Dodaj do ulubionych

DLACZEGO NIE ZAGŁOSUJE NA Popiołka

21.11.06, 23:05
Nie zagłosuje na gościa bo:
1) Robic nie gadać - to do was
2) Poszedł do Radia Maryja z wywiadem - żenada - liczy na wierne słuchaczki-
metody obrzydliwe
3)Niestabilny emocjonalnie
4)Musi mieć wroga aby normalnie funkcjonowac
5)NIC nie mam przeciwko PiSowi ale mają lepszych kandydatów
6)Nie wie co znaczy przebaczyć, zapomnieć
7)Nie pozbył sie wieśniackiej zapalczywości z Babul-krainy swojej młodosci
8) Narazie wystarczy
Obserwuj wątek
    • szymon7805 Re: DLACZEGO NIE ZAGŁOSUJE NA Popiołka 22.11.06, 09:26
      Dołączam się do Ciebie
      Chodorowski mój kandytat coś zrobił dla miasta a poza tym ludzi sprawdzonych
      nie warto zmieniać
      • slodyczka Re: DLACZEGO NIE ZAGŁOSUJE NA Popiołka 22.11.06, 11:18
        Ja też nie zagłosuję na Popiołka m.in. z poniższych powodów:
        1. Jeśli musi mieć wroga aby normalnie funkcjonować to znaczy, że ogólnie nie
        lubi ludzi trąci nienawiścią do narodu
        2. Radykalny w poglądach a od tego już niedaleko do fanatyzmu
        3. sterowany przez PIS i Radio Maryja a więc brak własnego zdania lub silnej
        konstrukcji psychicznej, kiepska osobowość
        4. Zacznie robić czystki wokół siebie w urzedzie i mieście, ustawiać swoich
        ludzi, a na to szkoda czasu i pieniędzy podatników
        5. prowadzi brudną i niesmaczną kampanię wszędzie znajdując winnych i układowych
        6.Podaje argumenty będące pustymi obietnicami dla wyborców ( a nuż się głupi
        naród da nabrać?)
        etc,etc,etc
        • katarzyna56 Re: DLACZEGO NIE ZAGŁOSUJE NA Popiołka 22.11.06, 16:28
          Nie zagłosuję na Popiołka bo to byłaby porażka i wtyd dla Mielca.Poszedł do
          Radia Maryja i telewizji TRWAM po ratunek.Żałosne.Nie stać go na nic
          lepszego .Jest słaby ,szuka tylko na kim by się tu zemścić.Mściwy facet.
    • ispaniola Re: DLACZEGO NIE ZAGŁOSUJE NA Popiołka 22.11.06, 17:19
      Nie zagłosuję na pana Popiołka, bo nie widzę ani jednego powodu, dla którego
      mogłabym to zrobić. Uważam, że miastem powinien rządzic człowiek mu oddany,
      zaangazowany od lat w jego zycie. Pan Popiołek jest bardzo zaangazowany, ale w
      życie PiS, a to o wiele za mało. Jest oddany, ale partii. Nie ma silnej
      osobowości. Chodorowskiemu mozna by zarzucac pewne rzeczy, nikt nie jest
      idealny, ale moim zdaniem, naprawdę się przejmuje swoją robotą, widać efekty
      jego pracy, bo Mielec sie szybko rozwija. Jesli mam wybierać pomiędzy tymi
      dwoma panami to, cóż, dla mnie łatwizna :-)
      • anahitaa Re: DLACZEGO NIE ZAGŁOSUJE NA Popiołka 23.11.06, 08:01
        Pozostaje mi tylko żyć nadzieją, że większość społeczeństwa ma podobne
        przekonania..
        Nie ma ideałów, ale Popiołek wyjątkowo zagraża naszemu miastu. Populista bez
        pomysłu i honoru..
        • jul.s Re: DLACZEGO NIE ZAGŁOSUJE NA Popiołka 23.11.06, 12:14

.....nie głosuję na Popiołka bo ma wąsy...

