swiat/john-kerry-usa-przyjma-w-przyszlym-roku-85-tys-uchodzcow/0tpysj