...julek....
          • slodyczka Re: DLACZEGO NIE ZAGŁOSUJE NA Popiołka 23.11.06, 21:58
            nie zagłosuję na Popiołka bo mam takie prawo!
          • nina_love Re: DLACZEGO NIE ZAGŁOSUJE NA Popiołka 23.11.06, 22:37
            a ja nie głosuję na p. Popiołka bo nie ma brody. Mógłby chociaż Joszka zaprosić na kampanię.
            • dziunek7 Re: DLACZEGO NIE ZAGŁOSUJE NA Popiołka 23.11.06, 23:32
              Wiecie, że Popiołek podobno zmienił hasło: już nie obowiązuje ROBIĆ-NIE GADAĆ!a
              teraz
              ROBIĆ-SZYBCIEJ<WIECEJ<LEPIEJ można gadać podobno..?
              • inesita3 Re: DLACZEGO NIE ZAGŁOSUJE NA Popiołka 23.11.06, 23:47
                Śledząc Twoje wypowiedzi...Ty jesteś urzędnikiem w UM! Pewnie jakimś ważnym, bo sie boisz zmian na lepsze:)
                • nina_love Re: DLACZEGO NIE ZAGŁOSUJE NA Popiołka 23.11.06, 23:52
                  Odnoszę takie wrażenie, że na tym Forum urzędnik kojarzy się z czystym złem. Coś w tym jest, że mamy takie zdanie o urzędnikach ale bez przesady.
                  • inesita3 Re: DLACZEGO NIE ZAGŁOSUJE NA Popiołka 24.11.06, 00:02
                    Nie tylko na tym forum lecz wszędzie urzędnik kojarzy się źle! Czy piekarz, którego prześladują urzędnicy za to, że dawał stołówce dla ubogich chleb ,jest przestępcą? Czy to jest normalne?
                    • nina_love Re: DLACZEGO NIE ZAGŁOSUJE NA Popiołka 24.11.06, 00:58
                      Nie to jest dalekie od normalności ale dopinanie komuś takiej "łatki" bez wiedzy na temat osoby nie jest uczciwe.
                      • slodyczka Re: DLACZEGO NIE ZAGŁOSUJE NA Popiołka 24.11.06, 08:37
                        Nina - niektorym się wydaje, że jak przyjdzie Popiołek i wymieni urzędników na
                        swoich to wszyscy będą chodzącą przyzwoitością, mili i grzeczni do obywatela,
                        sama dobroć i uczciwość.Chyba się powtarzam ale urzędnik to też człowiek i
                        wyłącznie od niego zależy jak się zachowuje i co sobą reprezentuje.
                        • dziunek7 Re: DLACZEGO NIE ZAGŁOSUJE NA Popiołka 24.11.06, 08:49
                          Inesita - droga mielczanko. Urzędnicy są wieczni, żaden nie boi się zmian, bo
                          to prezydenci sie zmieniają nie urzednicy. Masz juz kilka lat, przeciez to
                          wszyscy wiedzą. A lepiej w Urzędach to już było, przed 1990:))
                          Do Popiołka nic nie mam ale dlaczego jemu ubzdurało sie, że moze być
                          prezydentem takiego poważnego i szanowanego miasta.Grupa ludzi w tym i ty, nie
                          znając gościa- tylko azymut PiS wam pomaga, wmawiacie gościowi że mógłby
                          być.Krzywdę mu robicie:)A jak zostanie prezydentem to zarumienisz sie w ciagu
                          miesiąca.Zobaczysz..
                        • nina_love Re: DLACZEGO NIE ZAGŁOSUJE NA Popiołka 25.11.06, 00:32
                          Ktoś na forum napisał o miewleckiej społęczności "ciemnogród" - takie podejście chyba to potwierdza.
    • gluby Kampania Popiołka 24.11.06, 09:15
      Mówią, że zawiesili kampanie wyborcza, a PiS czyli Krzysztof Popiołek nie
      zawiesił kampanii!!!!!!!!!!!!!!!!! Wczoraj jakiś facet podjeżdżał pod domy(i to
      wieczorem kiedy jest już Ciemno!) i wkładał gazetki " Kurier Samorządowy PiS" ,
      patrze na 1 stronę o tragedii kopalni Halema i godziny mszy , reszta to już
      rekomendacja wyborcza! Wstydz się Popiołek wykorzystywać tragedię do celów
      wyborczych. Wstyd wstyd!
      • slodyczka Re: Kampania Popiołka 24.11.06, 09:52
        Jaki kandydat - taka kampania!
        • nina_love Re: Kampania Popiołka 25.11.06, 00:33
          trafione w samo sedno sprawy - tylko żeby z tego nie wyszły "takie rządy". Oby.
      • ispaniola Re: Kampania Popiołka 24.11.06, 12:47
        Chyba żartujesz! :-((((((( Widzę, że PiS jest zdeterminowany, wszystkie chwyty
        dozwolone :-((((((
        • ten_ktory_nie_wie Re: Kampania Popiołka 24.11.06, 17:00
          Jak poszedł do Radia Maryja po poparcie to poprostu szczęka opadła
          gość nawet nie potrafi sam się wypromować,najgorszy przykład człowieka
          zionącego nienawiścią do wszystkich tylko nie swoich,

"Przed Popiołkem uchowaj nas Boże i przed jego poglądami ochraniaj nas Panie"
          • slodyczka Re: Kampania Popiołka 24.11.06, 17:10
            z tego co piszesz na forum to ty _całkiem_ sporo_ wiesz i mądrze myślisz! Amen
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka